icon

Chudnutie od 1.10.2022

monlienka
29. sep 2022

Zeny moje nechcete sa niektorá ku mne pridať na nejaké to chudnutie od soboty?

evica17
Autor odpoveď zmazal
happymarriage
30. sep 2022

Aj ja sa pridávam 🙂

cecilia29
1. okt 2022

Skoncilo mi 600nedelie tak idem do toho. Potrebujem dat dole min 10 kg , idealne 12-13 kg

majuska161
1. okt 2022

@monlienka jeej, aj ja by som sa pridala, od pôrodu pol roka ubehlo a stále som +10 kg 🙈

kacusik69
1. okt 2022

u mna tiez momentalne faza restartu… minuly rok som schudla 15 kg z 23 ktore som chcela… momentalne som viac menej opat v zaciatkoch - stava sa, nerobim si z toho tazku hlavu, zist z cesty nie je zle, ak sa vie clovek vratit 😉 takze sa pridavam… a ako? prakticky tak ako minuly rok - strava (tipy v albume na profile) + kaloricke tabulky (beriem ze nie je pre kazdeho/nie kazdy ma na to nervy a trpezlivost, mne sa to osvedcilo a vyhovuje mi to, ale zaroven som zvolila kusok iny pristup) + pohyb

majlo1234
1. okt 2022

Tak ako to ide zeny? Ja som dnes uz zjedla par kuskov kolaca mimo ineho, cize super zaciatok😀

lukasko12
1. okt 2022

Aj ja sa pridávam mohla by som nieco dat dole

taniika
1. okt 2022

@monlienka rada sa pridám 🙂

monlienka
autor
1. okt 2022

@majlo1234 joj to nie len ty 🙂 tieto víkendy au super

monlienka
autor
1. okt 2022

@majuska161 ideme do toho?

monlienka
autor
1. okt 2022

@taniika ideme nato 🙂

mikella912
2. okt 2022

@monlienka pridám sa

monlienka
autor
2. okt 2022

@mikella912 od zajtra?

evica17
2. okt 2022

Dám vám eln tip na čo vždy zlyhalo moje chudnutie a zdravá strava. Teraz som na to však narazila v knižke od bukovskeho, psychogenne jedenie. Proste vôbec nie som hladná, ale mm strašnú chuť na nieco (poznáte každá) ale prekonať to je sakra ťažké, a pritom fakt som jedla pred chvíľkou obed napr a teraz rozmýšľam ako zjem puding a aká som hladná a musím ho mať. Ale keď MM tieto informácie ako čo robiť aby som odolala ,tak je to jednoduchšie a už druhý deň mi to drží a všetky chúťky sú xahnate. Kto chce,pocitom vám túto kapitolu.

majlo1234
2. okt 2022

@evica17 ja viem, ze u mna je to emocne. Proste som unavena, znechutena, tak sa nazerem. Aj dnes sa to stalo😀proste sa musim motivovat a nahradit zradlo niecim podobne atraktivnym, co som este nenasla

kathak
2. okt 2022

@evica17 prosím si radu )mám to podobne

cecilia29
2. okt 2022

@evica17 ano ja mam presne tsketo jedenie

oliviakatka
2. okt 2022

Tiež som dnes opäť nabehla na kalorické tabuľky. Potrebujem zhodiť 3 kilá 🙂)

mikella912
2. okt 2022

@monlienka ja už som začala asi 3 deň je teraz

aaadkaaa
2. okt 2022

Ja momentalne dodrzujem IF-prerusovany post, jem len pocas 8 hodin denne. Nejem sladke, inak jem normalne. Predtym som s tym schudla pekne, uvidim ako to pojde teraz, ak sa nebude darit, nabehnem na 90dd znova.

diwotworna
2. okt 2022

@monlienka aj ja aspoň 20 kg do roku 2024 lebo pri mojom netempe to inak nevidím 😕

evica17
2. okt 2022

@majlo1234 @kathak v knihe písali utiecť vtedy vonku, bez peňazí a prejsť sa, lebo tie tlaky doma nevydržis.
Do práce si nachystať iba to čo zjesť, peniaze brať iba na nákup,kartu radšej nechať zo začiatku doma.
Domov nekupovať veci čo nechceš jesť, lebo jak to je doma,sa to zje.(kúpim pre návštevu ak by náhodou prišli dáke slané, a do dvoch dní to zjem ja ) .
Možno by pomohlo dačo čo máš rada robiť keď máš nutkanie, ale ja som aj skúšala kukať seriál obľúbený,ale k tomu sa žiada dačo a v podstate sa dá aj pohrať pri Tom,knihu čítať to isté. Možno dačo nájdem ešte iné.
Ja som však na RD a nedá sa mi utekať pri nutkni jesť preč, tak zamestnam myseľ upratovaním. Najprv sa napíšem pohára vody a idem umývať dačo,triediť,čistiť.
Ja mám najväčší problém,že keď dačo urobím zle, napr dám si koláčik,už si poviem že celý deň pohnojeny a vzdám to a idem žrať. Zatiaľ sa držím,aj keď je len druhý deň.

@kathak pošlem tie rady čo tam boli.

majlo1234
2. okt 2022

@evica17 vdaka, ja som tiez doma s dietatom a preto sa tak opustam, je to pre mna rychla “odmena” alebo potesenie, ked sa citim zle. Viem, ze s tym musim nieco robit, uvidime ako to pojde zajtra. Dnes nic moc😀

evica17
2. okt 2022

@majlo1234 veď toto, a ešte ak sa v noci nevyspis dobre , často s abudis, tak je to ťažké dosť,lebo aj únava a zajedanie na to aby bolo viac energie spraví svoje.

mamusa123456789
3. okt 2022

@cecilia29 stačí ti kojiť babo a pôjde dole samo, stačí keď sa budeš zdravo stravovať, co predpokladám plánuješ ak kojis

mamusa123456789
3. okt 2022

@evica17 telo si pýta rýchlu energiu formé sacharidov na travenie

cecilia29
3. okt 2022

@mamusa123456789 no kojenie mi velmi nepomahalo na chudnutie. Dve deti mam odkojene a sice som schudla pri oboch ale uz nie na povodnu vahu. Ale zadrhel bol v tom ze pri kojeni mi aj velmi chuti - najma sladke. Nejem vsak viac ako pred tehotenstvami, no viac sa to na mna lepi. Teraz som si kupila rotoped ktory som este nestihla vyuzit lebo 2 tyzdne som bojovala s infekciou hornych dychacich ciest, od vcera uz mam aj atb. Cize v plnom nasadeji mozem chudnut az o 10 dni.

mamusa123456789
3. okt 2022

@cecilia29 ja som prvú nekojila, akosi sa nedarilo, druhého som do 14 mesiacov a schudla som - 16kg spred tehotenstva, bol ako malý vysávač a ja som už musela tlačiť sladkosti do seba, lebo už bolo po dedine ze som anorekticka a pritom som normálne jedla 5-6 krát za deň a pri tretej sa mi podarilo v tehotenstve pribrať 20 kg a to mam už vyše polovice dole a dúfam, ze to už nižšie nepôjde, max tak ešte 1-2 kg zniesla a to dokážem s praskať aj 5 rezňov na posedenie 😀 áno baby viem, všetky som vás teraz nastvala... Skus obmedziť tie sladkosti a radšej si daj kúsok ovocia... A lepí sa to na teba preto lebo sa spomaľuje tvoj bazalny metabolizmus, čím si staršia tým je pomalší

evica17
3. okt 2022

@mamusa123456789 tak bazalny metabolizmus s vekom spomluje ale nie až tak veľa, aby z toho priberal človek toľko. Len staršie ženy nemajú toľko svalovej hmoty a tak to telo nemá toľkú spotrebu, preto treba posilňovať.

mamusa123456789
3. okt 2022

@evica17 aj to a preto pri chudnuti treba dosť aj posilňovať a nie len stac. bicykel, beh a podobne kardio tréningy