Chudnutie sexom
Zadané ženy, najoptimalnejsie ako schudnúť je každý večer povinný sex minimálne hodinu-dve. Okrem toho, že je to iný druh športu, prináša to aj veľa zážitkov.
Kašlite na kalorické tabuľky, diéty. Mne sa to podarilo, po 3 deťoch, pred prvým dieťaťom som mala 173cm, 62kg, po druhom 69kg a po treťom sme sa pustili naplno do toho a mám 55 kg po polroku. Do toho!❤️
Ty si proste chorá žena,ak nie si žena,tak toto proste všetko chápem....buď chlap,alebo pubertalna baba 🤭🤣🤗
@zuzanazu85 typujem chlap
Chlap, ktorý nevidel vadžajnu jak je rok dlhý.
@emm_i 😂😂😂😂😂
@veronikaszabova
@emm_i
@zuzanazu85
Asi tak. Ani tento piatok žiadnu nezohnal. Ako mnohé týždne pred tým. Ono to ani nie je čudne, že už mu to preraza až do veze. K tomu to teplo... aj by ho poľutovať bolo treba.
No jasné, romantika, sviečky... a už sa tuk roztápa jedna radosť!
Tak to už si mala dávno začať, lebo nestihne do teba ani zasunúť ;)
Poičuj autorka... keď čítam tvoje príspevky... ty si už musíš asi riadne pohonkávať dobrú hodinu :DDDDDDDDDDDd
Toto tu skor zavana silnym abstakom. 🙂 Myslim, ze viacere to vidime. Len autorka nevie, co od dobroty. 😆👏👏👏 (Clovek, co ma more sexu, nepotrebuje to vesat na net, lebo je uspokojeny. A spokojny so svojim zivotom. Nepotrebuje sa vozit - vyvysovat sa nad ostatnymi. 👎👎👎 To robi len mentalna spodina.)
Anonym - chapes snad, ze ti to tu nikto neveri.... Ze? 😂
Super, tak uzivaj dalej 😉
Dakujeme za rady, no myslim, ze tento sposob na chudnutie doverne pozname, takze Ameriku si neobjavila. 🙂😆 ale tak gratulujem aspon no 🙄😆👏👏👏👏👏
No keby nebolo sexu nemáš o com písať. To už je fakt na povazenie
Prepac, ale tvoj muz musi mat kozu na penise ako paty storocneho starca po 14 hodinach sexovania tyzdenne 😂😂

Nooooo výborne, aspoň viem, že máš poriadny bicáčik! ;)