icon

Čo hovoríte na tento typ postavy?

2. nov 2025

Ahojte, mám 46 rokov a dlhé roky aktívne cvičím. Áno mám veľké prsia, a mám bruško. Nikdy v živote som ho nemala ploché, snáď možno do 18tich, potom už nie. Prídem vám ako XL veľkosť? Zrejme tie prsia robia svoje a pôsobím mohutne. Pani v obchode mi išla poradiť s oblečením a povedala, že máme niečo aj pre vašu veľkosť od XL vyššie, pre moletnejšie ženy. Mám 172 cm a 67 kg (o 4 kg viac ako je moja norma). Prídem si priznám sa nadrozmerná už asi.

Čo hovoríte na tento typ postavy?Čo hovoríte na tento typ postavy?
ivik4
2. nov 2025

Pockat , co ? XL ?????????? No ja dnes bud zle vidim alebo toto nechodilo ani len okolo Lka, nie ze XL pre boha

zobaka
2. nov 2025

ty si take M, ja si pamatam raz, ked som mala 49 kg na 174 cm a postavu ak Victoria Secrets, ze na mna predavacka pozrela a povedala, do toho nevleziete, proste zavidela, jasne, ze mi to bolo dobre, dokonca neviem ci nie aj vacsie

anonym_eba550
2. nov 2025

Si stihla, pekná postava, postava obdĺžnik - ramena, boky v jednej línii, medzi bokmi a pásom nieje velky rozdiel, ale tým, že ma zena veľké prsia pôsobí mohutnejšie, možno predavačka upriamila zrak na tvoje prsia, prvý dojem mohol tak vyznieť.Mozno si mala niečo oversize.Ja som tiež stihla, vysoká vytrenovana ale nosím rada oversize, čiže človek môže pôsobiť
širšie.Mam veľkosť XS,S ale rada kupujem M,L, XL aby to bolo oversize.Nic si z toho nerob, máš super postavu aj výšku.Mozno ti zavidela

terezia74
2. nov 2025

@anonym_autor mám rovnaký vek + - zdravotný problém a za mňa vyzeráš super. Sama bojujem s kalorickym deficitom už 3 roky, lebo metabolizmus zaspal 😉

anonym_2916fa
2. nov 2025

Ja ako jediny problem vidim brucho, a to by tiez pri vhodne zvolenom obleceni nemusel byt problem. Inak fajn. Predavacku neries, zjavne to to rozrusilo inak by si nepisala, ale vies presne kde mas rezervy, ked chces popracuj na tom, ked nie vobec nic sa nestane.

alica110
2. nov 2025
@anonym_fc4528

toto je dalsia vymyslena tema, ludia nereagujte.

@anonym_fc4528 Napíše anonym 😆

alica110
2. nov 2025

Predavačka asi potrebuje okuliare. Tebe by som poradila akurát zvýrazniť pás cvičením. Rozhodne nie si XL. Nebola predavačka menšia? Lebo my vysoké pôsobíme na nižšie ženy proste moc veľké 😀

anonym_b0754e
2. nov 2025

uplne beza postava. ako ma 99% konika zien.

anonym_0b9b90
2. nov 2025
@anonym_b0754e

@anonym_b0754e To do toho 1% sa zmestia všetky žienky,čo majú peknú a takmer dokonalú postavičku, aj obézne guĺky s menšou až veĺkou nadváhou? Tak to sme na tom sakra dobre.Na ulici by som to tipla inak.

anonym_1e7aaa
2. nov 2025
@anonym_b0754e

@anonym_b0754e určite nie

cyberk
2. nov 2025

Podla mna take L, ano si vacsia, ale vela zien v tvojom veku posobia ako pavuky, velke brucho a tensie koncatiny.

anna777115
2. nov 2025

Menopauzu riešiš spravanim puberťáčky. V takomto zrelom veku, by sa patrilo sa vedieť, nad určité veci povzniest. Vekom, ti táto rada bude len a len prospesná.

chestnut
2. nov 2025

Ja nechapem niektore komenty, tipla by som ta na m

autor
2. nov 2025
@cyberk

Podla mna take L, ano si vacsia, ale vela zien v tvojom veku posobia ako pavuky, velke brucho a tensie koncatiny.

@cyberk ja mam takuto postavu od mladosti, od asi 20r. Ako pisem, ploche brucho som mala do 20r. Akurat sa mi zvacsili prsia posledne dva roky a pribrala som 4 kg za tie dva roky.

anonym_67c1f4
2. nov 2025

@anonym_autor podľa mňa si tak na Lko, možno ten vrch na XL. Súdim podľa seba, lebo vrch mám asi o polovicu menší, tenší, chudší ako ty, prsia nemám vôbec,brucho ploché a nosím Mko ... Ale zas, nie je to jedno? Veď nos to, čo ti je dobre, záleží na tej veľkosti?

anonym_cf7280
2. nov 2025

@anonym_autor no velke prsia vobec nemas 😅

autor
2. nov 2025
@anonym_cf7280

@anonym_cf7280 no hm... takto... 80F... tak neviem...

lacibo
2. nov 2025
@anonym_autor

@janinah nemyslím si, že vyzerám OK. Mám na čom pracovať. Chcela som vedieť, či vám prídem ako žena rozmerov XL. Ja viem, že nie som ultra štíhla, ako som bývala, ale stále som si neprišla ako nejaké moletná žena. Ale asi tak pôsobím.

@anonym_autor nie si urcite nadrozmerna, mas iba nevyváženú postavu, dole ti chyba, hore mas viac, takmer nikto nema idealnu postavu, na Tvojom mieste by som si z poznamok predavacky nic nerobila a skor sa sustredila, ako a kde mozes najst tipy, ako si postavu opticky vyvazit oblecenim a to sa teda da, to mi ver, ta ista zena vyzera uplne inak v roznom obleceni, skus oslovit kamosku s citom pre modu, aj predavacky niekedy vedia dobre poradit…aj na nete su taki ludia - na kazdu postavu sa najdu optimalne odevy ako aj kazda tvar sa da makeupom a kazda hlava vhodnym ucesom vylepsit

janulka1802
2. nov 2025

Mne sa na foto zdáš vysoká. Tipla by som cez 180 cm. Nie je vidieť ramená. To na postave tiež robí veľa. Ak máš veľké prsia, to tiež "zmohutní" postavu. Nohy máš štíhle, čo je výhoda. Tipla by som hore M-L, od pása dolu S.

autor
2. nov 2025
@lacibo

@anonym_autor nie si urcite nadrozmerna, mas iba nevyváženú postavu, dole ti chyba, hore mas viac, takmer nikto nema idealnu postavu, na Tvojom mieste by som si z poznamok predavacky nic nerobila a skor sa sustredila, ako a kde mozes najst tipy, ako si postavu opticky vyvazit oblecenim a to sa teda da, to mi ver, ta ista zena vyzera uplne inak v roznom obleceni, skus oslovit kamosku s citom pre modu, aj predavacky niekedy vedia dobre poradit…aj na nete su taki ludia - na kazdu postavu sa najdu optimalne odevy ako aj kazda tvar sa da makeupom a kazda hlava vhodnym ucesom vylepsit

@lacibo ja ked som oblecena, tak je to fajn. Toto som naschval dala vyzlecenu fotku, aby bolo vsetko vidno.

mirage
2. nov 2025
@anonym_autor

@lacibo ja ked som oblecena, tak je to fajn. Toto som naschval dala vyzlecenu fotku, aby bolo vsetko vidno.

@anonym_autor to, co mas oblecene je termo pradlo/dlhsi top, alebo saty?

autor
2. nov 2025
@mirage

@anonym_autor to, co mas oblecene je termo pradlo/dlhsi top, alebo saty?

@mirage termo tričko dlhé.

anonym_913a47
2. nov 2025

@anonym_autor ahoj, nie, nie si xl. Prídeš mi hore max L, dolu možno tak M. Pekná postavička 🙂. Nohy v dobrom závidím 😄.

anonym_40392d
2. nov 2025

Fešanda,nohy ako ľan a väčšie poprsie
A že bruško?a ešte že ideš do menopauzy?som myslela že nejaká 25tka píše
Kks baby co ste tak kritické na seba
Také nohy som nemala nikdy ani prsia
Ja zas opak hore nič a dolu všetko 😁
A pohoda🙂

anonym_40392d
2. nov 2025
@anonym_cf7280

@anonym_cf7280 ma len vidieť,ze to čo má oblečené to ju sťahuje a zbytočne,by som na tvojom mieste vytasila😅

domkakvet
2. nov 2025

@anonym_autor urcite nepatris do nadrozmernych velkosti.

zuzubb007
2. nov 2025

Xl nie, iba ak v čínskom obchode tam aj dve XL, ak v bežnom nákupnom centre tak L by som povedala

anonym_6a6098
2. nov 2025

Autorka, ja som bola vcera v Hmku, normalne nosim velkost S. Ked som videla co zacali predavat, respektive aku velkost povazuju za S (ako pre babiku) zostala som zhrozena. Dobre by mi bolo Lko z toho, co tam mali.

pikachu999
2. nov 2025

Keď som mala 75kg na 165 CM obliekla som veľkosť 40 úplne v pohode a to ty si ešte vyššia ..vyzeráš fakt ja som mladá baba a mám cez 100kg.. ale snažím sa chudnúť niečo už išlo dole

pikachu999
2. nov 2025
@pikachu999

Keď som mala 75kg na 165 CM obliekla som veľkosť 40 úplne v pohode a to ty si ešte vyššia ..vyzeráš fakt ja som mladá baba a mám cez 100kg.. ale snažím sa chudnúť niečo už išlo dole

vyzeráš fakt dobre som chcela napísať 🙏👍❤️