Cvičenie vo fitku ako začiatočníčka

kanna
30. dec 2012

Viete mi poradiť poradie,koľko času na ktorom konkrétnom cvičiacom stroji cvičiť vo fitnescentre? Nejde mi o to nabrať svalstvo,skôr si upraviť postavu a zopár kíl schudnúť.

dankako
30. dec 2012

Ahoj, ono aj zalezi do akeho fitka chodis, ja ti mozem poradit iba skusenost, s ktoru som sa stretla vo fitku, do ktoreho som chodila ja. Chodila som iba do jedneho a bola som max. spokojna (woman line Zilina). Tam je 9 steperov a 9 strojov a v strede bola svetelna signalizacia, ktora odpocitavala 30sekund. Po uplynuti sa trebalo posunut a stroj vymenit. Da sa tam perfektne schudnut a vypracovat telo. Su tam cvicitelky, ktore ukazuju cviky. Ja som cisto vo fitku schudla 7kg za 4 mesiace a skvelo som si vyformovala postavu. Doporucujem toto fitko. Avsak ak chodis do ineho, tak by som si davala tak 30sek.-1minutu na jednom a vymenila a otocila to par krat. Vela stastia...

luci78p
30. dec 2012

v každom fitku ti určite poradia 😵

kanna
autor
30. dec 2012

@dankako O tom ,ktoré spomínaš som tiež počula len dobré ohlasy,viem,že bolo v ZA na Vlčincoch a teraz sa presunulo niekam inam.Ja som mala na mysli fitko u Mozolániho,už som si tam nabila kredit na členskej karte,takže už sa nebudem môcť vyhovárať na nedotatok času,toto je moja motivácia 🙂

kanna
autor
30. dec 2012

@luci78p Viem,že sú tak ľudia,ktorí poradia,no skôr by som radšej zapadla medzi ľudí tam ako najskôr len sledovala 🙂 Sú tam aj trenéri,no až po 16h ,no ja tam plánujem chodiť v dopoludňajších hodinách.

luci78p
30. dec 2012

@kanna ale aj obsluha ti určite poradí,poukazuje,ked tam nie je tréner,

anuska74
30. dec 2012

Ako píše dankako, striedať 1 min.
nemáte niekde v okolí tzv. kruhový trening.
ja chodím , ale tu v ba na také niečo striedač stroj a napr. kardio cvičenie. na začiatku vždy ukážu, ako správne cvičiť.
treba precvičiť, celé telo , nestačí, len napr. brucho či nohy.
a fakt skôr to kardio, ked nechceš svaly, ak potrebuješ schudnúť, bez úpravy stravy to ale nepôjde.

ddankaa2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz