icon

Cvičíme s Bobom Harperom

iconka
23. mar 2013

Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

Cvičíme s Bobom Harperom
lucka1987
10. apr 2013

@scheba hej s tym suhlasim.. ved preto som neprestala cvicit, dnes je to uz pohoda. obcas zacitim ale da sa. zas som dala cvicenie, ale len kardio 30 mn s Jill.. leb som doobeda behala po este a akosi nemam naladu, vecer si ale pocvicim este. a zajtra zas bob 😉

iconka
autor
10. apr 2013

dnes 20minut s Bobom a predtym 2.den insanity 🙂

scheba
10. apr 2013

@iconka a to je co??

iconka
autor
10. apr 2013

@scheba 60dnove cvicenie, ktore slubuje tehlicky na bruchu, hod do googla, najdes o tom vela 🙂

scheba
10. apr 2013

aha tak to ja nepotrebujem, lebo brucho je rokmi natrenovane, tomu stacilo trochu pocvicit a k tomu som ten typ, co sa pasuje so stehnami a zadkom hlavne ☹ na to tam program neni?

zuzanat
12. apr 2013

ahojte, ja mam za sebou dva dni c Bobom a dnes ma boli cele telo 😀 v stredu som si dala len 2 take kratke cvicenia,po 12min. a vcera som cvicila tu 45minutovku na bruchu a potom este bicykel. Vcera to bola makacka, nevladala som vsetky cviky, ale ak mi zmizne brucho, stoji to za to 🙂

zuzanat
13. apr 2013

ahojte, uz tu nikto necvici? ja som si vcera dala opat 2 x 12minutovky od Boba na brucho a mam riadnu svalovicu 😀

iconka
autor
13. apr 2013

@zuzanat jasne, cvicim dalje, len uz cvicim Boba, Jill a insanity, tak to prestriedavam, vsetko sa neda kazdy den, ale dnes mam Boba v plane po insanity🙂

peggy589
13. apr 2013

prosim ma bob niečo aj na bruško??

peggy589
13. apr 2013

@zuzanat prosim ta môžeš mi dat link na to cvičenie na brucho??

zuzanat
13. apr 2013

@peggy589 toto je ono http://www.ulozto.cz/xzza5af/bob-harper-beginne... a este jedno cvicim, ale neviem to najst, to mam uz vsetko postahovane . vola sa to total ripped core 12min.

@iconka mne sa insinity zda tazke, vcera som si dala tieto cvicenia od boba, potom 50 squatov a nevladala som uz cvicit cardio, tak som slapala na bicykli

iconka
autor
13. apr 2013

@zuzanat ano, insanity je narocne, ale ked som sa uz na to dala, tak to dotiahnem do konca (moja dobra vlastnost) 🙂 a Bob tiez nie je zrovna lahky a pre zaciatocnikov uz vobec nie 😉

peggy589
13. apr 2013

@zuzanat dakujem🙂

zuzanat
13. apr 2013

@iconka ja uz nejaky cas cvicim, tak snad ma nezabije, a este ked mi to pomoze, a konecne budem mat pas, tak to bude super 😉

iconka
autor
13. apr 2013

Tak som si dnes po insanity dala Boba - Body rev cardio conditioning ale len pol hodku 🙂

scheba
14. apr 2013

ja som dnes mala volno, ale dopadlo to 14km prechadzkou 🙂 zajtra mam v plane Boba cardio conditionong 🙂 inak striedam to s Jillinim killer buns a musim uznat, ze level 2 je uz dost dobry

iconka
autor
16. apr 2013

Dnes som si dala po insanity Boba - Totally ripped core 49minut dobra posilovacka 😀

scheba
16. apr 2013

vcera ultimate cardio body od Boba, dnes Jill L2 a zajtra zase Bob 🙂
@iconka to insanity ta bavi? neni to moc skakania? mam totiz dost problem s kolenami a nemozem uplne kazdy pohyb. Je pravda, ze som tie cvicenia nestudovala, ale vyzera to dost narocne, kedze je to hlavne kardio tak sa obavam tych skokov...
inak uz si asi dooost vo forme, ked davas takyto "zahul" ze po insanity este Boba 🙂

iconka
autor
16. apr 2013

@scheba hej bavi ma to, parada, ale ako pises, je to dost skakania, takze na problemove kolena to ozaj moc nie je. Len neviem preco, ale ja sa zdaleka tak nepotim pritom ako oni v tom videu 😕 Teraz to vyznie asi chvalenkarsky, ale pre mna je uz Bob po tomto taky oddych, davam si ho preto, lebo v insanity nie je zatial posilovanie a to by mi chybalo a mam problem robit kliky, tak si tymto posilujem ruky a verim, ze mi to pomoze.

scheba
16. apr 2013

@iconka no ani ja sa nepotim pri Bobovi alebo Jill, teda len uplne trolinka, nie ako oni na videu. Ale ja sa nepotim ani ked bezim 10km pokial nie je 30 stupnov 🙂 jedine pri com sa potim, tak viditelnejsie je spinning 🙂
ale vraj to je jednak tym , ze trenovane telo s dobrou kondickou nema pri fyzickej aktivite tak vysoky tep ako netrenovane, resp. menej zdatne a tiez aj tym ze su take nepotivejsie typy - hlavne zeny (chlapi sa potia podla mna vsetci do radu uz pri warm upe 🙂)

iconka
autor
17. apr 2013

@scheba akoze ja sa potim za normalnych okolnosti celkom dost, ale pri insanity som taka mokra ako oni este nebola 🙂

scheba
17. apr 2013

mozno ich trochu oblievaju len tak pre efekt na videu 🙂

scheba
17. apr 2013

dnes znovu ultimate cardio body, idem to s 2kg cinkami a je to OK 🙂 do buducna urcite musim zakupit 3kg

iconka
autor
23. apr 2013

No ako dievcence, cvicime, cvicime? Ja som si dnes po insanity dala pol hodinku s Bobom, milujem tie jeho posilovacie cvicenia. 🙂

zuzanat
23. apr 2013

@iconka ja veru cvicim cvicim, aj ked od Boba len tie dve kratke videa, 10min a 12min, ale bavi ma to 🙂 k tomu pridavam kazdy druhy den stacionarny bicykel a este squaty, tak uz som aj zvedava, ake to bude mat vysledky 😀

blcha
24. apr 2013

@zuzanat mohla by si dat link na to bobove 12 minutove brucho?? ja cvicim total ripped a tam je poslednych 10minut zamerane na brucho tak davam tych poslednych 10min ale chcelo by to aj nieco ine

zuzanat
24. apr 2013

@blcha ja cvicim toto, mam pocit, ze su obe na brucho, alebo @iconka myslis, ze len to prve?

https://www.youtube.com/watch?v=daeSym3Cob4

https://www.youtube.com/watch?v=hzD9GF8TdOw

ale uz by som mala aj daco ine zacat cvicit, aby mi aj z noh ubudlo, aj ked snad ten stacionar tomu dopomoze...

iconka
autor
24. apr 2013

@zuzanat to druhe je skor posilovanie

iconka
autor
24. apr 2013
https://www.youtube.com/watch?v=BZrQC31mHJ0

toto je cast z insanity zamerane na brucho

zuzanat
24. apr 2013

@iconka dakujem 🙂
Dnes som si precitala, ze ak chcem zhodit z brucha, mam cvicit hlavne cardio, ze telo vie same, kde treba chudnut...a to som prave uz dost dlho necvicila, ak neratam teba stacion.bicykel... tak som dost vymetena z toho, co mam vlastne cvicit???