Cvičíme s Bobom Harperom
Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

@zuzanat Bob ma praveze vacsinou cca hodinove workouty, ak nepocitam tych par bonusovych videi na brucho a nohy co maju 10 az 15 minut. Cvicit vsak mozes aj polovicku a druhy den si to zase das odtial, kde si skoncila 🙂
Pri chudnuti treba cvicit hlavne kardio, posilovanie ale urcite uplne nevynechat - svaly viac spaluju a zrychluju metabolizmus - cize idealne by si mala cvicit 4x kardio a 2x posilovanie, ale ked na to nie je cas, tak napr 3x kardio 1x posilovanie 🙂
Nezabudni, ze pod kardio trening sa da pocitat aj cca hodinova prechadzka s kocikom pokial vsak slapes rezkym tempom, chodza z nohy na hohu a la slimak sa pod kardio nerata 🙂
a v neposlednom rade strava...skus poobede a na vecer nejest ine iba zeleninu a bielkoviny (maso, syr, tofu, tvaroh...) jogurt biely, v ochutenych je asi tona cukru (celkovo sladke moc jest netreba nielen kvoli figure, ale aj kvoli zdraviu, sladke zakysluje organizmus a z prekyslenia vznikaju viacmenej vsetky zdravotne problemy)... no a v neposlednom rade trpezlivost, kila sa lepili cele mesiace tak neodidu za par tyzdnov, ze?
Osobne cvcim teraz (tento tyzden) total body transformation od Boba je to super workout - dost narocny, ale da sa zvladnut - aj Bob trvdi, ze je to najtazsi aky ma 🙂
ja cvicim 3x do tyzdna Boba a snazim sa 2x dat Jill - posilovanie, no a konecne zacinam behat tak to musim nejako cele zladit.
@scheba fu tak to pekne zamakavas ja som parkrat cvicila boba total ripped a musim priznat ze teda nevladzem vacsinou cvicim jill ale tak snazim sa aspon dva krat do tyzdna dat boba raz tyzdenne mam este k tomu spining tak to mam dobre cardio a super ze aj rychla chodza je cardio vlastne dnes som si teda dala dobru tristvrte hodinku s kocikom skoro beh lebo som nestihala skolku 🙂
prosim ta mohla by si dat link na to cvicenie total body transformation som zvedava ale asi sa zapotim len ked budem na to pozerat bob jej tada podla mna omoc narocnejsi ako jill 😉
@scheba ja cvicim od Boba praveze tie kratke bonusove cvicenia - kazdy denplus teda na bycikli, co je tiez kardio - tak 3-4x do tyzdna.Na prechadzky chodim, len to tempo nie je moc svizne, kedze jedno dieta tlacim v kociku, druhe taham za ruku, aby sme stihali skolku 😅 😀
Teraz som doma, deti su chore, tak idem teda hned cvicit, lebo vecer sa mi asi nebude dat...
stravu som dost zmenila, jem 5x denne po 2,5-3h, pecivo mam len rano, zemiaky a ryzu mam len obcas aj to na obed,na olovrant si dam biely jogurt s musli alebo ovs.vlockami a na veceru mam vzdy zeleninovy salat bud so sunkou, syrou, cottage,takto sa stravujem uz viac ako dva tyzdne, predtym som bola na 90DD, ale zatial bez vysledkov 😔 Kila sa na mna nelepili dlho, mne to ostalo po porode, teda postavu uz mam ako predtym, az na to brucho, ale tak verim, ze sa k tomu dopracujem. Premyslala som, ze si kupim korcule a popri synovi na bicykli by som sa korculovala, ale to nebude ziadna prevratna rychlost, tak neviem ci to bude mat zmysel.
Idem pozriet to cvicenie co cvicis, to je posilnovanie ci kardio?
@blcha http://www.stiahnito.sk/bob-harper-total-body-t...
musis si kupit kredit aby si to stiahla ale stoji to par centov, su tam vsetky jeho videa tak sa oplati to rovno postahovat cele. Zaregistrujes sa a ficis cez sms 🙂
je to fakt dost narocne cvicenie, o to lepsi je pocit po nom 🙂. Bob je rozhodne narocnejsi ako Jill, ja uz Jill ani necvicim, ale rozhodne sa k nej na prestriedanie casom vratim, niektore posilovacie workouty ma zaujali tak ich vyskusam...
spinning je tiez bomba, mam rada
@zuzanat pri detoch sa tazko nieco zvlada, najma ked ich je viac ako 1 🙂
Myslim, ze u teba je to rozhodne teraz uz len o voli vydrzat, asi sa ti musi nakopnut metabolizmus, mozno skus pridat trochu viac posilovania (1x tyzdenne navyse)
pri synovi mozno skus pobehnut, ak by sa ti to tempo na korcule este nezdalo - ono je idealne ked sa chudne nebehat v jednom tempe, ale striedat sprint s vyklusavanim alebo rychlejsie s pomalsim tempom - takze mozno k synovmu bicyklu idealne 🙂
Total body je skor kardio, ale su tam aj posilovacie prvky, tak to ma Bob vacsinu workoutou skombinovanych.
Prave som docvicila Bobov Pure burn super strenght - ina bomba - vela prevela posilovania najma na ruky, najviac co som doteraz cvicila, inak dost tazky workout - dala som to s 2kg cinkami a mam dost 🙂
Konecne mi dnes vysiel cas na Boba, tak som si ho dala po insanity. Ako sa mi zdal tazky, tak ho teraz vnimam ako relax 🙂
no ale citis sa urcite lepsie, mas viac sily, snad aj radost z pohybu a dobry pocit po odcviceni... 🙂 a hlavne tvoje srdce ti urcite dakuje - robis to pre svoje zdravie v prvom rade 🙂
@scheba dik za link stiahnem si toho viac inak ja boba este poriadne nezvladam je fakt narocnejsi ako jill ale zasa vela cviceni s jill co som nezvladala sa mi teraz zdaju uplne lahucke co je super skusim stiahnut aj to posilnovanie ruky by som chcela viac spevnit naleto nech mam troska svaly 😉 a ja cvicim len s kilovymi cinkami aj tie sa mi zdali dost tazke teraz uz by som skusila aj tazsie ale teda podla toho na ake cvicenie musim makat este mam peknu pneumatiku a asi tak minimalne 5kg navyse ale zasa ked som zacala cvicit bolo mi treba zhodit 10kg 😉
@blcha presne o to ide, co sa zo zaciatku zda tazke neskor zvladnes v pohode a preto treba zase pridat na narocnosti 🙂 vsak super ked 5 kg uz mas dole, do leta stale casu dot a tie posledne 2-3 kila idu vzdy najtazsie a najdlhsie...ale dolezite je ako sa ti cvicenim zmeni postava, to uvidi kazdy, kto s tebou nie je v dennodennom kontakte 🙂
Boba odporucam cvicit vzdy s lahkymi cinkami, v pripade ze sa ti to pocas cvicenia zda moc tak ich odlozis a docvicis to bez nich - on to tak odporuca v kazdom workoute (ked uz nevladzes spravne robit cviky, budto si vziat lahsie alebo ziadne, ale cvicit dalej)
Ja si po vcerajsku citim ramena, co sa mi uz dlho nestalo, takze tento workout urcite zaradim castejsie 🙂
S Bobom sa dobre nabera kondicka, lebo ma kardio programy a tym padom by sa malo aj zhadzovat.
No aj tak najviac citim svaly na nohach, bruchu a dolnom chrbte po sprintoch, ktore som na radu jednej kocky - trenerky zaradila do behu- aby som nebehala len jednym tempom, lebo to je menej ucinne. V druhej polke behu som si dala 30 sekund sprint (proste najrychlejsie, ako som vladala) a 2 minuty vyklusavala na ukludnenie tepu, cele som to zopakovala 8x a mala som veru dost. Na druhy den som si citila jemne, ale predsa tolko svalov, kolko po ziadnom cviceni 🙂 cize vrele odporucam zaradit do treningu ak sa da .
@scheba no som rada tym 5kg aj ked stale mam dat co dole ono dost spravilo aj to ze som prestala kojit a tym cvicenim sa mi asi nastartoval metabolizmus lepsie a teraz to ide pomaly dolu ani neviem ako len snad budem aj pokracovat lebo ja zasa nezvladam drzat diety aj ked teda snazim sa aspon vecer nejest a sladke obmedzit 😉 a veru behat zacat chcem len sama sa bojim byvame na dedine a behat by som chodila do vedlajsej osady ale najskor musim ukecat neaku susedu nech chodi somnou decka nechame chlapom a mozme ist sprintovat 😉
Prave som sidala Ultimate cardio body, juuuj krasa a predtym este insanity, no ze wau....a padam do sprchy 😀
@iconka ty uz mas viac vyskusanych cviceni od boba co mi poradis co cvicit vyhovovalo by mi aby to bola tak do hodinky najlepsie tak pol tristvrte hodinka chcem si ist stiahnut a od radosti neviem ze co nemam v tom vobec prehlad chcem si napali dvd kde by som mala take dobre cvicenia nech mozem poriadne cvicit 😉 inak ty cvicis este asi aj jill tak aj od nej co by si mi odporucila lebo neviem co od nej cvicit cvicm teraz 6w6p ale to uz viem naspamat 😉
@blcha http://mojetelo.blogspot.cz/search/label/bob-ha... tu si pozri recenzie a podla nich si vyber, co ti od Boba vyhovuje, ja cvicim vsetky dostupne cvicenia, striedam ich. Jill teraz necvicim, lebo cvicim uz 4ty tyzden insanity a okrem toho sa snazim chodit behat, takze na Jill uz nezostava cas, aj tak cvicim uz 1-2hodiny denne. Urcite od Jill skus aj BFBM a NMTZ a Extrem shed& shred. 🙂
@blcha http://stagevu.com/video/wptwxkwhizyq skus ci ti toto prehra, som v praci a tu mam vela stranok blokovanych...ja to mam doma v pc postahovane, neviem ti dat funkcne linky, viem, ze vela videi bolo pomazanych 😒
Vcera som si dala opat Boba po insanity, ja milujem jeho cvicenia 🙂
@iconka mne by stacilo presne nazvy tych cviceni ja si to davam stahovat svagrinke lebo doma mi to nejde a ona to uz snad niekde najde 😉 a mozes mi odporucit aj neakeho boba ja mam stiahnuteho len totally-ripped-core a teda dobra zaberacka je to ale sak chcem zacat cvicit nieco uz troska viac dnes som dala jill 6w6p druhy level a teda to uz celkom v pohode zvladam tak sa chcem viac zapotit a s bobom to budem mat zarucene 😉 a isantity ake cvicis , ja viem ze otravujem ale chcela by som si to vsetko poslat svagrinke nech mi to ponapaluje nech mozem riadne makat uz 😉
A nech hlada tie okolo hodiny co maju, nie len take kratke ukazky z toho. A z Boba cokolovek, je to dost podobne a vsetko je super. Skus aj Ultimate cardio body.
dakujem pekne uz aj idem pisat mail nech mozem zacat makat 😉
Vcera som si dala od Boba Body rev cardio conditioning, to je asi najtazsie od neho sa mi tak zda 🙂

vsetko treba cvicit, ci kardio, ci posilovanie, ci ABS, vsetko, kazde cvicenie je prospesne na nieco ine, preto to striedam 🙂