icon

Dajú sa legíny nosiť ako samostatné nohavice?

izabelkas
10. nov 2013

Kočky mám taký problém, snažím sa schudnúť, nemám až tak strašne veľa kíl na 170 cm / 62 kg, ale štve ma, že keď si dám na seba rifle, na bruchu keď si sadnem sa ukážu všetky moje faldy. Legíny v tomto smere sú lichotivejšie, ale aby som sa prípadne vyhla nejakému faux pas, chcem sa poradiť s vami. Tie legíny, ktoré sú hrubšie a majú vzadu na zadku vrecká, čiže sú tvarované ako nohavice a nie sú priesvitné, tie môžem nosiť ako nohavice aj s tričkami, ktoré mi nezakryjú zadok? Pozerala som napríklad v Bepone na webe GENERATION 3390, GLOVE Y234, či SILK Y233. Pozriete sa na ne, či by boli ok? 🙂 Ja si myslím, že áno, len pre istotu sa pýtam, nakoľko na webe je plno článkov, že legíny len v prípade ak je zakrytý zadok...Vďaka.

izabelkas
autor
11. nov 2013

@alex31 Však ja viem, ale ja nie som tak tučná si myslím, že by som si to nemohla dovoliť. No dobre, už v podstate spm zistila čo som chcela, len som si nebola istá, či sa to tak nosí, ale vidím, aj v katalogu v Calzedonii, ze ano, tak som spokojna. 🙂 Či už mám o kúsok väčšiu riť, je už fuk, to bude vidno aj v rifliach aj vo všetkom, ale aspoň mi nemusí aj sadlo vykúkať z brucha, keďže rifle sú pevné a to vytláčajú hore. Vidím, že aj JLo nosí legíny v pohode a čo keď má väčší zadok, podľa mňa vyzerá furt dobre a to ja teda takú ritisko nemám. 🙂

patkobo
11. nov 2013

Ja mam tiez stale dilemu ohladom legin, velmi rada nosim leginy na doma, trvalo mi vsak niekolko rokov kym som sa odhodnala vyjst v leginach na ulicu 😉 Mam 172cm a 61kg, nohy celkom tvarovane behom (pred materstvom)
.. len mi to proste nejak neslo, citila som sa ako naha 🙂 na podnet mojej znamej som si nakupila push up leginy v Calzedonia (v BA su asi 3 predajne) .. su take hrubsie, velmi pekne tvaruju a ani neboli take drahe ako tie co si pozerala Ty v Bepone .. skus sa mozno pozriet i tam .. ja som s nimi velmi spokojna, vzdy ku nim nosim take dlhsie tricko, pripadne teraz uz bude aktualny kabat a cizmy 🙂

izabelkas
autor
11. nov 2013

@patkobo Ďakujem áno dnes sa chystám do Calzedonie. 🙂 Škoda, že nemajú aj eshop radšej by som si to omrkla vopred všetko čo majú.

patkobo
11. nov 2013

@izabelkas maju velky vyber .. a urcite si kup velk. S .. prvykrat to pojde na teba tazko, ale ono sa to podda 🙂 .. S-ko Ti bude stacit .. ale aj predavacky by mali vediet poradit 😉

izabelkas
autor
11. nov 2013

No S-ko neviem, som tak medzi S a M, mám veľkosť 38, pančuchy si radšej Mká kupujem.

batmanka
11. nov 2013

@gumimaci @patkobo prosím Vás kočky cca koľko stoja tie legíny v Calzedonii...ja legíny zbožňujem,ale zásadne ich nosím len s dlhšími vrchmi

matozazzo
11. nov 2013

@izabelkas Ja nosim leginy bud s dlhymi vecami alebo takymi do pol zadku.. Ked su jednofarebne leginy, volim si strakatejsi - vzorovany vrch a vystrih, ktory uputa pozornost :D Inak do pol zadku preto, aby mi zakryli aj brucho 🙂

eeffka
11. nov 2013

@izabelkas no mna doteraz ani nenapadlo ze si musim zadok zakryt 😀 , nosim jeginsy ci ako sa to vola, leginy take echt len doma ako teplaky
Kupila som teraz super v Tally Wejl ci ako sa to pise, vyzera to ako skinny jeans akurat ze sa do toho obliekam tak nie celkom ako v reklame 😀

izabelkas
autor
11. nov 2013

@eeffka 😀 No ja tiež plánujem nosiť ich tak do pol zadku mať vrch, tak som riešila, či to nemusí byť zakryté úplne. Ale pokiaľ mi nepresvitá nič vzadu ani v predu sa nezarezávajú, tak si myslím, že v pohode, navyše keď majú aj vrecká. 🙂 Ale som rada, že som založila túto diskusiu, zmenila som drahý Bepon na prijateľnejšiu Calzedoniu. 😀 Navyše v Bepone ani push up nemajú.

eeffka
11. nov 2013

@izabelkas no ja som sa az tu dozvedela ze je aj push-up na rit 😀 , kkso proti pushupkam som zaujata ale taka na zadok by sa mi sikla

zuzanat
11. nov 2013

velmi dobra tema, kedze leginy nosim velmi rada! Vzdy mam k nim dlhsie tricko, aspon do pol zadku, a kupujem si take hrubsie. tenucke len na doma. V new yorkeri som si naposledy kupila take hrube, za 12,99 a su velmi dobre!
lebo naozaj obcas cumim, ako tie baby chodia poobliekane. Raz predomnou isla baba, co mala tenucke cierne leginy, kratke tricko do pasa a ked slnko zasvietilo, tak bolo vidiet tangace 😅 😀

calzedonia ma aj slovensku stranku?

patkobo
11. nov 2013

@batmanka tie push up co som spominala stali tusim 28e .. ale spokojnost nadovsetko 🙂

reisi
11. nov 2013

Klasika push -up leginy cca 25e , push- up leginy na gombik a zips cca 30e. Bepon sa im nemoze rovnat , to pisem ja leginmaniacka. 😀

batmanka
11. nov 2013

@patkobo ďakujeeem musím spracovat mm 😀 a aj sú také teplejšie ,alebo len taká klasika?

izabelkas
autor
11. nov 2013

@reisi jej dakujem, to som teda rada, ze som ich nekupila v bepone, 2x tak drahe a urcite aj tieto v calzedonii su dobre a hlavne maju ich aj viac na vyber.
@zuzanat Calzedonia nema SK stranku, ale na oficialnej stranke .it si mozes vybrat cestinu ako jazyk.

patkobo
11. nov 2013

@batmanka su take teplejsie, hrubsie .. vsak chod pozriet, daku Ti vyskusat a uvidis .. mne sa strasne pacia leginy .. ale zasadne na inych zenach 🙂 proste mam z toho nejaky komplex, ale pritom nejaka tucna nie som 🙂 sem tam sa do nich obleciem, ak do prace ich snad budem nosit 🙂

sonagolisova
11. nov 2013

@izabelkas to co si poslala na obrazkoch su treginy ako uz jedna kocka spominala a tie sa v pohode nosia ako nohavice, su nieco medzi leginami a jeansami

gumimaci
11. nov 2013

@batmanka nieco cez 20€ uz si nepamatam kupovala som si ich minulu zimu a potom som isla hned pre druhe 😀 su hrubsie, pevnejsie. su vhodne akurat tak od jesene do jari. Maju aj viac farieb, pre mna su zatial najkvalitnejsie, ake som kedy mala (najhorsie asi boli z H&M)
@izabelkas take s vackami, som kupila v C&A cez leto a vyzeraju ako slimky rifle, ani nie leginy.

batmanka
11. nov 2013

@patkobo
@gumimaci ďakujem kočky,určite ich pôjdem kuknút,hlavne sa mi páči tá myšlienka že sú push up 😀

izabelkas
autor
11. nov 2013

Kočky tak misia dnes úspešná, mám dvoje legínky oboje s vreckami. Jedny z nich sú tieto na obrázku a druhé také čierne a s vreckami. Skúšala som aj push up, moc som sa nevidela dobre zozadu, ale určite to efekt malo a dosť dobrý, no žiaľ tie čierne presvitali, tak som si ich zatial nekúpila. A čo tam mali iné push upky tak tie sa mi nepáčili moc, lebo mali na zadku také švi, že to celé vytváralo také koleso, to by hneď každý vedel, že je to push up. 😀 Čiže na tie už len niečo natiahnúť dlhšie určite. Ale zatiaľ som spokojná. Zajtra si ich dám a keď budem ozaj spokojná, tak si určite kúpim ešte ďalšie. Trochu ma sklamalo majú akciu 4+1 zadarmo, ale platí to len na jeden rovnaký výrobok, čo pri legínach sa veľmi neoplatí, lebo komu je na čo 5 rovnakých legín naraz... ☹

zuzanat
12. nov 2013

@izabelkas prosim ta, to si kupila v caldezonii, kolko stali, dakujem 🙂

izabelkas
autor
12. nov 2013

@zuzanat Tieto stali 25 eur a take cierne velmi suprove su, dnes som ich mala, tie len 19,90. Ale majú tam väčšinou všetky po 20 eur.

izabelkas
autor
12. nov 2013

@zuzanat a ano v calzedonii 🙂 na ich stranke maju aj taky katalog ze co vsetko maju, ale ceny tam nie su v tom katalogu... Tak to si pozri, mozno sa inspirujes.

zuzanat
12. nov 2013

@izabelkas dakujem, katalog som vcera pozerala, len ta cena ma zaujimala 🙂 su drahsie, ale v podstate ked su ako nohavice, tak je to ok. Ja som mala jedny leginy take hrubsie z NY a cizmy mi ich znizila, zodrali, lebo cizmy boli dierkovane ☹
este minuly rok na jar som o leginach nechcela ani pocut a teraz by som ich nosila stale. Hlavne ked sa uz nosia cizmy, vyzera to super a fakt sa v nich citim pohodlne 🙂

maribell
12. nov 2013

@izabelkas ahoj ja mam 164cm a 50kg a v pohode nosim leginy ako nohavice aj ked mi tricko nezakriva zadok ... milujem leginy a neznasam rifle aj nohavice 😀 ...mne je jedno ci je to faux pass jednoducho sa v tom citim dobre a to je u mna na prvom mieste 🙂

izabelkas
autor
12. nov 2013

Ano aj ja sa v nich citim lepsie ako v teplakoch a vyzeraju super. Podla mna tieto co mam ja, vydrzia dlhsie, ked si ich kupis viacere a budes striedat, tak urcite vydrzia velmi dlho. Su kvalitne a neotlacaju sa na nich ani kolena ani zadok...

izabelkas
autor
12. nov 2013

@maribell Ano aj ja som objavila caro legin nedavno, doteraz som ich nosila len s dlhsimi satami a uz budem aj s kratsimi pulovrami. 🙂 Tak sa tesim, vyzera to super a omnoho lepsie ako rifle na mne. A v tychto hrubsich mi nebolo ani zima, tak ako aj rifle... Mozno este prejdem na nejake vzorovane pancuchy so stucnami, to som este neskusala. 🙂

izabelkas
autor
12. nov 2013

Ja si este planujem kupit urcite dalsie leginy, na kazdy den ine. 🙂

maribell
12. nov 2013

@izabelkas ja mam tak isto vseliake vzorovane 😀 tiez som nezostala iba pri ciernych 😀 ... a inak ja som neznasala legny ked zacali byt v mode...az potom ked som zostala tehotna som ich zacala nosit lebo boli velmi pohodlne a bolo mi jendo co si kto mysli ze mi nic nezakryva zadok 😀 a pri tom som aj zostala 😉

izabelkas
autor
12. nov 2013

@maribell 😀 Pekné sú, ale do práce by som si ich nedala, na materskej sa dá. 🙂 Zatiaľ nie som veľmi odvážna na výrazné vzory, ale čoskoro asi aj to príde. 😀 Hlavne keď pochudnem ešte 5 kilečiek. 🙂