icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

extrate
2. feb 2016

A už som to aj zjedla a teda nie som hladná, ale ani príjemný pocit po jedle sa nedostavil 😀

henrieta16
2. feb 2016

@kitti18 ja si dnes dala tu brokolicu, tie lusky večera, pretože ja tu cviklu noooo nemožem 😖 no vieš čo, skús to robiť a posypať na par luskov a daj vedieť ako to chutí 😀 😀 😀

henrieta16
2. feb 2016

@extrate a čo si jedla? Ja sa až bojím večere, že ako tie lusky chutia :D

kitti18
2. feb 2016

No skusim a potom napisem...😜

henrieta16
2. feb 2016

@kitti18 čakám, keďže ja zamenila a či dať potom či nedať 🙂 a olovrant si dávaš ten jogurt? Ja sa ho už neviem dočkať 😀

kitti18
2. feb 2016

@henrieta16 no teraz to jem..nie je to az take hrozne,ale nabuduce si ju urobim radsej bez tej skorice..😀...ja si nedavam nic na olovrant,to mozme?som nevedela..

michhaela
2. feb 2016

@extrate tu cibuľku môže kto chce a aj tú skoricu aby to malo trošku korenistu chuť ale včera som nemala s skoricou dáky veľký rozdiel v tom není dnes som dala ale zas nedala med 😀

michhaela
2. feb 2016

@extrate A vaham či dam na tie lusky skoricu to mi tam nesedí 😀

kitti18
2. feb 2016

@michhaela skus,mozno ti zachuti..☺

michhaela
2. feb 2016

@kitti18 hmmm ako cibuľa,cesnak a skorica? 🙂 😀 neeee to radšej nie 😀 chcem sa aspoň tých luskov nažrať s prepáčením baby som mrtne hladná 😀

kitti18
2. feb 2016

@michhaela 😀...mne na nich najviac chutil ten struhany syr..

michhaela
2. feb 2016

@kitti18 veď na ten syr sa teším jak malá 😀

extrate
2. feb 2016

@henrieta16 ved to, tie lusky som jedla. Nič moc teda, chuťovo. Fakt najlepší bol ten syr 😀
Na večeru si dám teda dve varené vajíčka k tomu cviklovému šalátu, nech sa najem.

Aj jogurt na olovrant idem jesť, aj včera som si dala 🙂

elisvic
2. feb 2016

ja budem tento tyzden v nedelu koncit a potom by som mala ist na semafor, v knihe je ale uvedene , ze mas na kazdy den napisany recept , niekto napisal , ze bude po 28 ke robit System 5:2 , ja to asi stale nechapem, aj to bolo v knihe vsvetlene , lebo ja si nato velmi nespominam??

alebo kde je rozpisany 5:2 System??

henrieta16
2. feb 2016

@kitti18 na olovrant mozes ak si hladna, ale iba jogurt s orechami, skoricou a medom 🙂 je to vyborneeeee 🙂

henrieta16
2. feb 2016

@extrate no ja si ten jogurt tiez dam 🙂 zasobena som, biele jogurty milujem a v takej kombinacii..mnaaam 🙂
@elisvic ahoj. Ako si zvladala tie tyzdne, neporusila si? Ozaj mam jej knihu, skusim ti to pozriet. A ten system je ze 5 dni jej podla nej, podla tych semaforov a dva dni pauza..este ti to pozriem 🙂

elisvic
2. feb 2016

@henrieta16 ahoj, dalo sa , nie vzdy som bola pocitva v jedlach, ale minimalne prehresky , skor som vynechala vecer ako by som sladke zjedla. chut na sladke vobec, a nasytena som bola dost. mala som Vela zeleniny takze v pohode

henrieta16
2. feb 2016

@elisvic a uz badas nejake vysledky? 🙂 no ja zatial bez prehresku, ale mam svoje dni, tak to dava zabrat. O 4tej mam olovrant. A o 7mej veceru. Pozujem a predstavim si kopec tych vitaminov. Hlavne, ze to pojde dole..zatial som ok, az obcas na tie navaly hladu, to zapijam 😀 vravim si, ze to dam a dam! 😀

michhaela
2. feb 2016

Baby tie lusky som dala v pohode zjedla ich bo som už bola moc hladná a nevadilo mi to az tak lebo moj ich jedava k mäsu podusene a už som na ne zvyknutá 😀 len ten cviklovy už nedám som plná :'(

henrieta16
2. feb 2016

@michhaela no ja mala jogurt a struky ma este len cakaju 😀 chutit to musi pekelne dobre 😕

michhaela
2. feb 2016

@henrieta16 Brokolica je lepšia ale dalo sa aj toto len každý druhý deň určite nieeeee 😀 to by bol strašný trest pre mňa :'(

kitti18
2. feb 2016

Ja teraz veceriam...cviklu s vajickom...zajtra zas na obed...bleee..ale co uz,vydrzim to aj tak..☺

mirdy11
2. feb 2016

Kedy budu ranajky?*

elisvic
2. feb 2016

@henrieta16 kvoli hladu daj si viac medu, ten zasyti, aspon pokym sa ti stiahne zaludok

henrieta16
2. feb 2016

@elisvic no ten jogurt a brokolica plus ranajky..to je mnamka. Tie struky sa robia, uz teraz mi z nich cudne. Musim si pohnut, o 7 uz nieco mam, takze ked pridem, idem spat 😀 ale nepovolim. Som odhodlana 🙂

henrieta16
2. feb 2016

@mirdy11 zajtra? 🙂

henrieta16
2. feb 2016

Druhy den u konca, zatial to ide a vam? Ako ste baby prezili? Bojujeme..vysledky sa dostavia 🙂

mirdy11
2. feb 2016

Holky dnes som mala cely den frmol....asi nadsene zo mna nebude.Obed a vecera....porusila som co sa dalo..uff....asi to nedam!

henrieta16
2. feb 2016

Baby, aky syr pouzivate a kde ho kupujete? Mozem aj parmazan? Alebo?

henrieta16
2. feb 2016

@mirdy11 netrap sa a pokracuj. Sme predsa ludia, zajtra to mozeme byt my. Drz sa a nevzdavaj! 😉