icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gabdda
15. feb 2016

Kde kupujete tresku?

michhaela
15. feb 2016

BABY JA SOM ÚPLNE ZHRESILA HE SAKRA UŽ NEVIEM KDE MÁM KNIHU...omg ale slo to súper v sobotu už 4kg dole...Lenže včera valentín omg no nič asi začnem od začiatku 😀

dolly3
15. feb 2016

No ja tiez neviem kde som zapatrosila knihu tak som si stiahla jedalnicek podla nej ale co si ja pamatam je trochu iny ako ten co ma v knihe. Asi mi nezostava nic ine en hladat knihu 😎

dolly3
15. feb 2016

@michhaela za kolko si dala dolu 4kg?

viera
15. feb 2016

@gabdda Ahoj ja som kupovala z Billy mrazena od Vici.

michhaela
16. feb 2016

@dolly3 Od 25.1. Som si dala diétu podľa seba čiže príprava aby žalúdok nedostal šok na macingovu ta začala 1.2 a v sobotu 13.2. bolo dole 4kg čiže je to cca 3týždne...škoda že som to nedodržala :'( nevadí len ono nestihala som lebo FURT cestujem do práce a nachytať všetko bolo náročné... ale výhovorka čistá ináč sa to dá ked sa chce 😀

e_lenka
18. feb 2016

Ahojte baby, môžem sa pridať? Včera som začala, rada by som do mája vyzerala k svetu 🙂 Rada by som zhodila cca 8 kg.

petra6484
18. feb 2016

Kockycinak aj na fb he skupinka a su tam skvele baby 🙂

e_lenka
19. feb 2016

Chcem sa spytat ako ste sa citili na treti den? Ja som cakala nejake nafuknutie z tolkej vlakniny, ale paradoxne mam plochsie brucho a citim sa ovela lepsie ako pred tym.. Len ten cviklovy salat... Prave som ho doobedovala, teda nie ze by mi cvikla nechutila, len ta kombinacia s mrkvou a hlavne s hrachom mi vobec nereze..
A este som sa chcela spytat, ci aj cvicite nejako? ja som si dnes dala nejake cviky na zadok a brucho a vecer by som chcela zacat Jillien Michels.

michhaela
19. feb 2016

@e_lenka Ahoj no ked som chvíľku drzala tu macingovu dva týždne som vydržala...A jasné tiež som sa úžasné cítila a bruško krásne plochunke 😉 len ja som necvicila a podľa mna ked chceš cvičiť môžeš je to na tebe a budeš zdravo stravovať a,ešte pomozes telu 😉..Ten cviklovy šalát mne chutil len viac mi šiel krkom mrkvovy perkelt a až som zneho mala hrôzu joj :'(

raduska12
19. feb 2016

Baby mozem mat 2 dni po sebe ten isty obed a veceru? Napr. Pondelok a utorok obed perkelt a vecera cuketa? Lebo popri praci, malej a dacnosti by sa mi to viac hodilo,ze by som si vzdy spravila na dva dni, ďakujem za info 😉

petra6484
19. feb 2016

@raduska12 ak chces dodrzat detox tak nie obcas sa moze zamenit obed z vecerou inak nie

e_lenka
19. feb 2016

@michhaela hej, precitala som si, ze si mala pekne vysledky.. no ja sa tiez obavam, ze zhresim.. vsak keby som mala pevnu volu, nepotrebujem teraz Macingovu :D, ale nie.. musim to dat, momentalne mam idealne podmienky a ked nie teraz, tak uz nikdy.

petra6484
19. feb 2016

Ja doteraz nezjem mrkvovi perkelt a borsc ale naprikald cviklovi salat sa.da.urobit na sposob prazenice a.kys.uhorka ktomu mam to rada 🙂 a naposledy somskusala kombinaciu varenej brokolice a dusenych sampionov na cibulke a uplna mnamka 🙂

e_lenka
19. feb 2016

mne zasa perkelt dost chuti, nerobilo by mi problem mat ho aj castejsie.. no som len na zaciatku, uvidim co vsetko mi bude chutit a co budem jest len so sebazaprenim 🙂

petra6484
20. feb 2016

@e_lenka najtazsie su prve dva tyzdne potom to uz ide super ja som mrkvovi perkelt skusala zjest dva krat aj bors a proste som to nepohltala tak zas nebudem robit zle sama sebe a dala.som si miesto toho nieco ine z detou drim palce ja sa na detox chystam este na jar 🙂

michhaela
20. feb 2016

@petra6484 Ja som si už pri mrkvovy perkelt vravela že radšej budem hladná ako ho jesť och 😀 tie fazulove lusky sa dajú a pri tom som si myslela že s tym budem mať problém dať do úst no a na ten hnus mrkovy perkelt som sa tešila jak male dieťa a ako to dopadlo odpor joj 😀

petra6484
20. feb 2016

@michhaela ja som sa zneho zaj skoro pogrcala tak zas to nebudem do seba cpat na silu dala som si brokolicu alebo lusky

stellamaris
21. feb 2016

ahojte Baby,odporucam ochutnat ten falosny" zemiakovy" salat so zelerom.urobila som ho,manzel sa napchaval asi 2 dni aj do roboty kolegom vzal.viaceri pytali hned recept 😉 je ako zemiakovy salat,ani nepostrehnete,ze tam nie su a zeler je chutny v salate.nebudete mat po nom tazke travenie a je super.
Manzel si dnes urobil makove rezanky...........nastruhal na rezance jablko,posypal makom a osladil medom trochu..............myslim,ze recept pekne podla macingovej 🙂

extrate
21. feb 2016

@stellamaris a to kde sú také recepty? v tej prvej knihe?

petra6484
21. feb 2016

@stellamaris tak ten salat musim skusit bala som sa ze tam ten zeler bu de prenikat

stellamaris
22. feb 2016

@petra6484 vies co,ani nezistis,ze je tam zeler.Odporucam ho nechat cez noc v chladnicke,na druhy den chuti naozaj ako zemiakovy.Nam zeler nevadi,aj hranolky z neho robime,akurat musi byt zeler cerstvy.Vyborny je aj s cuketou ako priloha k jedlu,recepr kniha c.2.
@extrate recepty mas v obidvoch knihach,napr.ten salat je v obidvoch 😉

lucka.olearova
22. feb 2016

ahojte dievcata ja som zacala minuly tyzden vo stvrtok, nejako sa mi nedarilo zacat ked som si povedala , ze v pondelok sa na to dam a som dnes na 23 dni uz sa neviem dockat stvrtku aby sa mi zmenili ranajky a prestala fazula lebo tu jem lebo musim nie ze mi chuti ;( i ked dnes sa mi podarila lepsie urobit, myslim ze to bude aj tym ze som kupila nasekanu a nie vcelku, ta vcelku fazulka mi nechutila. Ale uz dnes sa citim lepsie a urobila som si aj fotky postavy a odvazila som sa a ked "skoncim" tak zverejnim ;) ja nechcem vela dole len nejake 5-7kg ale viem ze sa nesmiem vratit k normalnej strave a verim ze to dam , tak si drzime prsteky a tesim sa ze som to tu nasla ;)

elisvic
22. feb 2016

ahojte , holky
kde kupim ZAJIC SOJOVE MLIEKO?
dakujem

julka21
Autor odpoveď zmazal
blekino
23. feb 2016

nejde niekto začať od pondelka 😉

lucka.olearova
23. feb 2016

@blekino ja vo stvrtok zacinam 2tyzden

mimiqq
23. feb 2016

babenky pome do toho od pondelka prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

michhaela
24. feb 2016

Tak keďže dve sa hlasite dam sa na to opäť ale už naozaj 😉 a vydržíme dievčatá? Čiže 29.2. sa začína?
@blekino
@mimiqq

mimiqq
24. feb 2016

Jasne🙂 ja som za 🙂 ved ide leto a ja vyzeram jak hroch uz 🙂