Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
BABY JA SOM ÚPLNE ZHRESILA HE SAKRA UŽ NEVIEM KDE MÁM KNIHU...omg ale slo to súper v sobotu už 4kg dole...Lenže včera valentín omg no nič asi začnem od začiatku 😀
No ja tiez neviem kde som zapatrosila knihu tak som si stiahla jedalnicek podla nej ale co si ja pamatam je trochu iny ako ten co ma v knihe. Asi mi nezostava nic ine en hladat knihu 😎
@dolly3 Od 25.1. Som si dala diétu podľa seba čiže príprava aby žalúdok nedostal šok na macingovu ta začala 1.2 a v sobotu 13.2. bolo dole 4kg čiže je to cca 3týždne...škoda že som to nedodržala :'( nevadí len ono nestihala som lebo FURT cestujem do práce a nachytať všetko bolo náročné... ale výhovorka čistá ináč sa to dá ked sa chce 😀
Ahojte baby, môžem sa pridať? Včera som začala, rada by som do mája vyzerala k svetu 🙂 Rada by som zhodila cca 8 kg.
Kockycinak aj na fb he skupinka a su tam skvele baby 🙂
Chcem sa spytat ako ste sa citili na treti den? Ja som cakala nejake nafuknutie z tolkej vlakniny, ale paradoxne mam plochsie brucho a citim sa ovela lepsie ako pred tym.. Len ten cviklovy salat... Prave som ho doobedovala, teda nie ze by mi cvikla nechutila, len ta kombinacia s mrkvou a hlavne s hrachom mi vobec nereze..
A este som sa chcela spytat, ci aj cvicite nejako? ja som si dnes dala nejake cviky na zadok a brucho a vecer by som chcela zacat Jillien Michels.
@e_lenka Ahoj no ked som chvíľku drzala tu macingovu dva týždne som vydržala...A jasné tiež som sa úžasné cítila a bruško krásne plochunke 😉 len ja som necvicila a podľa mna ked chceš cvičiť môžeš je to na tebe a budeš zdravo stravovať a,ešte pomozes telu 😉..Ten cviklovy šalát mne chutil len viac mi šiel krkom mrkvovy perkelt a až som zneho mala hrôzu joj :'(
Baby mozem mat 2 dni po sebe ten isty obed a veceru? Napr. Pondelok a utorok obed perkelt a vecera cuketa? Lebo popri praci, malej a dacnosti by sa mi to viac hodilo,ze by som si vzdy spravila na dva dni, ďakujem za info 😉
Ja doteraz nezjem mrkvovi perkelt a borsc ale naprikald cviklovi salat sa.da.urobit na sposob prazenice a.kys.uhorka ktomu mam to rada 🙂 a naposledy somskusala kombinaciu varenej brokolice a dusenych sampionov na cibulke a uplna mnamka 🙂
mne zasa perkelt dost chuti, nerobilo by mi problem mat ho aj castejsie.. no som len na zaciatku, uvidim co vsetko mi bude chutit a co budem jest len so sebazaprenim 🙂
ahojte Baby,odporucam ochutnat ten falosny" zemiakovy" salat so zelerom.urobila som ho,manzel sa napchaval asi 2 dni aj do roboty kolegom vzal.viaceri pytali hned recept 😉 je ako zemiakovy salat,ani nepostrehnete,ze tam nie su a zeler je chutny v salate.nebudete mat po nom tazke travenie a je super.
Manzel si dnes urobil makove rezanky...........nastruhal na rezance jablko,posypal makom a osladil medom trochu..............myslim,ze recept pekne podla macingovej 🙂
@stellamaris a to kde sú také recepty? v tej prvej knihe?
@stellamaris tak ten salat musim skusit bala som sa ze tam ten zeler bu de prenikat
@petra6484 vies co,ani nezistis,ze je tam zeler.Odporucam ho nechat cez noc v chladnicke,na druhy den chuti naozaj ako zemiakovy.Nam zeler nevadi,aj hranolky z neho robime,akurat musi byt zeler cerstvy.Vyborny je aj s cuketou ako priloha k jedlu,recepr kniha c.2.
@extrate recepty mas v obidvoch knihach,napr.ten salat je v obidvoch 😉
ahojte dievcata ja som zacala minuly tyzden vo stvrtok, nejako sa mi nedarilo zacat ked som si povedala , ze v pondelok sa na to dam a som dnes na 23 dni uz sa neviem dockat stvrtku aby sa mi zmenili ranajky a prestala fazula lebo tu jem lebo musim nie ze mi chuti ;( i ked dnes sa mi podarila lepsie urobit, myslim ze to bude aj tym ze som kupila nasekanu a nie vcelku, ta vcelku fazulka mi nechutila. Ale uz dnes sa citim lepsie a urobila som si aj fotky postavy a odvazila som sa a ked "skoncim" tak zverejnim ;) ja nechcem vela dole len nejake 5-7kg ale viem ze sa nesmiem vratit k normalnej strave a verim ze to dam , tak si drzime prsteky a tesim sa ze som to tu nasla ;)
ahojte , holky
kde kupim ZAJIC SOJOVE MLIEKO?
dakujem
nejde niekto začať od pondelka 😉
@blekino ja vo stvrtok zacinam 2tyzden
babenky pome do toho od pondelka prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Jasne🙂 ja som za 🙂 ved ide leto a ja vyzeram jak hroch uz 🙂

Kde kupujete tresku?