Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Co ale ak som na polku potravin,ktore su v tej diete alergicka. Prakticky kazda dieta u mna konci hned pri ranajkach. Ani nie preto,ze by som to nezvladla,ale kvoli alergiam.
ahojte kocky ja uz 12 den a centimetre sa stracaju.....doteraz bolo vsetko s pohodou zvladla som ze sa vedla mna jedli kolace,salaty,rezne....ale teraz zacinam pocitovat krizu....no odolam aj napriek tomu.....vydrzim to....je uzastne teraz po prazdninach som nastupila do prace a kolegyne si to na mne hned vsimli...zbadali,hned sa ma opytali ci som schudla....vsetky totiz po sviatkoch pribrali.....citim sa skvele..tesim sa ze zachvilku znova ina strava uz o 2dni treti tyzden a vazne rozmyslam uvidim po 28-dnoch,ze dam 28 dni znova....kocky vydrzte to...urcite to bude stat za to...mne na plavarni v nedelu pri plavani liezli plavky z prs dole....viac som ich tahala hore ako plavala.....a to mam z uk velk:14.....sa tesim ze si budem musiet kupit mensie.....tiez chudnem asi 335x a nik mi uz neveri ale ja im to dokazem....a padne im sanka....
Prave som si dala ten mrkvovy perkelt...mnaaaaaaaam 😉 mala,samozrejme,zasa jedla so mnou.ale poucila som sa zo vcerajska,dnes som spravila viac... 😀
Kto este ma problem s cviklou ako ja, neviem ju zjest...co poradite? Dodrziavate vsetko presne do bodky? Ja dnes 1.den, zatial som vydrzala..az na ten cviklovy salat, zjedla som len nalozene na malom tanieriku aj to na silu, az ma napinalo.... 😢
@magda_sandorova
ahoj a mala si cerstvu alebo zavaranu? aj ked zavarana nie je odporucena, tak ja som na to s fazulovymi strukami podobne- neviem ich zjest nijak, uz odmalicka...
@monciky cerstvu 🙂
ahojte... ja sa odhodlavam ze od noveho roku zacnem ... zatial sa chodim nabudzovaz sem a povzbudzovat... 😉 .... aale dnes som kupila uz cviklu 😎 .. baby ked robite salat mrkvu a hrach varite alebo pouzivate z plechovic?.... vela zdaru.... 🙂
@magda_sandorova
tak ta cvikla ma asi precistovaci efekt tam, ja som si cviklu nedala hned v prvu veceru co mala byt, ale az vcera na veceru a dnes na obed, mozno preto nechodim tak casto na wc🙂
dnes som robila tu cukinu prekladanu a manzel dosiel domov a slintal, ze:"mnam, co to je", ja ze nic prenho, ze to je len moje aj na obed zajtra...., tak on si dal moje oblubene parky s kecupom a bielymi rozkami, fnuk🙂
@januschka10
a potrebujes chudnut?
ahojte. ja vsetkym odhodlancom drzim palce a odporucam. "macingovu" som drzala 2x - nie kvoli vahe,ale vlasy mi vypadavali ako sialene a ziadne doplnky mi nepomahali. Prvykrat som to dala sama, druhykrat som ukecala muza, kolegyňu a kolegu🙂 1x mi chutilo vsetko okrem bryndze s bielkom (toto nedokazem zjest, tak to jem samostatne bielko a zajedam lyzickami bryndze🙂 nedostavil sa ale pocit, ze by som prestavala byt hladna🙂 varila som si porcie ako pre drevorubaca 😀 ...vaha isla dole az 4 tyzden a potom piaty (prvy po skonceni), citila som sa ale omnoho lepsie a hlavne mi prestali vypadavat vlasy. druhykrat som sa na to dala, lebo sa mi zapacilo, ze zmizli faldy z brucha🙂 muz ale chudol tak, ze mna "brala zavist" 🙂 a pritom vynechaval obedy!!! teraz som teh. ale urcite som s tym neskoncila a ked zacnem varievat mrkvu pre drobca, dam sa na to znova.aspon dufam, ze ma to dovtedy neprejde. takze drzim palce a urcite to za to stoji. jedine, co ma nebavilo, bolo to mnozstvo casu pri sporaku 😖
Baby,mna tak strasne boli hlava.ale ako som prave precitala vsetky prispevky v tejto teme,je to normalne. Vody pijem 3litre.akurat ze sa musim donutit konecne aj na tu prevarenu.
Krásne ráno žienky,
tak ako čítam, tak sme sa tu skutočne zišli, poriadne nabudené zdolať naše predsavzatia 😉
Ako pekne sa to všetko číta, už len vydržať.Asi sa nemám s čím chváliť, pretože dnes som začala a neuveríte, ale každý jeden príspevok od vás je povzbudením.
DRŽME SA TEDA NAVZÁJOM 🙂 🙂 🙂
ktoré ste ešte neraňajkovali, tak dobrú chuť.......pekný deň všetkým 🙂
ja som inak stale prekvapena, ze som este nenapadla spajzu kde su sladkosti, vobec nemam na sledke chut a nechyba mi ani chlieb a pecivo, to znamena ze telo dostane vsetko co potrebuje, aj bez jedenia blbosti..., v utorok som jedla s kolegovcami v jedalni, oni jedlo odtial ja svoje- vobec ma nelakalo a nezavidela som im..., inak nepocitujem bolesti hlavy, nezvykla ma hlava ani predtym boliet, takze uvidime, tesim sa na obed, ja mam tu cuketu a od pondelka bude zase zaujimavy tyzden na papanie🙂
pekny den vsetkym a drzte sa
ahojte spolubojovnicky 🙂 Ja sa drzim dobre, mrkvovy perkelt mi na moje prekvapenie velmi chuti, uz sa tesim na obed. Vlastne aj na veceru, lebo cukinu milujem. Aky syr si struhate na jedla? Ja mam 30% Eidam, ale v rozpise na 2. tyzden je uvadzany nizkotucny syr, tak neviem ci mozem tento pouzivat aj v 2. tyzdni.
@summer_103
byva odporucany syr do 30% tuku v susine, kupujem ten....
@summer_103 v Hypernove majú Ďumbier 7% tuku..je to tvrdý syr..normálka v pulte a v Bille býva syr Pierko..ten má 3%...tiež v pulte,ale už zabalený na tej tácke
Ja som si dnes na veceru tu cuketu neosupala a take to bolo horke...ale inak velmi chutne.dnes som mm robila dolky a kupila som mu nase oblubene salonky koko a banany a odolala som...tentokrat mi veri vela ludi. 😀
ahojte: kto uz nemoze citit cviklu s mrkvou a hrachom nasla som zaujmavu obmenu 😉 : 35dkg cvikle, 3-4dkg hrozienok, sol, biele korenie, stava z 2och pomarancov, 1strucik cesnaku, olivovy olej
myslim si ze zlozenim by mohlo byt normalne sa uz tesim 😀 😉 ..
ja som dnes ani nevecerala, nemala som chut, mam na zajtra uvareny obed, mam tu brokolicu..., kupila som si bylinkovy caj a vypila som dzban vody s citronom a medom...🙂 po 4 dnoch sa tesim len na ranajky, na nic ine...🙂
@summer_103 aj kleopatra je nizkotucna a maju ju v samoskach,v bille a v cauflande.
Nikde som sa v knizke nedocitlala...ale vas nazor...mozem pri tomto programe kludne kojit vsat..? akurat vylucim kalerab,papriku..pripadne obmedzim cesnak..
@soniatko ja som tiez nepravarala...ale skusila som a dokonca mi aj viac chuti....
@kwetinnka http://lahkechudnutie.sk/forum/dojcenie-a-tento... skus prestudovat forum.
@summer_103 dakujem...prestudovala som..
Ahojte, nasla som si vas tu az dnes - velmi sa tesim. Som na tomto detoxe uz 10. den a v pohode. Zacali sme spolu s mojim chlapom - ja mam dolu 4 kg a on tiez tolko. Je to parada vidiet ako tie ciselka na vahe idu pomalicky dole 🙂) Drzim nam vsetkym palce !!!

@majka373
ja tiez nemam pevnu volu, manzel sa na tom zabava, ze j idem zase nieco robit pre seba, raz som skusala 90 dnovu dietu, hned v prvy den poobede som skoncila v mekaci☹
takze drzim vsetkym nam palce