icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

adzino
23. mar 2016

@chichua ja mrazené aj v knihe je písané že sa majú používať mrazené.

kukulienka83
23. mar 2016

@chichua brokolicu som mala vzdy cerstvu a struky mrazene...ale aj brokoli mozes mrazenu pouzit...
inak tie struky...fuuu...ak mozem poradit, sprav si to bez skorice...mne to ani dole krkom s nou neslo 😀

lucka.olearova
23. mar 2016

@adzino ja som sa bala aj tej kombinacii so slivkami a orechami a medom a nakoniec mnamka to bola a aj ked som po detoxe tak aj dens varim cviklu na salatik, lebo hoci kedy ma chyti vlci hlad tak si ju dam 🙂

@chichua ja som skusala aj mrazene aj cerstve a brokolica mi viac chutila cerstva a struky mrazene ale viac mi chutili nakrajane nie cele lusky

cathuska
29. mar 2016

Ahojte. Zajtra idem do toho. Kto sa prida?;)

chichua
29. mar 2016

@cathuska ja zajtra zacinam 😊

cathuska
29. mar 2016

@chichua tak to sa tesim. Spolu nam to pojde lahsie, minimalne v motivacii 🙂 drzim prsty

dadomon
29. mar 2016

@cathuska jaaa,dnes prvy den,ale pojdeme aspon popri sebe 🙂 ja som zacala min,tyzden,ale velka noc to pokazila,no nelutujem,aj 4 dni detoxu pomohli a ideme zas

chichua
29. mar 2016

@cathuska no bude to teda sranda. V zivote som nedrzala dietu 😁

dadomon
29. mar 2016

@chichua ani ja,moja prva bola macingova pred rokom a vydrzala som,a teraz viem,ze ked treba,tak toto je cesta....jedine,co som ochotna podstupit a vydrzat

cathuska
29. mar 2016

@dadomon ja som raz drzala Macingovu minuly rok a vydrzala som iba tyzden. Teraz som viac namotivovana a spolu to dame 🙂
inac som schudla na delenej strave desat kg predtym, avsak teraz som dlho drzala vahu a chcem zas pohnut kg dole. Treba mi 7 kg. A potom doladim 3 kg este neskor. 🙂

cathuska
29. mar 2016

@chichua sranda veru bude a je super, ze sme v tom spolu 😀

cathuska
29. mar 2016

@dadomon tak sviatky aj mne vzdy urobili skrt cez chudnutie, ale ako pises, aj par dni je fajn, ono ta Macingova rychlo zabera, ked sa dodrziava a ta energia a dobry pocit, 😵 ..

dadomon
29. mar 2016

@cathuska ano,citim s fajn,aj ked som par dni jedla sviatocne,ale aj v tom som sa celkom krotila,takze bez vycitiek.mne sa zrejme za tych par dni detoxu uz stihol prejavit cistiaci ucinok,strasne mam vyhadzanu plet...al musim vydrzat

dadomon
29. mar 2016

@cathuska
@chichua Cathuska -ty si teda paradne schudla, waw....a Chcichua,ty mas aky ciel? Ja zas nechcem prilis,mne stacia 2-3 kg,a udrzat.Chcem otehotniet v lete a chcem mat vahovu rezervu :D

chichua
30. mar 2016

@dadomon mne by stacili 3 kg.nemam vela nabrate.ale zacinaju mi byt male veci co mi boli predtym obrovske a to brucho 😂

chichua
30. mar 2016

Baby,tak ranajky mam za sebou.a pouceniw na zajtra jedno jabko a mrkva staci.pre mna to bolo velke mnozstvo.ani som to cele nedala.

cathuska
30. mar 2016

Ahojte zienky. Tak tiez hlasim uspesny start dnesneho 1 dna. Rano som dala jedno jablko jedna mrkva adekvatne mnozstvo orechov a trolinku medu a plna som bola. Brokolicku som si uvarila a velmi dobre ochutilo aj namlete 4 farebne korenie z Kotanyi mlyncekoveho korenia, odporucam. S tym olejom cesnakom a solou mnamka. Bola som s malym na ihrisku. Teraz sme prisli, isiel spinkat a j sa chystam na brokolicu tak o pol 12, lebo ranajkovala som o 7, uz som hladna a nechcem orechy teraz chrumat. 😝 olovrant si dam ten biely jogurt s orechami lebo to budem urcite okolo 15 hladna a o tej 18tej dam tu cviklu 😕 🙂 . Inac ani kavu som dnes nepila, zeleny caj som si dala a vodu samozrejme. Inac tu kavu so sojovym mliekom Zajacom mam rada. Tak zienky, zelam pekny detox den, som rada, ze sme sa tu zisli a motivuje ma to celkom dost. 😵 😵 😵

cathuska
30. mar 2016

@dadomon tak daco som schudla a daco sa ma drzi uz rok, drzim vahu a chcem este zist dole, tak Macingova sa mi vidi ako ideal riesenie 😀 .
Inac ja som pred druhym tehu v lete (jun-september) 2013 nabrala asi 5 kg ked sme uz pracovali na babatku tak som vynechala cvicenie a sledovanie stravy a som si len tak pokojne uzivala to obdobie 😎 a v oktobri 2013 som otehotnela.

cathuska
30. mar 2016

@chichua to v pohodke doladis tych par kil, Macingova je super. A je teplucko, aj to nas motivuje. 😵

elisvic
30. mar 2016

@chichua ja som po prvy raz bola tak isto nastartovana , ze som robila privelke porcie , ale tiez som sa drzala , ze mozem kolko chcem, lebo pani macingova tvrdi cim viac tym lepsie. ale neschudla som, jedine som mala krajsiu plet z tolkeho mnozstva ovocia a zeleninky. tie ranajky zaradujem aj teraz do jedalnicka, to sa mi osvedcilo. predkoncom som si dala najskor 3 potom este aj4 zemlu a ja som boal stale hladna. takze tu som zbadala podstatny rozdiel., ja som jedla privela medu 7 dcl na tyzden to bolo urcite tiez Vela, ale drzala som sa knihy, cim viac tym lepsie. mne to vyhovovalo, bo ja sa rada najem do sytosti. este rada by som 28 zopakovala uz viem co ma caka a mozem sa lepsie pripravit. moj zlyhavajuci den bol vzdy kvoli bryndze. takze tu nahradim niecim inym. drzim ti palce.

cathuska
30. mar 2016

@dadomon s tou pletou, viem co myslis, inac ja ju celkovo nemam nejaku top super, ale detox a celkovo racio strava pomaha na to, len ta faza cistenia tela od toxinov sa prejavi aj tak ako pises. Mne sa na chrbte a na hrudi zvykne take male cervene bodky urobit ked sa cistim... ale ked vydrzime 28 dni tak potom budeme ocistene az az 😎

cathuska
30. mar 2016

@elisvic
inac ja to beriem tak ze cim viac tym lepsie ale hlavne u zeleninky.
Vies, ze nie cim viac medu, ani cim viac syra, cim viac hrozienok. Tak to ja robim, ze napr brokolice zjem aj vela ked som hladna, ale nezvysim priamo umerne aj syr 😉

smah
30. mar 2016

ahojte, otázočka kedy je v jedálničku bryndza s bielkami? v recepte to mám ale v jedálničku som ju nenašla, aj som si to robila a mne to chutilo dik

cathuska
30. mar 2016

@smah v druhom tyzdni, stvrty den na veceru 🙂 a v tretom tyzdni prvy den vecera. A v stvrtom tyzdni piaty den obed.

janina1007
30. mar 2016

Ahojte baby... chcem zacat od 1.4. ale netusim ako tie recepty pripravit... poradite? a zacina niekto tak isto od piatku ako ja? dakujem a zelam pekny dnik 🙂

chichua
30. mar 2016

Baby,tej brokolice kolko zjete naobed? Brokolicu nemam rada.ale s tym syrom sa to dalo.inak si ale myslim,ze ma viac zasytili ranajky akototo zelene.a ta voda.ja pijeme len liter denne obvykle.takze toto nalievanie mi da zabrat.ale ak dam 3l som macher

chichua
30. mar 2016

@janina1007 v knihe je recept ku kazdemu jedlu.

janina1007
30. mar 2016

@chichua nemam knihu

smah
30. mar 2016

@cathuska dakujem, tak ja mam nejakú inú verziu knižky, všade kde píšeš ja mám cviklu+ orechy+ sušené slivky

cathuska
30. mar 2016

@smah fiiiha no totoooo 😕 😀 som nevedela, ze je viac verzii.
my zajtra mame obed fazulove struky a vecera cvikla a ty?