icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

cathuska
30. mar 2016

@chichua ja to vidim na sest dcl zeleny caj, dva litre vody a jednu kavu.
Pokusim sa dojst na 3 litre ale 4 asi nedam ani ja 😅
brokolicu som zjedla tak akoby do dvoch dlani, ja som si ju dobre okorenila stvorfarebnym korenim na tanieri nech to nie je take mdle.
vydrzime to, dalsi tyzden uz budu aj kalerabove cestoviny a to je mnamka velka po tomto uvodnom tazkom tyzdni 😵

Velmi mi pomaha ze sme v tom viacere..lebo ked chystam detom jedlo tak sa premaham a tak si pomyslim, ze sme team a mame ciel a dokazeme to vsetky spolu.

cathuska
30. mar 2016

@janina1007 receptiky su v knihe, odporucam kupit si ju..je dobra sama o sebe ako popisuje co a ako a preco a su tam aj receptiky, 28 detoxu aj potom receptiky na udrziavaciu fazu 🙂 oplati sa knizocka

chichua
30. mar 2016

@cathuska jasne lepsie,ked sme v tom viacere 🙂. Jedlo som dnes v pohode dala.este mi aj ostalo.len ta voda.nemam este ani 2L vypite a to furt pijem.zajtra budem musiet na tom viac popracovat

janja2502
30. mar 2016

pozrite, co bude u nas:
Srdečne Vás pozývame na besedu o zdravom spôsobe stravovania

s Mgr. Antóniou Mačingovou,

dňa 8. apríla 2016 (piatok) o 16:00 hod.
v reštaurácii ARKÁDA.

Beseda bude spojená s ochutnávkou jedál.
Vstupné 3 €.

Prosíme Vás, aby ste svoju účasť potvrdili do 6. apríla 2016 (streda)
na tel. čísle 0903 526 917 u p. Petraškovej.

Tešíme sa na Vás

janja2502
30. mar 2016

@janja2502 v Bardejove 😉

mykaellle
31. mar 2016

Baby, pridávam sa k vám. Dnes som tretí deň, cítim sa dobre.. som zvedavá 🙂

cathuska
31. mar 2016

ahojte zienky. tak dnesny detox 2/28 uspesne za mnou... sa vytesujem, ze tak dobre to mame nacasovane. Vonku teplo a my sa odlahcujeme🙂. Prajem pekny den vsetkym detoxikackam🙂

cathuska
31. mar 2016

@mykaellle ahoooj. vitaj v time🙂

mykaellle
31. mar 2016

@cathuska ďakujem 🙂 to počasie k tomu praje, aspoň nebudeme doma a vyžierať. Inak, ja som začala na 56,2 dnes som sa postavila na váhu a 54,6 akosi rýchlo to ide dole.. .🙂

cathuska
31. mar 2016

@mykaellle krasa, pekne ti to ide rychlo 🙂 pevne verim, ze aj mne pojde rychlo ubytok 🙂

chichua
31. mar 2016

@mykaellle vitajedzi nami ☺

chichua
31. mar 2016

@cathuska už len 26 dni 😁. Aj moj den bol uspesny.☺

cathuska
31. mar 2016

@chichua 😵 😉 no paradne nam to ide..a uz sa tesim na zajtrajsi mrkvovy perkelt, to je vyyyborne jedlo 😎

dankako
31. mar 2016

@cathuska ano mrkvovy je super, mne strasne chutiiiiii...vlastne aj muzovi...a ked sa taky teplucky posype nastruhanym syrom, no mnamka...

kamilkak
1. apr 2016

dobre ranko vsetkym , tak dnes som zacala aj ja , prosim vas , drzte mi palce . Je to moj uz 3.detox

cathuska
1. apr 2016

@kamilkak drzime ti palce. Ja citim, ze ked sme takto spolu, ze sa nam podari vydrzat vsetkym.
Nastrahy cihaju, ked varim jedlo pre rodinu, ale ten ciel pred ocami ma zenie vpred.
Dnes som 3/28 a som rano riskla postavit sa na vahu a -1,5 kg. Co ma velmi potesilo. Citim uz teraz energiu, jasnejsiu plet, mysel a skvely pocit. Vydrzime to aby sme boli na seba hrde. Nie jedlo nas ovlada, ale my si urcujeme co a ako.

emeila
1. apr 2016

@cathuska ...ešte chvíľu budem čítať tvoje príspevky a asi sa na to dám tiež !!

chichua
1. apr 2016

@cathuska ja som ešte nic neschudla.dufamm,ze nieco pojde dole.lebo budem sklamana..dnes ma konecne neboli hlava.vynechala som rannu kavu,tak zrejme v tom bol problem.

zara1357
1. apr 2016

Kocky nie je to len o strave , je potrebné vynaložiť viac energie ( šport). Ja som tuto diétu držala pred tým ako som otehotnela +som behala a išli dole cm a aj kg.

mykaellle
1. apr 2016

Baby, ja som 4/28 a mrkva mi ide hore krkom. Večer perkelt z mrkvy, rano jablko s mrkvou a na obed? zasa mrkva.. vrr. ale dám to 🙂 teším sa na cuketu

chichua
1. apr 2016

@mykaellle mne ide len ta ranna mrkva hore krkom a to som len 3.den
@zara1357 asi teda vytiahnem svihadlo,lebo beh je moja smrt 😂

smah
1. apr 2016

@lucka.olearova ako sa ti darí po detoxe? ja sa snažím ale je to horšie ako tých predpísaných 28 dní,
to bola malina, dúfam, že sa ti darí, tak prosím o nakopnutie🙂 dik

janja2502
1. apr 2016

mna tiez bolela hlava, asi tyzden. Asi si telo pytalo sladkosti 😀

chichua
1. apr 2016

@janja2502 jaj tak možno abstak 😁.ale zatial mi nechybaju

zara1357
1. apr 2016

@chichua áno aj švihadlo som cvičila - len si pozri na nete , kolko skokov máš spraviť podľa tvojej váhy

chichua
1. apr 2016

@zara1357 fiha.podla vahy?som nepocula.no idem googlit.

chichua
1. apr 2016

Baby,ten perkelt ma byt s cibulou a syr na to?lebo v recepte syr nie je sppmenuty iba v tej tabulke a pri brokolici som si vsimla ze v recepte je cibula a v tabulke cesnak..

cathuska
1. apr 2016

Ahojte zeny 😵 tak 3/28 uspesne za mnou. Citim sa fajn, aj hlad je stale mensi, co sa stiahol zaludok. Hlava ma bolela iba jemne a sem tam, telo si zvyka 😝
@chichua mrkvovy perkelt mam s olive olejom, cibulou cesnakom rozmarinom solou ciernym korenim rascou a tvrdy syr podypany, mnamka.
😉

cathuska
1. apr 2016

@emeila hihi motivujem ta? 😵

cathuska
1. apr 2016

@chichua moze byt ze mas malo kg na zhodenie a teda ti to nejde tak rychlo dole.
Na mna mnoho inych "diet" nemalo taky efekt ako toto.
navyse ked som cvicila vela tak moje telo akoby sa branilo pustit kg dole a nebolo to len o spevnovani sval hmoty ale riadne som nechudla ani tak ani onak.
Na mna zabrala delena strava tam zislo 10 kg..potom som rok drzala vahu a teraz este 8 kg chcem dat dole Macingovou.
A u mna plati 80:20. Strava:cvicenie.
cvicim dva krat tyz jill michaels a k tomu bezny pohyb okolo deti atd a staci. U mna gro je strava pri chudnuti. Som pevnejsej nie utlej postavy tak asi preto 😁