Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte detoxacky🙂 ja dnes vecera mozzarelka a rajcinky a som si na nich namlela stvorfarebne korenie.mnam.
@chichua inac ja som AB skupina tak asi tiez som.mohla uhorku. Ale paradajky mi chutili. Ozaj take chutne boli. Nie umele. Ja som tiez mala iba polievku dnes a ako pises na dvakrat tiez som vyhladla. Inac rano si uvarim.ovsenne vlocky miesto psena. A zeleninovu polievku.na obed aj veceru budeme mat. Tak tu cuketu si urobim urcite na obed..🙂 ty?
@cathuska môj manžel mi cuketu nakrájali na pásiky a urobil na panvicke a bola výborná so syrom mňam
Ja som robila tak,že som nastrúhala nahrubo cuketu,nechal som trošku odstať nech pustí vodu,potom som zmiešala s nastrúhaným syrom ,na panvicu som ukladala kôpky ktoré som potom ucapkala lyžicou do placky,výsledok bol mňmkový..
ahojte, tie ktore ste uz robili zelerove hranolky, neskusali ste v rure? ja vobec nevyprazam a ani sa mi nechce, mam pocit ze strata casu, tak ci nahodou nemate skusenost... a to dusene kuracie stehno, ak ho upeciem, tak to bude velmi zle?
@lenkahanka Ja ich robím len v rúre a myslím, že aj Antónia Mačingová ich robí v rúre. Sú super...
@rikin
@chichua
Presne tak ako pise rikin som aj ja urobila🙂
@lucka.olearova
Pekne od muzka, ze takto pekne ti to.pripravil.
@lenkahanka
Ja ich robim na panvicke. Mam hranolkovy pocit.🙂 a moze sa robit aj v rure aj na panvici. Nepribera sa z tej kombinacie.
@lenkahanka lenka pecene zelerove hranolky su uplne mnam nakrajam zeler posolim necham chvylku odstat dam na paoier na pecenie nakvapkam olovoveho oleja premiasame a necham piect su bozske
Dievcata je na fb skupina zhubnete jednou prvzdy su tam skvele baby rozne upr y jedal pridajte sa dievcata su tam velmi mile a poradia
@cathuska prosím ťa ak vynechám nejaké jedlo nevadí však? alebo ak si ho nahradím niečim iným? napr. cviklový šalát mrkvovým perkeltom? ďakujeem 🙂
@lady_karinka v knihe píše že sa jedlá nemajú nahradzat tak ja to radsej nerobim aj ked mi to nechuti tak sa snazim zjest aspon nieco.
@martinabreza Síce áno zaudla som nato :/ no nejako to dám :D a čo sa týka vynechania jedla?
@lady_karinka tiež si myslím že by to skor škodilo asy by si bola hladná 3krát jesť je málo a jedno vynechať neviem.Ja od pondelka začínám 3týžden a sú tam aj polievka aj druhé a kedže to nezjem tak myslím že budem variť len jedno ale či možem netuším.
@lady_karinka ahoj, vobec nevadi. Ja si sem tam prehodim a nahradim jedlo a vysledky mam 😵
nesmie to byt kazdy den, ale sem tam nevadi.
@cathuska ten tuniak sa nakoniec dal.celkom som bola prekvapena.nakolko nemam rada ryby.pseno mi nechutilo.no a dnesne morcacie stehna ina mnamka.ja som piekla.a cele velke stehnisko som zjedla.az sa citim previnilo..inak ako robis tie zelerove hranolky.na panvici sa mi to zdalo strasne mastne a v rure som skusala bez oleja.dali sa ale zeby to bola mnamka.no neviem
@chichua morcacinku som nemala tak som dala kuracinku, ale morcacie je mnamka.
zelerove som robila v rure, poliala som olivacom premiesala a tak piekla,,
Az do polohneda, skoda za to nevie schrumkovatiet ako zemiak, ale osolila som okorenila a dobra zmena popri tej zelenine..
ale vcera som taku chut mala na pizzu, taku tenku prepecenu..tak ale snivat mozem nie? 😀

@lady_karinka ahoj drzim palce aaa ja cviklu tiez ee, tak si ju davam samotnu k tomu vajce alebo syr a kyslu uhorku 😵