Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte detoxacky🙂 ja dnes vecera mozzarelka a rajcinky a som si na nich namlela stvorfarebne korenie.mnam.
@chichua inac ja som AB skupina tak asi tiez som.mohla uhorku. Ale paradajky mi chutili. Ozaj take chutne boli. Nie umele. Ja som tiez mala iba polievku dnes a ako pises na dvakrat tiez som vyhladla. Inac rano si uvarim.ovsenne vlocky miesto psena. A zeleninovu polievku.na obed aj veceru budeme mat. Tak tu cuketu si urobim urcite na obed..🙂 ty?
@cathuska môj manžel mi cuketu nakrájali na pásiky a urobil na panvicke a bola výborná so syrom mňam
Od budúceho týždňa chcem ísť znovu na detox, kto sa pridá?
Ja som robila tak,že som nastrúhala nahrubo cuketu,nechal som trošku odstať nech pustí vodu,potom som zmiešala s nastrúhaným syrom ,na panvicu som ukladala kôpky ktoré som potom ucapkala lyžicou do placky,výsledok bol mňmkový..
ahojte, tie ktore ste uz robili zelerove hranolky, neskusali ste v rure? ja vobec nevyprazam a ani sa mi nechce, mam pocit ze strata casu, tak ci nahodou nemate skusenost... a to dusene kuracie stehno, ak ho upeciem, tak to bude velmi zle?
niekto recepty na 28dnovu? prosiim prosim 🙂
@lenkahanka Ja ich robím len v rúre a myslím, že aj Antónia Mačingová ich robí v rúre. Sú super...
@rikin
@chichua
Presne tak ako pise rikin som aj ja urobila🙂
@lucka.olearova
Pekne od muzka, ze takto pekne ti to.pripravil.
@lenkahanka
Ja ich robim na panvicke. Mam hranolkovy pocit.🙂 a moze sa robit aj v rure aj na panvici. Nepribera sa z tej kombinacie.
@lenkahanka
Jasneeeee, mozes kludne upiect stehno. 🙂
Aj ja upeciem;)
@lenkahanka lenka pecene zelerove hranolky su uplne mnam nakrajam zeler posolim necham chvylku odstat dam na paoier na pecenie nakvapkam olovoveho oleja premiasame a necham piect su bozske
Dievcata je na fb skupina zhubnete jednou prvzdy su tam skvele baby rozne upr y jedal pridajte sa dievcata su tam velmi mile a poradia
@cathuska prosím ťa ak vynechám nejaké jedlo nevadí však? alebo ak si ho nahradím niečim iným? napr. cviklový šalát mrkvovým perkeltom? ďakujeem 🙂
@lady_karinka v knihe píše že sa jedlá nemajú nahradzat tak ja to radsej nerobim aj ked mi to nechuti tak sa snazim zjest aspon nieco.
@martinabreza Síce áno zaudla som nato :/ no nejako to dám :D a čo sa týka vynechania jedla?
@lady_karinka tiež si myslím že by to skor škodilo asy by si bola hladná 3krát jesť je málo a jedno vynechať neviem.Ja od pondelka začínám 3týžden a sú tam aj polievka aj druhé a kedže to nezjem tak myslím že budem variť len jedno ale či možem netuším.
@lady_karinka ahoj, vobec nevadi. Ja si sem tam prehodim a nahradim jedlo a vysledky mam 😵
nesmie to byt kazdy den, ale sem tam nevadi.
@cathuska ten tuniak sa nakoniec dal.celkom som bola prekvapena.nakolko nemam rada ryby.pseno mi nechutilo.no a dnesne morcacie stehna ina mnamka.ja som piekla.a cele velke stehnisko som zjedla.az sa citim previnilo..inak ako robis tie zelerove hranolky.na panvici sa mi to zdalo strasne mastne a v rure som skusala bez oleja.dali sa ale zeby to bola mnamka.no neviem
@chichua morcacinku som nemala tak som dala kuracinku, ale morcacie je mnamka.
zelerove som robila v rure, poliala som olivacom premiesala a tak piekla,,
Az do polohneda, skoda za to nevie schrumkovatiet ako zemiak, ale osolila som okorenila a dobra zmena popri tej zelenine..
ale vcera som taku chut mala na pizzu, taku tenku prepecenu..tak ale snivat mozem nie? 😀

@lady_karinka ahoj drzim palce aaa ja cviklu tiez ee, tak si ju davam samotnu k tomu vajce alebo syr a kyslu uhorku 😵