icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

cathuska
13. apr 2016

@lady_karinka ahoj drzim palce aaa ja cviklu tiez ee, tak si ju davam samotnu k tomu vajce alebo syr a kyslu uhorku 😵

cathuska
14. apr 2016

Ahojte detoxacky🙂 ja dnes vecera mozzarelka a rajcinky a som si na nich namlela stvorfarebne korenie.mnam.

chichua
14. apr 2016

@cathuska ja som mama sa uhorkou nakoľko som A krv na skupina.inak mi bolo malo po tých mega porciach ako borscu ci cvikloveho salatu.no mozno to bolo tym,ze som mala naobed len polievku.na dva razy som ju jedla.ale rychlo som vyhladla

cathuska
14. apr 2016

@chichua inac ja som AB skupina tak asi tiez som.mohla uhorku. Ale paradajky mi chutili. Ozaj take chutne boli. Nie umele. Ja som tiez mala iba polievku dnes a ako pises na dvakrat tiez som vyhladla. Inac rano si uvarim.ovsenne vlocky miesto psena. A zeleninovu polievku.na obed aj veceru budeme mat. Tak tu cuketu si urobim urcite na obed..🙂 ty?

rikin
14. apr 2016

@cathuska ja som presne takto spravila s cuketou keďže mi zapekaná v rúre nechutí a takto ako placky je mňamková keďže sa syr rozpusti a trošku pripečie,ešte aj manžel mi jednu stihol zjesť že mňamka 🙂

cathuska
15. apr 2016

@rikin tak dnes urobim.z cukety placocky. Vobec nemam chut na pecenu v rure.
Aj.mojmu chuti trochu.zjest a ja mu.vzdy poviem, ze ok. Ano je. Ale jedz len to a ziadne sladkosti pecivo a maso uz je to ina kava🙂. Ale on je stihly on nemusi. To jr fakt🙂.

lucka.olearova
15. apr 2016

@cathuska môj manžel mi cuketu nakrájali na pásiky a urobil na panvicke a bola výborná so syrom mňam

lucka.olearova
15. apr 2016

Od budúceho týždňa chcem ísť znovu na detox, kto sa pridá?

chichua
15. apr 2016

@cathuska ako to robis cuketove placky?

rikin
15. apr 2016

Ja som robila tak,že som nastrúhala nahrubo cuketu,nechal som trošku odstať nech pustí vodu,potom som zmiešala s nastrúhaným syrom ,na panvicu som ukladala kôpky ktoré som potom ucapkala lyžicou do placky,výsledok bol mňmkový..

chichua
15. apr 2016

@rikin aj dake korenie ci cesnak si tam dala?

lenkahanka
15. apr 2016

ahojte, tie ktore ste uz robili zelerove hranolky, neskusali ste v rure? ja vobec nevyprazam a ani sa mi nechce, mam pocit ze strata casu, tak ci nahodou nemate skusenost... a to dusene kuracie stehno, ak ho upeciem, tak to bude velmi zle?

pperlicka
15. apr 2016

niekto recepty na 28dnovu? prosiim prosim 🙂

zuble
15. apr 2016

@lenkahanka Ja ich robím len v rúre a myslím, že aj Antónia Mačingová ich robí v rúre. Sú super...

cathuska
15. apr 2016

@rikin
@chichua
Presne tak ako pise rikin som aj ja urobila🙂
@lucka.olearova
Pekne od muzka, ze takto pekne ti to.pripravil.
@lenkahanka
Ja ich robim na panvicke. Mam hranolkovy pocit.🙂 a moze sa robit aj v rure aj na panvici. Nepribera sa z tej kombinacie.

cathuska
15. apr 2016

@lenkahanka
Jasneeeee, mozes kludne upiect stehno. 🙂
Aj ja upeciem;)

chichua
15. apr 2016

@cathuska zajtra tuniak z koncervy.tesis sa 😁?. a co vravis na pseno? Pre mna to teda mnamka nebola.

petra6484
15. apr 2016

@lenkahanka lenka pecene zelerove hranolky su uplne mnam nakrajam zeler posolim necham chvylku odstat dam na paoier na pecenie nakvapkam olovoveho oleja premiasame a necham piect su bozske

petra6484
15. apr 2016

Dievcata je na fb skupina zhubnete jednou prvzdy su tam skvele baby rozne upr y jedal pridajte sa dievcata su tam velmi mile a poradia

lady_karinka
15. apr 2016

@cathuska prosím ťa ak vynechám nejaké jedlo nevadí však? alebo ak si ho nahradím niečim iným? napr. cviklový šalát mrkvovým perkeltom? ďakujeem 🙂

martinabreza
16. apr 2016

@lady_karinka v knihe píše že sa jedlá nemajú nahradzat tak ja to radsej nerobim aj ked mi to nechuti tak sa snazim zjest aspon nieco.

lady_karinka
16. apr 2016

@martinabreza Síce áno zaudla som nato :/ no nejako to dám :D a čo sa týka vynechania jedla?

martinabreza
16. apr 2016

@lady_karinka tiež si myslím že by to skor škodilo asy by si bola hladná 3krát jesť je málo a jedno vynechať neviem.Ja od pondelka začínám 3týžden a sú tam aj polievka aj druhé a kedže to nezjem tak myslím že budem variť len jedno ale či možem netuším.

rikin
16. apr 2016

@chichua dala som len trošku orestovaného cesnaku na osolenom oliv.oleji ,najbudúce keď budem robiť pridám aj trošku sójovky

chichua
17. apr 2016

@rikin mne chutili ako harulky.ja damnzas nabudúce okrem cesnaku majoránku.inak výborne to bolo.dakujem za tip

cathuska
18. apr 2016

@lady_karinka ahoj, vobec nevadi. Ja si sem tam prehodim a nahradim jedlo a vysledky mam 😵
nesmie to byt kazdy den, ale sem tam nevadi.

cathuska
18. apr 2016

@petra6484 super dik za tip, pojdem aj tam na fb.

cathuska
18. apr 2016

@chichua ahoj, tuniak ...no velmi som sa tesila..a aj zelerove hranolky a masko mnam.
Pseno som nahradila ovsennymi vlockami.
a dnes morcacie stehna kuracimi.
dnes vecer brokolica a tuniak, to je kombinejsn, co? 😀

chichua
18. apr 2016

@cathuska ten tuniak sa nakoniec dal.celkom som bola prekvapena.nakolko nemam rada ryby.pseno mi nechutilo.no a dnesne morcacie stehna ina mnamka.ja som piekla.a cele velke stehnisko som zjedla.az sa citim previnilo..inak ako robis tie zelerove hranolky.na panvici sa mi to zdalo strasne mastne a v rure som skusala bez oleja.dali sa ale zeby to bola mnamka.no neviem

cathuska
18. apr 2016

@chichua morcacinku som nemala tak som dala kuracinku, ale morcacie je mnamka.
zelerove som robila v rure, poliala som olivacom premiesala a tak piekla,,
Az do polohneda, skoda za to nevie schrumkovatiet ako zemiak, ale osolila som okorenila a dobra zmena popri tej zelenine..
ale vcera som taku chut mala na pizzu, taku tenku prepecenu..tak ale snivat mozem nie? 😀