Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
ahojte tak ja som ukoncila druhy tyzden......dnes som sa postavila na vahu-5kg,cm tiez chybaju......a hlavne vzala som si domov vyskusat 6-toro nohavic a vsetky zapnem.....som maximalne spokojna.......ak to takto pojde dalej.....ja potiahnem aj dalsiu 28-čku.......strava mi chuti.....pijem dost aaj beham na zachod...halava ma uz neboli.....v praci si tiez vsimli zmeny....drzme sa baby
Ahojte babule, prosim pomozte! Zabudla som si v praci rozpis jedal ☹ Mozete mi prosim napisat co mam jest dnes 6 den na veceru, zajtra 7 a v pondelok 8 den? V pondelok potrebujem vediet len obed. dakujem 😉
@summer_103
6. den vecera- mrkvovy perkelt+struhany syr
7. den- ranajky- tradicne to co cely tyzden, obed- cviklovy salat+varene vajicko, vecera- mrkvovy perkelt+struhany syr
8. den- ranajky- bio biely jogur- vlasske orechy-skorica-med, obed- siroke bezvajecne cestoviny s kalerabom, vecera- borsc
mam Ti napisat aj postup varenia na ten pondelok?
ahojte, od pondelku by som chcela zacat, zaujima ma vsak jedna vec - mohla by som pit vodu Lucku miesto prevarenej? dakujem 🙂
@monciky dakujem pekne. uz sa mi to podarilo ziskat od kamosky nascanovala mi aj recepty 😉
ahojte dievčatá, od zajtra chcem ísť na vec 😀 .Mám všetko nakúpené, ale nikde som nezohnala čerstvú cviklu. Viem, že p. Mačingová odporúča čerstvú, zaváranej mám dosť, mám ísť do toho aj tak??????? Dajte tipy, kde ste zohnali vy.Pekný deň. 😀
ahojte kocky. pocula som o tomto detoxe o kamoske a teraz som Vás tu nasla uvazujem nad tym 🙂 mat enejaky link kde zozeniem knihu alebo presne dni co papat postahujem v skratke drzi sa 28 dni kazdy den nieco ine sa papa a potych 28 dni co?? ja nepotrebujem nejak chudnut ale strasne vela tuku mam vsade brucho pneumatika jak slak mam po 2 SC a zistenu diastazu takze cviky na brusny sval nepripadaju do uvahy
😉 Ahojte kočky,, mam otázočku ohľadom tohto detoxu,
Chcem prečistiť organizmus, naštartovať trávenie , je tento detox na toto vhodný? a keď ho ukončím a začnem sa normalne stravovať nepriberiem?
Ďakujem za odpovede.
@fannynka ja kupujem v bille cerstvu, alebo uvarenu vakuovo zabalenu.
@cema Urcite je tento detox vhodny na precistenie organizmu, ak ho budes spravne drzat tak aj schudnes. Ale ked sa potom zacnes znovu stravovat ako predtym, samozrejme ze priberies naspat. Macingova odporuca po ukonceni 28 dnoveho detoxu prejst na delenu stravu s ohladom na krvnu skupinu. lahkechudnutie.sk
@sasena033 ja to tiez beriem ako detox, schudnut sice potrebujem, ale momentalne detox viac, kedze mam strasnu plet a po 5 rokoch "zdravej stravy" na materskej sa potrebujem dat dokopy.. akurat pred mesiacom som po 5 rokoch dodojcila, tak uz nemam ziadnu vyhovorku 😀
@fannynka zavarene nebudem davat, lebo manzel to nema rad, takze cerstve asi, resp mrazene
@fannynka ked som nemala cas nazvys tak som dala zavaranu zmes, ale lepsie je mat mrazenu zeleninu a uvarit potrebne mnozstvo.
Ahojte spolubojovnicky. Tak ja nam po 7.dnoch -2.7kg -s malymi prehreskami.viem, ze by spm sa nemala vazit,ale mna to aspon motivuje dalej,ked vidim,ze kilecka pomaly ubudaju.sestra mi vraj posle nejake pekne kusky oblecenia z Talianska v omnoho mensej veljosti ako nosim teraz,aby ma to motivovalo dalej. Akurat ze tvar mam vyhadzanu ako pubertiacka a na to kolko roznej zeleniny zjem,tak k chodeniu na velku to velni nepomaha. A to uz dokonca pijem aj tu prevarenu vodu.
Ako pripravujete borsc? Drzite sa tych mierok,co pise Macingova?ved to je aspon 2kila zeleniny a to nemam sancu zjest na veceru...
Baby,budete sa po 28dnovom detoxe stravovat podla semaforu ,lebo ak som spravne pochopila niektore idete zasa opakovat to iste?
Tak som sa rozhodla ze radšej stavím na zdravu stravu.ako riskovať detox
ahojte kočky, ja mám dnes prvý deň. Pred dvomi rokmi som to už absolvovala, výsledky boli super. Išli dole aj kg (asi 5kg) aj cm (tie viac), čistejšia pleť, energie viac ako dosť, metabolizmus začal fungovať normálne,..inak ja som vodu neprevárala (ani nemienim 🙂 ) odjakživa fungujem na odstátej, myslím si, že vodu máme výbornú... držím vám všetkým palce, a aj sebe samozrejme 😀
Caute kocky 🙂 tak aj dnes zacinam prvy den …Ranajky super, prave som si pochutila na brokolici a urcite ju zaradim do pravidelneho jedalnicka , bola to mnamka 😝
Vodu pijem tiez cistu filtrovanu a viete mi poradit co sa tyka kavicky, ja teda som kavickar, a nedokazem sa jej vzdat ?
Baby musime sa tu podporovat, aby sme to dokonca vydrzali.
Takze hor sa na DETOX 🙂

ahojte, ja dnes 8 deň a zatiaľ pohodička, ráno som sa vážila a -2kg, ale cítim to aj na veciach trošku a hlavne mám zo seba lepší pocit 🙂 držím palce 🙂