Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@dankako ahoj aj ja som to nakoniec na panvici urobila a sú geniálne ☺️ Ja sa ich neviem dojesť 😔 Až výčitky som mala 😏
Baby? A nemáte náhodou niektorá PDF verziu rozšíreného vydania? 😔 Ďakujeeem
@martinabreza áno aj ja som si to nahradila nakoniec takto,lebo tie poh.vločky nedám ...
ahoj, nemate niekto spisane nakupy potravin po tyzdni? 🙂 dakujem
ahojte dievcata ja som si spravila jarny detox na inetrnete som videla reklamu na BIO zelen7 jačmeň a musím povedať, že je fantastický - účinkovo. Chutí trochu ako tráva, ale tie účinky na nezaplatenie. Produkt pôsobíi proti obezite a ekzémom, rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine, kožné ťažkosti, chudokrvnost-anemia, Spomaľuje bunkové starnutie, srdcovocievne problémy, civilizačné choroby, cukrovka-diabetes, potlačuje rast rakovinových buniek, účinný proti zápche, pomoc pri nadváhe, úľava pri ďalších ťažkostiach. Ja sa po detoxe s BIO mladou pšenicou cítim ako nová. ttps://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyzivove-do... Je ceno dostupný aj preto som si ho kúpila lebo majú dobrú cenu🙂
Taham stvry mesiac detoxu,zo 103kg som zatial na 79 co si myslim ze je velmi dobre.citim sa skvelo ,energie mam na rozdavanie 😀
@bibinka379 ahoj 🙂 to si mala 4x po sebe detox ? bez prestávky ?
@bibinka379 wau! blahozelam!
tak tomuto hovorim uspech!!
@pupavienka123 ahoj,anooo , a stale jem zeleninu ☺
@zuzulikh dakujem ☺ aj som na seba hrda .
@bibinka379 super.... a ďakujem ,práve si ma motivovala.... 🙂
Tak s macingovou som schudla aj ja a docielila som este aj alergiu na lepok takze dakujem neprosim uz ziadnu dietu v zivote 😕
@agentka017 mne sa s alergiou na lepok prave Macingovej stravovanie osvedcilo.Celkove minus 9 kil bez sportu!A vyzeram,ako keby som schudla ovela viac 😉
@agentka017 nemyslim si, že akoukoľvek diétou môžeš získať nejakú alergiu... Buď sú to iné okolnosti, vrodena predispozicia, extrémne zvýšený stres, ale dieta? To ťažko...
@senselinka tak sa teda vyhovorim na stres 😊lebo ten bol
@agentka017 ja ti poviem, že ja som si stresom spustila takú histaminovu intoleranciu, že som nemohla skoro nič jesť... Do toho sa pridala intolerancia lepku a laktózy, ale po troch mesiacoch diéty a výpovedi v robote, sa mi vsetko znovu upokojilo a ustálilo. Stres, ak je extrémny, dokáže v tele spravit strašnú sarapatu 😔
@agentka017 ja som pocas detoxu mala anafylaxiu.takmer k.o. tiez som nikdy v zivote nebola alergicka.je v tej diete Vela alergenov.
Baby prosím Vás koľko tých morčacích pŕs ste si robili? Tak isto aj Tresku a tie stehná? Ďakujem Vám 😉
Ták žienky moja prvá 28 za mnou😌.Som spokojná že som sa na to dala.Musím povedať že chuť na sladké ma stále neprešla tak dúfam že časom😒.Isto si esťe 28 zopakujem a najradšej by som začala odznova lebo teraz neviem čo a ako budem jesť😞.Držím všetkým palce 👊.

@rikin ahoj ani mne to nejde tak som si namiesto nich urobila jablko mrkvu orechy med