Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte, tak ja sa dnes pridavam 😊 drzte palceeeeee
Baby a kava sa nemoze vobdc ziadny sposob?
Ja som kávu pila, ale bez cukru a mlieka
@martinaj zlatik, ja pijem kavu, doobedu s medom a sojovym mliekom, poobede len s medom
Inak na FB je super skupina o tom, pridaj sa aj tam, ak chceš 😉
https://www.facebook.com/groups/448614498626367/
Ahoj,ja som dnes začala,tak poď!
Aj ja mam problem vypit litre vody za den☹ Tuto dietu som este neskusala. Naozaj účinkuje?
@lindusss176 áno funguje ja osobne som zišla z váhy 88,8kg na 81,5kg..
@lindusss176 v prvom rade to nie je dieta, ale detox, a tak sa k tomu treba stavať 😉
caute, aj ja od vcera "chudnem", dala som si detox druhykrat, tak snad sa uz potom budem drzat aj semaforu 🙂
@senselinka ok ale detox v vdaka ktoremu je ubytok na vahe!
@lindusss176 to máš pravdu, len sú baby, ktoré úbytok nemajú, fakt že vôbec žiadny, ale chudnúť začnú až o mesiac neskôr, lebo vďaka detoxu sa im v tele niečo zmení a funguje to. Preto to netreba brať ako diétu, aby si nebola sklamaná 😉
Ja napríklad keď mám diétu a dam si kocku čokolády, neriesim... Teraz si nedávam fakt nič, čo nie je predpísané, lebo proste chcem očistiť telo od bordelu a porušovaním to nepôjde 😉
A sú baby, čo schudnú veľa, ale ja mám za sebou sto diét, takze nerátam,že zíde viac, než 2-3 kila 😅
@buba987 podľa mňa jes malo a ešte aj ides z malej váhy... Ale ako som písala vyššie, detox nie je o chudnutí (aj keď úbytok váhy je prirodzený vedľajší účinok), ale o očiste .. Chudnutie pokojne môže prísť po skončení, keď budeš pokračovať v správnom jedení 😉
@martinaj zlatik, ako sa ti darí detoxikovať? 😉
@senselinka super a aj sa super citim 😊
@martinaj aj ja, tesim sa z toho veľmi, ja dnes 9 deň, nemam vobec problém s tymi jedlami, žiadny hlad... Juj, krásne a zdravé budeme 😘
@senselinka ja sice len 3ti ale tiez nemam problem, akurat dnes asi nestihnem vecerat....... takze neviem no.....
@martinaj urcite si daj veceru, je to veľmi dôležité!!! Aspon trochu 😉
@senselinka myslis, ze mozem pochrumat dve mrkvy? Ine nedam.....
@martinaj tak lepšie pochrumat mrkvu, než nic 😉
Ale mrkvový perkelt by som si nenechala ujsť, je straaaasne dobrý 😅
@senselinka vcera som mala vecer a ako zjedla som, ale uz si neprosim aspon 3 dni 😀
@senselinka vies ideme na vikend v piatok prec a ja jedina si nesiem stravu so sebou, to bude skuska jak svina, kedze zvysok sa bude stravovat restauracne 😂
@martinaj včera? Keď si tretí deň, nemala si mat včera cviklovy salat.???
Hm, tých jedálničkov je už nejako veľa...
No, víkend bude skúška, ale das to!!! Ja som bola cez víkend na akcii, všade cigánska, hamburgery, kočíka... Môj muž tlačil ako zadarmo a ja som pila vodu a kavu bez cukru a z vrecka chrumala orechy 😀
@senselinka asi ich je vela, ale ved ked jes len tie jedla tak to je v poho podla mna, ranajky su rovnake vsade....
@senselinka ano, je skvely!
no ja mam nejake pokusy uz z a sebou ale mne tie jedla moc nechutia. asi to dlho nevydrzim
Ani mne moc, ale kedže mam maximálnu hmotnosť akú som kedy mala a fakt sa citim zle, tak to musim vydržať 😒

Ahojte baby.Môj prvý 28-dňový detox za mnou.Som veľmi spokojná s výsledkami a neľutujem ,že som sa na to dala.Váha z 88,8 na 81,5kg.Rozmery:prsia 102 na 101cm,pás-95 na 87cm,brucho-105 na 100cm,pre mňa boli dôležité boky a stehná ,boky-118 na 112,5cm,stehno-70 na ľavé steh. 67cm a pravé 66cm,ruka-37,5cm na 35cm. Cviklový šalát, ktorý mi veľmi nechutil som si nahradila prihriatou postrúhanou cviklou upečenou v alobale,tá mi najviac chutila a na to orestovanú cibuľku.Fazuľku som jedávala bez škorice,keďže to bola pre mňa divná chuť.Namiesto prekladanej cukety som si robila placičky cuketové so syrom.U mňa nebol problém všetko dodržiavať i keď som bola veeeľkou milovníčkou sladkého ,vydržala som to celý čas prekvapivo úplne v pohode bez sladkostí.Zboooožňujem bryndzu s bielkami mňam,mňam.