Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@dankako ahoj aj ja som to nakoniec na panvici urobila a sú geniálne ☺️ Ja sa ich neviem dojesť 😔 Až výčitky som mala 😏
Baby? A nemáte náhodou niektorá PDF verziu rozšíreného vydania? 😔 Ďakujeeem
@martinabreza áno aj ja som si to nahradila nakoniec takto,lebo tie poh.vločky nedám ...
ahojte dievcata ja som si spravila jarny detox na inetrnete som videla reklamu na BIO zelen7 jačmeň a musím povedať, že je fantastický - účinkovo. Chutí trochu ako tráva, ale tie účinky na nezaplatenie. Produkt pôsobíi proti obezite a ekzémom, rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine, kožné ťažkosti, chudokrvnost-anemia, Spomaľuje bunkové starnutie, srdcovocievne problémy, civilizačné choroby, cukrovka-diabetes, potlačuje rast rakovinových buniek, účinný proti zápche, pomoc pri nadváhe, úľava pri ďalších ťažkostiach. Ja sa po detoxe s BIO mladou pšenicou cítim ako nová. ttps://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyzivove-do... Je ceno dostupný aj preto som si ho kúpila lebo majú dobrú cenu🙂
Taham stvry mesiac detoxu,zo 103kg som zatial na 79 co si myslim ze je velmi dobre.citim sa skvelo ,energie mam na rozdavanie 😀
Tak s macingovou som schudla aj ja a docielila som este aj alergiu na lepok takze dakujem neprosim uz ziadnu dietu v zivote 😕
@agentka017 mne sa s alergiou na lepok prave Macingovej stravovanie osvedcilo.Celkove minus 9 kil bez sportu!A vyzeram,ako keby som schudla ovela viac 😉
@agentka017 nemyslim si, že akoukoľvek diétou môžeš získať nejakú alergiu... Buď sú to iné okolnosti, vrodena predispozicia, extrémne zvýšený stres, ale dieta? To ťažko...
@agentka017 ja ti poviem, že ja som si stresom spustila takú histaminovu intoleranciu, že som nemohla skoro nič jesť... Do toho sa pridala intolerancia lepku a laktózy, ale po troch mesiacoch diéty a výpovedi v robote, sa mi vsetko znovu upokojilo a ustálilo. Stres, ak je extrémny, dokáže v tele spravit strašnú sarapatu 😔
@agentka017 ja som pocas detoxu mala anafylaxiu.takmer k.o. tiez som nikdy v zivote nebola alergicka.je v tej diete Vela alergenov.
Baby prosím Vás koľko tých morčacích pŕs ste si robili? Tak isto aj Tresku a tie stehná? Ďakujem Vám 😉
Ták žienky moja prvá 28 za mnou😌.Som spokojná že som sa na to dala.Musím povedať že chuť na sladké ma stále neprešla tak dúfam že časom😒.Isto si esťe 28 zopakujem a najradšej by som začala odznova lebo teraz neviem čo a ako budem jesť😞.Držím všetkým palce 👊.

@rikin ahoj ani mne to nejde tak som si namiesto nich urobila jablko mrkvu orechy med