icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

martinabreza
25. apr 2016

@rikin ahoj ani mne to nejde tak som si namiesto nich urobila jablko mrkvu orechy med

lady_karinka
25. apr 2016

@dankako ahoj aj ja som to nakoniec na panvici urobila a sú geniálne ☺️ Ja sa ich neviem dojesť 😔 Až výčitky som mala 😏

lady_karinka
25. apr 2016

Baby? A nemáte náhodou niektorá PDF verziu rozšíreného vydania? 😔 Ďakujeeem

rikin
25. apr 2016

@martinabreza áno aj ja som si to nahradila nakoniec takto,lebo tie poh.vločky nedám ...

petramelka
25. apr 2016

ahoj, nemate niekto spisane nakupy potravin po tyzdni? 🙂 dakujem

cathuska
26. apr 2016

@dankako cauko, ano podla chuti si vyberam tie semaforove jedla😉

cathuska
26. apr 2016

@rikin presne ako pise
@chichua pohankova kasa, aj ja som si tu dala..

Tak gratulujem nam vsetkym, co sme zmakli detox, urciite nas ocistilo😃
a chichua ani mne vela masa nerobi dobre.

debora15
27. apr 2016

ahojte dievcata ja som si spravila jarny detox na inetrnete som videla reklamu na BIO zelen7 jačmeň a musím povedať, že je fantastický - účinkovo. Chutí trochu ako tráva, ale tie účinky na nezaplatenie. Produkt pôsobíi proti obezite a ekzémom, rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine, kožné ťažkosti, chudokrvnost-anemia, Spomaľuje bunkové starnutie, srdcovocievne problémy, civilizačné choroby, cukrovka-diabetes, potlačuje rast rakovinových buniek, účinný proti zápche, pomoc pri nadváhe, úľava pri ďalších ťažkostiach. Ja sa po detoxe s BIO mladou pšenicou cítim ako nová. ttps://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyzivove-do... Je ceno dostupný aj preto som si ho kúpila lebo majú dobrú cenu🙂

chichua
27. apr 2016

@cathuska ahoj, a je to za nami 🙂. ako si spokojna s vysledkami? kolko si schudla a aky si mala ciel? ja som chcela 2-3kg a schudla som 2,1kg a 5cm z pasu a 2cm z bokov a 2 so stehien- s centimetrmi som celkom spokojna. idem pokracovat tym semaforom a cvicit Jill

cathuska
27. apr 2016

@chichua ja som dala dole 5 kg. A v cm tak ako ty😉😉😉som spokojna.
Tiez pokracujem semaforom a cvicenie jill a stac.bajk.

chichua
27. apr 2016

@cathuska aj mozu sa jest len tie recepty co tam ma ona ci hocjake len delena strava to musi byt?krasne si schudla.sme proste dobre :D

bibinka379
27. apr 2016

Taham stvry mesiac detoxu,zo 103kg som zatial na 79 co si myslim ze je velmi dobre.citim sa skvelo ,energie mam na rozdavanie 😀

pupavienka123
27. apr 2016

@bibinka379 ahoj 🙂 to si mala 4x po sebe detox ? bez prestávky ?

zuzulikh
27. apr 2016

@bibinka379 wau! blahozelam!

zuzulikh
27. apr 2016

@debora15 a aj si schula? kolko a za aku dobu?

bibinka379
27. apr 2016

Pridavam aj fotky ako dokaz 😆 prva 103 druha 83 a tretia 79kg

zuzulikh
27. apr 2016

tak tomuto hovorim uspech!!

bibinka379
27. apr 2016

@pupavienka123 ahoj,anooo , a stale jem zeleninu ☺

bibinka379
27. apr 2016

@zuzulikh dakujem ☺ aj som na seba hrda .

pupavienka123
27. apr 2016

@bibinka379 super.... a ďakujem ,práve si ma motivovala.... 🙂

agentka017
27. apr 2016

Tak s macingovou som schudla aj ja a docielila som este aj alergiu na lepok takze dakujem neprosim uz ziadnu dietu v zivote 😕

stellamaris
27. apr 2016

@agentka017 mne sa s alergiou na lepok prave Macingovej stravovanie osvedcilo.Celkove minus 9 kil bez sportu!A vyzeram,ako keby som schudla ovela viac 😉

senselinka
27. apr 2016

@agentka017 nemyslim si, že akoukoľvek diétou môžeš získať nejakú alergiu... Buď sú to iné okolnosti, vrodena predispozicia, extrémne zvýšený stres, ale dieta? To ťažko...

agentka017
27. apr 2016

@senselinka tak sa teda vyhovorim na stres 😊lebo ten bol

senselinka
27. apr 2016

@agentka017 ja ti poviem, že ja som si stresom spustila takú histaminovu intoleranciu, že som nemohla skoro nič jesť... Do toho sa pridala intolerancia lepku a laktózy, ale po troch mesiacoch diéty a výpovedi v robote, sa mi vsetko znovu upokojilo a ustálilo. Stres, ak je extrémny, dokáže v tele spravit strašnú sarapatu 😔

cathuska
27. apr 2016

@chichua aj klasicku delenu stravu . Cize ten jej semafor plus receptiky delenej ako takej 🙂

adzino
27. apr 2016

@agentka017 ja som pocas detoxu mala anafylaxiu.takmer k.o. tiez som nikdy v zivote nebola alergicka.je v tej diete Vela alergenov.

chichua
28. apr 2016

@cathuska aj ja to tak chcem.lebo tam ma málinko receptov aj teda nevyzetaju veľmi lákavo.budeš z hlavy varit ci mas dake recepty z delenej stravy?

lady_karinka
28. apr 2016

Baby prosím Vás koľko tých morčacích pŕs ste si robili? Tak isto aj Tresku a tie stehná? Ďakujem Vám 😉

martinabreza
2. máj 2016

Ták žienky moja prvá 28 za mnou😌.Som spokojná že som sa na to dala.Musím povedať že chuť na sladké ma stále neprešla tak dúfam že časom😒.Isto si esťe 28 zopakujem a najradšej by som začala odznova lebo teraz neviem čo a ako budem jesť😞.Držím všetkým palce 👊.