Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
No ja som akurat pred chvilkou dojedla mrkvovy perkelt, aj s mm, a teda nevieme sa ho dojest, robim ho dokonca z velkej davky mrky, vyse kila a uz sa tesim na zajtra, bo ostal...ale aj ostatne mi velmi chutia a este medzi top patri bryndza s bielkami, spenatove cestoviny, zelerove hranolky, vlastne nie je nic co by som nezjedla...kazdy sme iny...ja uz mam detox za sebou, teraz som na semafore...vsetci sa drzkajte 😉
Baby mne to uz vôbec nechuti a to som iba 6ty den.... Aj ked si to nachystam, zjem 3 lyžičky a dost.... Ani hladná uz niesom.... Proste mi je z toho zle.... A to sme na predlzenom víkende a vsetci sa v restike stravujú a ja len sedím a nenavidim svoje telo..... Uplne zle
@martinaj keď ti to nechutí, nenúť sa do toho, neskončí to úspechom, každý si musí nájsť svoju cestu. Prečo sa týrať ? Ste na predĺženom víkende, máš by v pohode aj fyzickej aj psychickej a to nie si. Co máš z toho víkendu? A to, že nenávidíš svoje telo je tiež zlé, veľmi zlé. Skús inak, aby si nemala veľké obmedzenia, sama si zostav jedálniček podľa toho, čo ti chutí a podľa toho, čo bude jednoduché pre teba pripraviť. Je tu viacero žien, ktoré sa vykašlali na všetky diéty sveta, vyhodili zo svojho stravovania sladkosti, chipsy, alkohol, všetko vysmážané, zvýšili príjem zeleniny a pohyb a prišli k svojmu cieľu takmer bezbolestne. Síce nie za pár týždňov, ako sľubujú mnohé diéty, ale prišli. Zároveň sa naučili správne stravovať a prispeli k zdravému stravovaniu celej svojej rodiny. Nemá zmysel, aby si tlačila do seba to, čo ti nechutí, bola hladná a ešte aj naštvaná. ☹ Psychika robí pri chudnutí veľmi veľa, kľudne by som do reštiky išla, dala si niečo, čo ti chutí a zároveň nepridá faldy, teraz večer nejaké grilované mäso s kopou zeleniny, dnes už nie je problém vybrať si aj v reštaurácii. Tento spôsob stravovania zabúda na veľmi podstatnú vec, nie všetkým chutí to isté, nie všetci chcú mať na tanieri to, čo im niekto alebo niečo predpisuje. Držím palce, aby si našla spôsob stravovania počas ktorého budeš v pohode a mohla tu o nejaký čas napísať - som spokojná s tým, ako vyzerám.
@martinaj ahoj, ja som mala tiez plne zuby niektorych jedal minuly tyzden, kazde rano to iste... nic moc, spravila som si z toho zakazdym smoothie a zvladla som to. ani cviklovy salat mi nie je moc po voli, ale zvladla som to, tesila som sa na zvysne tri tyzdne, kde je to uz pestrejsie a aj mi tie jedla viac chutia ;) takze, ked uz si zvladla prvy tyzden, zvysne tri uz das, ver mi ;)
@senselinka Dakujem za rady ja to aj tak beriem, že detox a popri tom nejaké kilá dole. Hlavne mi ide o ten detox momentálne🙂
Počula som že zelený jačmeň je tiež perfektný na detox máte s ním nejaké skúsenosti?
@martinaj keěd skončíš s týmto týraním, potom čo? Začneš sa stravovať tak, ako predtým, kilá pôjdu späť....Žiadny detox nie je pre organizmus nevyhnutný, to je len úžasný reklamný ťah všetkých, ktorí ponúkajú akúkoľvek somarinu na "vyčistenie"organizmu. Ak sa budeš zdravo stravovať, vylúčiš alebo maximálne obmedzíš vo svojej strave cukor, slané somariny, alkohol, kávu, tučné mäso, salámy, tak nepotrebuješ žiaden detox a kg pôjdu dolu aj tak. Navyše bez hrozby jojo efektu.
@lindusss176 za malo, nech sa darí, ja sa pomaly prehupnem do druhej polovice 😵
ahoj dievcata, ja som ukoncila Macingovu, posledna dva dni som az tak uplne nedodrzala. jedna dvojicka sa mi vysypala z morskej tresky alebo zeleru, ale brutalne :( aj som mala vycitky, ze to kvoli mne a mojej strave, ale tak udialo by sa to skor ci neskor. teraz len vyzistit pomalicky, ci treska ci zeler, ale tipujem tresku lebo zeler uz papali baby v polievocke.
ale spat k detoxu - drzim si dole stale 4-4,5 kg. a to sa starvuje. viac menej ako pred tym. nechuti mi jest tak vela, stacia mi mensie porcie a sem tam sa mi cnie za brkolicou, luskami... a tak sa vecer toho napcham 🙂 s kamoskou ideme do toho este v oktobri, ale tam dam na 100% a dam dalaie 4 kg. budem uz potom na vahe ako pred tehotenstvom. akurat koza na bruchu visi, ale to uz je asi ina tema :/ tam bohuzial po dvojickach uz asi toho vela nenarobim. koniec plavkam bikinam. ale nevadiiiiii 😎
ako ste na tom s detoxom vy? zabralo? zaujimaju ma vase vysledky!
@sedola ahoj ja som dala dole 6kg a cm brucho 5,ostatné len 1.ale som spokojná isto zopakujem.Horšie je to teraz neviem čo s čím jesť a variť😞.
ahojte tak ja zacinam tuto nedelu,alebo pondelok.uz som to raz vydrzala 2 tyzdne a 4kg dolu,2sa vratili,ale to je v poho a tym ze zerem sladkosti a to doslova.tesim sa hlavne na mrkvu rano,tiez robim z toho smoothie,lebo sa to dlho je,a na cviklu aj na lusky a ta cuketa je super s paradajkou a mozarellkou zapecena.Ide niekto tiez teraz zacat????????????? zeby sme ponadavali spolu,ked bude kriza????
@lololololol ahoj,ja xcem zacat od pondelka...
@nana237 ok ja uz nachystana mrkva s jablkom a aj cviklovy salat,dnes som si tak cvicne dala ranajky a na obed salat,ale doplnene masom,a este aj kava rano bola,,tato bude zajtra tazke,nedat si rano kavu,vcera som detom urobila aj tu hraskovu polievku z druheho tyzdna a je vyborna,vecer ju asi vypijem xik.Ty si ako na tom?
@lololololol ja kavu pijem celý čas... Aká si krvná skupina? Ja Acko a to ma kavu povolenú, doobedu so sojovym mliekom a medom, poobede len s medom a citim sa fajn, aj kila idú dole 😉
Inak baby, ak vám niektoré jedlá nechutia, alebo sa vám prejedla kazdodenna verzia, skúste s tymi istými surovinami obmenu... Fazulkove lusky s vajkom ako omeletu, cuketu ako placky, polievky rozmixovať na krém... Mne napríklad boršč moc nechutil,ale ako krém bol skvely
@senselinka ja som nulka,ale tymto sa velmi neriadim,pretoze vsetko co mam rada nemam vlastne jest xi,kavu by som si dala,ale chcela by som to ako poriadny detox...tak skusim vydrzat,a najhorsie je ze pijem kavu na lacno hned po zobudeni,co mi robi velmi dobre,ale vraj je to velmi zle xik
@lololololol jasne, inak aj ja pijem nalacno 😁
Ale hneď potom sa najem, keď som to robila opačne, bolo mi hrozne zle... A chcem síce riadny detox, ale zároveň si hovorim, že je to jediný prehresok, všetko inak dodržiavam na 100%.
@senselinka no tak kava uz na stole,mrkva nachystana xik,ideme na to
@lololololol super, drzim palce!!! Keby nieco, len sa pytaj, ja začínam posledný týždeň zajtra 😵
tak teda som zvedava ako to dopadne,rano sa dalo zvladnut,obed som si dala cviklu/brokolicu musim az vecer naduva ma z nej a nemozem ist potom na jogu xixi/ najhorsie je ,ze mi tu vyvoniava muzova svieckova xi,nase deti ju miluju a pytaju kazdy tyzden ,tak to je zaberak,dame kave... Hura ale uz su dve hodiny a este mam co robit,horsie bude vecer...
@lololololol neboooj,to das!!!! Hlavne papaj, veľa! Čím viac zeleninky jes, tým viac nutis telo odbúravať tuky a tak 😉 👍
@martinaj ako pokračujes, zlatik? Uz si v druhej polke, jupiiiii 😀
@senselinka ja som od vcera presedlala na dietu, resp. Vynechavam chlieb, cestoviny, sladkosti, blbosti, cestoviny, ryzu, zemiaky, cukor a ak. Z vela jedal mi bolo tak blbo, ze som radsej nejedla a to bolo zle. Ale dnes som mala ranajky ako v detoxe prvy tyzden 😉
A ty ako? 😊

no ja niektore tie jedla nechcem uz nikdy vidiet...ako napr. mrkvovy perkelt... ale niektore napr. si robim aj teraz dva mesiace po kure... ale uz zacinam priberat...ale to su uz ine dovody, z ktorych sa tesim 😉