icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

senselinka
16. máj 2016

@martinaj ja idem posledný týždeň, našťastie som nemala žiadny problém, ani zjesť jej jedlá,ani tráviace veci... A ak nieco bolo, brala som to ako prejav detoxu, proste niekde sa to odbúrať musí... Hrozne mam vychádzajú tvár, ale zas aj kramy pridu zajtra, tak to beriem s rezervou 😛
Uvidime o tyzden,ale musim povedat, že pre mňa to dodržať bolo uplne v pohode 😇

nana237
17. máj 2016

@lololololol ahoj,pre mna bol vcerajsi den smrt.rano ma zacala bolet hlava a poobede mi bolo uz aj zle,na veceru som si dala len platok cvikly aby aspon nieco...dufam ze to bol len taky prvotny sok pre moje telo a uz to bude dobre

lololololol
17. máj 2016

@nana237 juj tak to mi je luto,mozno to bola reakcia nejaka,ale moze to aj tak silno zacat ten detox,som zvedava teda ako dnes,Ked som drzala rzovku tak som takto dopadla ,vkuse som spala,bolela ma hlava,zle zle zle a po troch dnoch som to vzdala,a odvtedy mam problemy s pletou xik.nie vsetko je proste pre vsetkych.

monique82
18. máj 2016

Ahojte, ja mám dnes 24. deň detoxu. Ráno som skočila na váhu, a teraz som z toho vyvedená z miery. Po 2 týždňoch som mala - 4 kg a dnes po 3 týždňoch a 3 dňoch len - 2 kg. Pritom počiatočná váha bola vysoká 76 kg. Jediné čo ma môže tešiť je -10 cm v páse cez pupok a pár cm stehná, boky a ramená. Pritom som aj cvičila Jillian Micheals

mirka7582
19. máj 2016

Ahojte kojim môžem začať macingovu ?

lololololol
20. máj 2016

@monique82 zrejme sa ti budovala svalova hmota a ta je tazsia ako tukova,takze mozes byt rada,tie cm by k tomu aj sedeli,tes sa svaly spaluju viac ako tukove tkanivo,ktore nespaluje nic...super 😀

lololololol
20. máj 2016

@mirka7582 nechcem byt velmi premudrela,ale ked kojis stravuj sa zdravo,ale taketo detoxi si nechaj na inokedy,teraz je dolezite dieta a nahodou nevies ako zareaguje tvoje telo.../budes unavena,bolest hlavy,vysypes sa,...hocico,a budes sa len zbytocne strachovat,a aj male moze zareagovat,brokolica ,faz.struky-nafukovanie/ Ale je to na tebe

mirka7582
20. máj 2016

@lololololol moja už má 9mesiacou a uz papa skoro všetko a ja jem úplne všetko 😉

senselinka
20. máj 2016

@mirka7582 kludne mozes, aj AM píše v knihe, že kojace maminky môžu pokojne nabehnúť na detox 😉
Uvidis, ako ti bude, prestať sa dá hocikedy

mirka7582
22. máj 2016

@senselinka ďakujem

jakyra
22. máj 2016

Ahojte baby.Tak ako vám to ide?..drží to teraz niekto?..ja sa chystám od júna,knihu mám už kupenú a neviem sa dočkať ako to zvládnem 🙂 ..parťáčky sú vítané 🙂

senselinka
23. máj 2016

@jakyra ja dnes koncim, ale mňa to tak bavilo, že by som si dala aj druhý za sebou 😀
Ale dcerka ma oslavu dvoch rôčkov a ideme na dovolenku, tak to by som pokazila a takto to nemá význam... urcite ale pokračujem delenou stravou

jakyra
23. máj 2016

@senselinka no tak to je super..a si spokojná s výsledkami odišli kg aj cm? 🙂 ..a tak áno neboj pauzička ti urobí dobre,takto sa aspoň nebudeš stresovať ak trošku zhrešíš 🙂 ..a potom môžeš pokračovať 🙂 ..ja si to tiež tak plánujem,že si to dám 2x za sebou 🙂 ..no uvidíme..od 1.6. začínam tak sa kľudne pridaj ak už budeš mať aj po dovolenke 🙂

senselinka
23. máj 2016

@jakyra zajtra sa vážim a meriam, tak ti napisem 😉

jakyra
24. máj 2016

@senselinka ok 🙂 ..horím nedočkavosťou 🙂

senselinka
24. máj 2016

@jakyra joj, to zas nečakaj prevratné čísla 😀
Ja som čakala, že schudnem tak 2-3 kila, lebo ja mám za sebou hrozne veľa chudnutí.... takto pred rokom som začala chudnúť, v septembri som mala dole -7 kg a teraz plus osem... bolo tam veľa faktorov, pobyt v nemocnici, neuspesne tehu, kilecka vybehli strasne rýchlo ☹ Preto som chcela detox, nie chudnutie samotné, nech sa riadne očistím od liekov a tak. Tie kilá pôjdu aj ďalej dole, ak človek ostane pri rozumnom jedení. A ešte jedna vec vplýva na celkový výsledok, spôsob stravovania pred detoxom. Ja som jedavala vcelku zdravo, ale veeela 😝 Preto keď som pokračovala ďalej v zdravom jedle, len upravených verziách, nemohla som čakať zázraky. To len ako upozornenia, čo máš čakať, že ako môže reagovať tvoje telo 😉

No a výsledky... kg - 4,3 a cm priemerne +-5 cm, na bruchu asi len tri, ale pas 6 cm, stehno pekne 4 cm, zadok a boky 4 cm, ruka 1 cm, takze som spokojná 😵
Sú baby, čo majú aj oveľa lepšie výsledky, ale fakt ber túto kúru v prvom rade ako detox, nie diétu!!!! Všetko ostatné príde po ňom, ak budes ďalej správne papat 🙂

jakyra
24. máj 2016

@senselinka no tak to je super 🙂 ..neberiem to ako diétu určite nie,ja čakám také výsledky podobné tvojim 🙂 ..tiež chcem hlavne telo očistiť,bolieva ma často hlava a aj na iné veci..snažím sa jesť zdravo asi od februára a už som dala dole skoro 15 kg...ale ešte potrebujem,nejak mi po dvoch deťoch veľa ostalo 🙂 ..takže som veľmi zvedavá ako na tento detox zareaguje moje telo i keď mám ešte veeeľa kíl čo potrebujem dať dole 🙂 ..potešilo by ma aj 4-5kg 🙂 ..ale chcem si to dať 2x po sebe a potom pôjdem schodikovou metódou 🙂

senselinka
24. máj 2016

@jakyra super, drzim moc palce, kludne sa hocikedy pytaj, mna to bavilo a jedlá som si fakt vychutnávala. Ak si aj na FB, je tam skvelá skupina, jednak baby poradia, ale hlavne su tam tipy, ako inak spracovať jedlá, recepty, fotky úspešných báb a veľa veľa vecí kradne spracovaných.
Pozri tu https://www.facebook.com/groups/448614498626367/

jakyra
24. máj 2016

@senselinka ďakujem si zlatá 🙂 ..už min.3 týždne zháňam info o tomto detoxe takže si myslím že som celkom dobre vyzbrojená 😀 ..ale keď si nebudem vedieť s niečím poradiť určite sa ozvem 🙂 ..som na FB,našla som tú skupinu tiež ale už som v nej 2 týždne,ale dík 🙂

senselinka
24. máj 2016

@jakyra no vidíš, tak super, uz len úspešne do toho! 👍

jakyra
24. máj 2016

@senselinka teším sa na to,len mám trochu obavy z tých raňajok 🙂 ..raňajky bez celozrnného chleba si neviem celkom predstaviť,ale musím to prekonať 😀 ..dúfam že nám to moc nenabúra rod.rozpočet keďže som na rodičovskej dovolenke 🙂 ..niektoré baby písali,že preto skončili a zas niektoré že to není tak drahé..tak asi musím vyskúšať na sebe..ale veď aj teraz kupujeme veeeľa zeleniny a celkom sa to dá 🙂

senselinka
24. máj 2016

@jakyra vies co, keď si zoberies cenu chleba/peciva so šunkou a jablka s mrkvou, jogurtu, banánov... neviem, či je to drahšie. Obedy rovnako, balík zelenej fazuľky s vajickom je tak 1€, maso s ryžou plus polievka urcite viac. Takze finančné to drahšie urcite nie je. Možno orechy a med, tých je dosť veľká spotreba, ja som zjedla urcite dve kilá medu a orechov za ten čas 😕 Ak nemas možnosť zohnať domáce a kulís v obchode, fu. Inak orechy z obchodu este OK, ale med...ten určite domáci. A ešte orechy len vlašské a mandle, ale to už určite vieš 🙂

jakyra
24. máj 2016

@senselinka tak určite máš pravdu že celkovo to musí vyjsť menej ako bežná strava..možno to tak mysleli baby čo som čítala,že ak varíš sebe tieto jedlá a zbytku rodine iné tak asi preto že je to fin.nákladnejšie..ja to skúsim tak,že keď navarím sebe tak rodine tam doložím nejakú prílohu dúfam že uspejem,lebo tie recepty vyzerajú chutné byť 🙂 ..orechy mám od našich takže to kupovať nemusím chvalabohu 🙂 ..horšie s tým medom,ale ja zase nie som moc na sladké,takže ho asi moc neminiem 🙂 ..a myslím že všetko sa dá..motto môjho muža:kto chce hľadá spôsoby a kto nechce hľadá dôvody 😀

senselinka
24. máj 2016

@jakyra presne tak, super pristup 😉
Ja som tiež veľa vecí varila tak, že len nejako dorobila a bolo aj pre rodinu. Muzovi napríklad neskutocne chutili kuracie karbonátky so zelerom. Inak tie som piekla v rure, aj zelerove hranolky, vyprazala som len "rezne" obalovane v mletých orechoch, neskutocne boli!!! Uz inak nerobim, fakt! K mrkvovemu perkeltu som doplnila cestovinu, k rybe zemiaky, špenátové cestoviny jedli normalne so mnou, len som im dala trochu smotany a strúhaný syr... dá sa to fakt v pohode

jakyra
24. máj 2016

@senselinka no tak super 🙂 ..presne to tak chcem aj ja robiť 🙂 ..môj muž je čistý mäsožravec tak mu tam niečo dorobím,tie karbonátky určite zbúcha 😀 ..aj ja chcem robiť tieto jedlá v rúre 🙂 ..a na tie rezne som fakt zvedavá že aké to bude 🙂 ..dúfam že aj mojím babám to zachutí i keď tá 2,5 ročná je dosť preberavá v jedle no uvidíme kto z koho 😀 ..a díky za inšpirácie 🙂

tinni23
25. máj 2016

Ahojte baby ja som dnes zacala posledny 4.tyzden...a som uplne spokojna niekedy mam chute ale ked si spomeniem na nejake jedlo nemam vobec na nic chut :D vaha je -6kg a cm isli veelmi rychlo dolu...dalej pojdem podla semaforu uvidim dokedy ma to bude bavit 🙂

jakyra
25. máj 2016

@tinni23 tak to ti úprimne blahoželám nie je nad dobrý pocit samej zo seba 🙂 ..aj ja sa už teším na svoj detox,som zvedavá ako mi to pôjde 🙂

tinni23
25. máj 2016

@jakyra dakujeeem😘 ja ti držím palce aby si to zvládla

jakyra
25. máj 2016

@tinni23 aj ja ďakujem 🙂

jakyra
25. máj 2016

Skupina o takomto stravovaní tu nie je však?som hľadala,ale nenašla 🙂 ..nechce niekto založiť? 🙂