icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

mirka7582
25. máj 2016

Dnes mám druhy deň 😉

tinni23
25. máj 2016

@jakyra je pozri medzi mojimi skupinami myslim ze sa vola detox podla antonie macingovej :D

jakyra
25. máj 2016

@tinni23 jeeej ďakujem 🙂 ..už som aj vstúpila 🙂 ..takže všetci do skupiny sa presuňme 🙂 @mirka7582 držím palce 🙂

tarja677
30. máj 2016

chcem sa opytat nevadi ze som porusila detox 2 krat raz som si dala halusky a raz radlera? je tu niekto kto poradi?dakujem

senselinka
30. máj 2016

@tarja677 urcite vadí, ale čo už... detox je o očiste, keď dietujes, resp. sa zdravo stravujes, je to dlhodobé a občasné porušenie je v pohode, lebo ďalší deň zjes menej, das si ľahšie jedlo a podobne. Ale detox takto neoklames... skrátka takto to je, ja som ani lyžicu po malej neoblizla, jedlo pre rodinu som ochutnala a vyplula, lebo som to vnímala tak, že všetko navyše, čo nemám dať do úst, zastaví to, čo chcem dať preč.

tinni23
31. máj 2016

@senselinka presne moja rec ;) radsej som zozrazala mrkvu lebo je povolena ako nieco ine

rikin
1. jún 2016

ja som pre rodinu varila iné jedlá než som mala povolené ,ochutnávala som po troške,zhodila som za celý detox 8kg

tarja677
1. jún 2016

ahojte dakujem za rady senselinka je to tazke varit aj pre rodinu a zvlast pre seba niekedy sa neda odolat 🙂 a este sa chcem opytat ci mozem zamienat dni napr.ze na 10 den si urobim nieco ine napr. borsc proste naco mam viac chut 🙂 dakujem

tarja677
1. jún 2016

ahojte dakujem za rady senselinka je to tazke varit aj pre rodinu a zvlast pre seba niekedy sa neda odolat 🙂 a este sa chcem opytat ci mozem zamienat dni napr.ze na 10 den si urobim nieco ine napr. borsc proste naco mam viac chut 🙂 dakujem

@rikin tak to super

tarja677
1. jún 2016

@senselinka dakujem

tarja677
1. jún 2016

prosim vas odpiste ci teda mozem zamienat tie dni ze si nedam presne na ten urcity den to dane jedlo......dakujem 😵

senselinka
1. jún 2016

@tarja677 urcite nemozes zamieňať dni, sú vystavané tak, aby todoplnili živiny, ktoré ti aktuálne chýbajú, keď si vylúčila bežnú stravu. Ono je fakt dôležité dodržať to presne, ak je to pre teba tazke, nechaj to tak a radšej si len vyber jedla a papaj zdravo. Lebo keď si budeš veci zamieňať a porušovať to, už to nebude detox, a uz vobec nie podľa AM.
To ber naozaj v dobrom, aj ja varím pre rodinu, ale už vyše týždňa pokračujem AM semaforom a dá sa to. Treba si to ale plánovať dopredu, zdravé a rozumne jedenie je v prvom rade o plánovaní, potom nezjes hocico,lebo si môžeš jedlo predpripraviť a nie od hladu zjes dva rožky s maslom a salámou.

tarja677
1. jún 2016

@senselinka presne mas pravdu a dikes

tarja677
1. jún 2016

ja teda skusim pokracovat uz poctivo aspon tie dva tyzdne co ostavaju 🙂 dnes som vlastne 15 den a uvarila som si borsc super je vinikajuci......skusim uz od zajtra presne podla planu a diki za rady

senselinka
1. jún 2016

@tarja677 za malo, kedykoľvek sa pytaj, čo budeš potrebovať. Inak polievky a hlavne boršč som si rozmixovala, este velmi horúce dala do 7 dc fľaše, obrátila hore dnom, nech sa fľaša zavickuje a das do chladničky vychladnuté. Mne tak vydržal boršč dva týždne!!! Prípadne ho mozes zamraziť, vraj je este chutnejsi 😉

dankako
2. jún 2016

@tarja677
@senselinka ja som mrazila borsc, je potom fantastikus... 😉

tarja677
2. jún 2016

@dankako dakujem 🙂

tarja677
2. jún 2016

@senselinka dakujem 😵

tarja677
2. jún 2016

@senselinka dnes rano mrkva,jablko,hrozienka,med,orechy.....ale obed malo byt nieco ine ale dala som si borsc ....brucho ako balon 😵

senselinka
6. jún 2016

@tarja677 ako sa ti dari?

tarja677
16. jún 2016

@senselinka uz som to vzdala teraz sa mi to neda deti mam chore 😒 takze sa moc nevyspim a este k tomu mam onedlho aj vodicak skusky takze ked budem mat kludnejsie obdobie urcite sa do toho dam ale dakujem ze opytanie 🙂

tarja677
16. jún 2016

@mirka7582 ako sa ti dari?pokracujes v tom? a ako mas uspech?

mirka7582
16. jún 2016

@tarja677 ahoj celkom fajn ide to akj ked som sem tam porušila ale ide to cítim sa skvelo aj ked varenie je naročnešie pre seba potom pre manžela a maleho a ešte mám10mesačnu tak tiež osobite varím

tarja677
27. jún 2016

@mirka7582 ahojki tak super drzim palce

liuliu
3. júl 2016

nemate nahodou niektora ten plan ? ja som no niekde zapatrosila

martinabreza
3. júl 2016

Ahojte žienky tak od zajtra idem nato držte mi palce .

senselinka
3. júl 2016

@martinabreza ja som tiez teraz znovu zacala,dnes mam piaty den, je to super, treba si to uzivat 😉

janina1007
23. júl 2016

Ahojte baby... zacina niekto detox od pondelka?

senselinka
23. júl 2016

@janina1007 hm, ja prave v utorok koncim ☹

janina1007
23. júl 2016

@senselinka a vidno nejake vysledky?