Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@janina1007 urcite ano, mne ale islo o tie vysledky vnutorne (krvny obraz a celkova ocista) a to az tak vidno nie je 😉
Detox uz mam druhy raz od aprila, potrebovala som to zo zdravotnych dovodov, schudla som pomerne malo, pretoze sa celkovo stravujem pomerne zdravo, ale o to mi ani tak neslo. Naozaj sa k tomu postav ako k ociste, nie k diete, inak mozes byt sklamana, chudnut mozno zacnes az po detoxe.
Mam kamosku, co schudla 9 kil, dalsia 14 a ja 4 kg 😅
Nastav sa maximalne pozitivne a tes sa na kazde jedlo, uzi si ho a pojde ti to skvele 😉
@senselinka rozhodla som sa prejst na zdravu stravu... tym detoxom chcem len pripravit telo... a mozem pri tom melon?
@janina1007 urcite mozes, ale davaj si ho v neutrale, teda na desiatu alebo olovrant bez ineho jedla a ked budes mat to jedlo predtym aspon dve hodky.
Inak ja som mnoho jedal robila uplne inak, vsetky polievky (aj zeleninovu a borsc) som mixovala, brokolicu na cesnaku som si tiez robila ako polievku, zelerove hranolky som robila v rure, aj kuracie karbonatky, prekladanu cuketu som si len do zmaknutia oprazila na panvici a tak posypala syrom, nejedla som varene vajce ale omeletu... skratka som dodrzala suroviny, ale pripravu som obmenila tak, aby mi to chutilo.
Tym, ze som detox mala uz druhy raz, viac som experimentovala. Takze ak budes čokoľvek potrebovat, pytaj sa😉
@senselinka dakujem 🙂
@janina1007 ahoj, ako sa ti dari? 😉
Mam od Antonie Macingovej knihu-Najedzte sa do stihlosti 2, pokial by niekto mal zaujem.5e.Som z Ba.
Raz som ju drzala tri tyzdne a odvtedy sa neviem na ten detox nakopnut. Hoci sa mi to pacilo kedze zeleninu zboznujem. Ale odradza ma ta kazdodenna priprava
Ahojte som siedmi den a zarial to ide
🙂
@mirka7582 ahoj
Nabehla si na ten Detox? Ja dojčím a mam 2mesacne babo, som na detoxe tyzden, citim sa dobre a babo tiez
Myslim, ze viac ako potreba schudnut by sa mala žena tesit ze robi nieco dobre pre svoje telo a ked bzde spokojna tak aj babo je ok
Nechápem tie ženy co tu píšu ako im to nechuti, ze su hladne, alebo zamieňajú suroviny v receptoch... Take sa urcite vrátia k pôvodnej váhe, lebo sa v hlave nenastavili ze to moze vyť super zážitok ten Detox.
Asi tak. Mne je jedno ci schudnem aj ked mam po porode +20kg. Proste bude to príjemný doplnok ku detoxu ak ano, a ak nie tak to ma asi cas. Predsa len kojím...mlieka mam este viac, citim sa super a ano mozno mu prechádzajú toxiny do mlieka a mozno aj nie... Nic neni potvrdené, takze robim tak ako to citim. Potrebovala som to aby som sa lepsie cítila.
ahojte baby...ako tak citam..vyzera to celkom fajn...mam za sebou dva pôrody za obdobie 1,5roka...takze kil mi ostalo pozehnane...preto sa ich chcem konecne zbavit...zaujima ma...mozem zacat s tymto aj ked kojim?...maly ma 6tyzdnov
@senselinka na základe tvojho príspevku si tie polievky tiež mixujem a chutia mi oveľa viac. díky za radu 😎
@dolly3 to sa velmi tesim, ja som si tiez zvycajne pochutila na kazdom jedle 😊
@majuszka87 ahoj
Ja ho držím a maly mal 8tyzdnov ked som začala
Moje skusenosti...
Ak budeš jest do sýtosti a budeš vela pit mlieko nestratis. Ale ked ti nieco nebude chutiť (co sa moze stat) tak bud to zjedz kvoli tym živinam "nasilu" alebo drž Detox len 7dni (tie su najťažšie) a potom prejdi na stravu podla semafora ako ďalej radi v knihe...aj tak schudnes...
Dôležité je ze kym kojis musis jest. A aj ked budeš jest ina zeleninu ako u macingovej prve dni mlieko mat budeš. Ale dieťaťu sa zmení stolica sa nezlakni.
No a samozrejme este dôležitá poznamka-ja mam uz druhe a uz som si tak neprizerala stravu ako pri prvom (strukoviny, citróny, kapusta) nemal koliky ani problémy tak si vravím ze toto zvládne-ak ma tvoje dieťa nejaky problem s trávením tak by som pockala konkretne na tento Detox kym budeš dávať prikrmy. Lebo prve dni sama brokolica, vela hrachu - moj prdkal ako hrom 🤗🤗🤗
Vies ironia je ze hocijakým ubratim stravy schudnes ale lepsie sa začína po par dni detoxu.
Ahoj kocky, nezacne niekto teraz v najblizsej dobe ? Nech som v tom neni sama... 🍎
@m.a.r.t.i.n.a Ahoj, ja sa pridam 🙂 a rada
Mamina pred 2rokmi vdaka detoxu pekne schudla, ale uz to ma naspat 😒 Ale chutilo jej to a nebola hladna 🙂 to je pre mna podstatne 😀
@sonicc Super 🙂 Ja ale az od pondelka, dovtedy som mimo domov
@m.a.r.t.i.n.a ok dohodnute, aspon si vsetko kupim 🙂
Tesim sa ;) @sonicc
@sonicc aj ja by som sa pridala...a co vsetko k tomu potrebujem?
@majuszka87 kukni knizku, ak nemas, stiahni si ju na nete 🙂

@senselinka ja som mala uspech a to som niektore veci ( koreniny a niektore jedla -ako zelerove hranolky), uplne vynechala a vsetko klaplo, ako malo. Obvod isiel dole a hned po porode, ako budem moct, idem opat na to 🙂