icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gabuchah
11. jan 2017

Ty

gabuchah
11. jan 2017

Ahaa, takze uz aj mne bliklo 🙂 myslela som ze cely s n musim mat bud rastlinny alebo zivicisny 🙂
Fialoveho zajaca nepiznam,kde to kupim? 🙂 😀 kokosove mlieko viem ibcas cerstve spravit,mandlove mame v obchode,ale neskusala som 🙂
Inak,ja tu kavu pijem hodne riedku a po "kybloch" mam to teraz aj miesto dezertu 😀 mala po nociach zle spi,tak ju viem varit hocikedy pocas dna 😀 ale super vediet ze rano mozem zacat zivicisne a ukoncim to rastlinnou 🙂

gabuchah
11. jan 2017

Katy.

gabuchah
11. jan 2017

Katy-blbne

gabuchah
11. jan 2017

Ach jaj,blbne mi fon...
Katy- ja nedrzim 28smicku...
Byvam na dedine,do mesta nemam teraz cas chodit a tu je vyber obmedzeny,cize v tomto obdobi kupit cviklu,repu...nemozne a celkovo,viac mi vyhovuje uprava stravy podla semafforu 🙂 pri malej nestiham ani upratat a ledva rychlo jej navarim 😀
Dietu co si spomenula-az id teba o nej pocujem prvy krat ..
V com to spocivalo? Pokial si mala 61,telo si to pamata a urcite sa k tomu veatis...
Ja

gabuchah
11. jan 2017

Katy
Ja

gabuchah
11. jan 2017

Ja

gabuchah
11. jan 2017

Ty kokos to neni mozne,sorry baby,neda sa to premazat? 🙂

Chcela som len katy dodat,ze ja som pri tretom tehu zacinala s vybojovanymi 67kg,rodila som pri 84kg a teraz mam 75,cize sme na tom rovnako...
Len

senselinka
11. jan 2017

@gabuchah Nic si z toho nerob,cele to tu nejak blbne dnes...
To sojove mlieko, fialovy Zajac, som este v obchode asi ani nevidela, ale objednavam tu https://m.mojalekaren.sk/sojovy-napoj-s-prichut... Vzdy sa najdu aj nejake lieky, co potrebujeme a vyjdu lacnejsie, nez v lekarni. Aj rozne ine potraviny u nich objednavam. Nad 30€ maju dopravu zdarma, takze ked kupim rozne sirupy od kasla, lieky od bolesti, sup a mam to s dopravou domov. Vzdy si objednam dve, tri krabice a pouzivam to aj do varenia, kde ide trebars mlieko, ale je to sacharidove jedlo

katty2012
11. jan 2017

@gabuchah cambridge dieta su tiez hotove jedla a napoje v sackoch, ale vsetko umelina. cenovo to vychadza rovnako ako macingovej donaska. schudla som s nou vtedy 10kg, za 5 tyzdnov, mala som 55kg. jediny bonus pri nej je, ze chudnes rychlo, ale potom to ide rychlo hore a v podstate som to stale udrziavala opakovanim. ano, mame rovnaku vahu, budem tu a budem rada, ked tak po mesiaci zhodnotis ako sa citis a ake mas vysledky so semaforom, kedze nim budem pokracovat. a este... na aku vahu sa chces dostat?

katty2012
11. jan 2017

@senselinka snazim sa to najst, nevies pls aspon priblizne na ktorej strane to je? 🙂

senselinka
11. jan 2017

@katty2012 Na predch strane som o tom pisala gabuchah. Aj o tom, ako fungujem, aj o chudnuti celkovo. Neviem, co ine by ta zaujimalo 😉

katty2012
11. jan 2017

@senselinka no... 🙂 zrejme po detoxe si presla na semafor, ako dlho fungujes s touto stravou?
podarilo sa ti dosiahnut vahu aku si chcela? za ako dlho? citis prisun energie? a este ze ci sa do pitneho rezimu rata aj caj, alebo len voda? ja sa citim unavena, ale je to len treti den, tak ma zaujima, ci to zmizne... dakujem

gabuchah
11. jan 2017

Katty-vobec mi nejde oznacit ta...
Umeliny

gabuchah
11. jan 2017

Katy
Umeliny je yo najhorsie pre telo co moze byt...ked si zvyknuta jest davkovane,neskusala si RAW? Ludia nielen schydnu ale hlabne,odparazituju sa,uplne zresetnu organizmus...
Taketo diety ako si ty mala by som nemohla,ziadne sacky 🙂 nemam teraz rada svoj odraz v zrkadle,ale zasa mam sa rada a co to uz mam pocitane o tom tele a viem ze to nestoji za to 🙂 a ten jojo efekt si mala kruty teda ☹
Ja by som chcela schudnut idealne na 65-66 ale ak schydnem aspon na 68-70 budem obrovitansky stastna a vdacna...
Inak,mna dva dni boli hlava,urcite koli vysadeniu cukru...inak sa citim fajn a unavena byvam niekedy non stop,ale tak..mam to z povinnosti nocnyvh a vecneho vstavania

katty2012
12. jan 2017

@gabuchah nejde to oznacit, musim rucne vypisat... raw mam rada akurat tak kolace. bola som 2x v restike kde ponukaju len raw stravu, vyborne to vyzera, super jedla, ale po kazdom jedle som ho este mesiac citila a nemohla som si nan ani spomenut, pritom bolo chutovo dobre. mozno mi v nom nieco nesadlo. preto si hladam nieco, co mi bude po chuti, aby som nemusela pocitat dni, kedy uz to jedlo skonci, ale tesila sa nan. mam v umysle zostat na tomto type stravovania, preto ma zaujimaju skusennosti viacej ako kniha. pri kazdej diete ludia trpia, preto dietu uz nechcem. ja milujem sladke, cize toto si musim nejako vyriesit, ale teraz je fakt, ze na sladke nemam vobec chut, skor na polievky a tekute jedla. podla inych reakcii by som typovala, ze 10 kg za pol roka das dole urcite. jedna pani pisala, ze za pol roka dala dole 16 kg, opakovala detox a schodiky, a ze vaha jej skocila az ten 6-ty mesiac. hlava mozno skor kvoli malo vody...

gabuchah
13. jan 2017

katty2012 chapem,niektory styl alebo smer proste cloveku nevyhovuje
Myslim

gabuchah
13. jan 2017

Myslim ze pokial ti tento detox vyhovuje a mas aj trenera,schudnes...a kedze si uz mala tak malo kg...ja tolko nemalaani ked som dva roky jedla minimalnea do toho sama dbve deti,vikendy nocne v diskobare..ledva som schudla na 64..

gabuchah
13. jan 2017

Sanselinka
Je mozne ze predvcerom sommala cez 74 a dnes 75,1? Po 5dnoch som tam kde som bola...som hotova z toho

senselinka
13. jan 2017

@gabuchah nebud zufala, to sa moze stat... Jednak bol vcera spln, vtedy sa vsetko viac nabaluje a druha vec, nie si pred MS?
Ono aj v detoxe mi vaha skakala, len vydrz 😉

gabuchah
13. jan 2017

Sanselinka
No fajn,si ma ukludnila 🙂 bo vcera som jedla este menej,nestihala som 🙂
Ranajky

gabuchah
13. jan 2017

Ranajky celozrnna bageta-taky ten vacsi rozok, bez vsetkeho,iba s kavou a potom som sa dostala poobede pri malej k polovici banana,vecera pol balenia tych chrumkavych kukur.platkov,vacsiu

gabuchah
13. jan 2017

Polovicu francuzskej natierky s tanierom zeleniny a o desiatej polovica pomela s mandarinkou...
Este

senselinka
13. jan 2017

@gabuchah v pohode, len nemiesaj pocas dna ovocie a zeleninu 😉

gabuchah
13. jan 2017

@senselinka takze ju mozem iba trebars rano alebo v noci? Teda to ovocie myslim 😀
A moze byt aj tak ze rano zivocisny a od obeda rastlinny? Ja teda davam cely den bud alebo,ale keby nahodou 😀

senselinka
13. jan 2017

@gabuchah ano, kludne si to prestriedaj pocas dna, len pozor na tie odstupy od jedal, musia byt po zivocisnych k rastlinnym 4hodiny, naopak staci tri. Ak potrebujes vtedy nieco jest, daj si orechy alebo zeleninu, resp. nieco neutralne.
Ak chces cely den rovnaky, daj si trebars ovocie na ranajky a doobedu a potom uz len zeleninu

roamers
14. jan 2017

ahojte, zacala som pred tyzdnom detox, podla mna uplne v pohode, jedla su chutne. Idem na druhy tyzden a mam dilemu, jogurt nizko alebo plnotucny? Neviem, ci to niekde je pisane, ale som to bud nejako preskocila, alebo mi to neutkvelo v pamati. Dakujem za rady

gabuchah
14. jan 2017

@roamers Podla mna je najlepsi stred tuku v jogurte...nizkotucny jigurt ani nie jevjogurt..
Grecky biely alebo selsky by mal byt super
Ale to iba nazor,ja detoxom neprespa,iba si davam semafor

gabuchah
15. jan 2017

sanselinka dnes som mala velku chut na sladke,len med v kave alebo po lyzickach nestacil...tak som si urobila cokoladu-kokosovy olej,kakao,melasa,med...je to ok? Mnam 🙂

gabuchah
15. jan 2017

katty2012 ako sa ti dari? 🙂