Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@gabuchah ahoj, no mam 7 den za sebou, vcera som mala zachvatovu chut na sladke, dala som si orechy s medom, dnes uz nie. celkovo mi je dnes uz lepsie, nie som tak unavena. rano som neodolala vahe, schudla som 2,5 kg, manzel uz 3,5 kg, tak sa tesime. len to na sebe este vobec nevidim. keby som schudla tolko pri 60 kg, tak by to bolo ocividne. ty ako? vaha sa hybe? mne sa zda ta delena strava ako uplne hody oproti tomuto mojmu jedalnicku 🙂 vyberas si potraviny aj podla ks?
@hannna14 schudnut za mesiac 20 kil je chore a pri zdravom chudnuti z normalnej nadvahy aj nerealne...
Ahojte, ja sa držím už skoro 2 mesiac.. pred vianocami 2 týždne a teraz ťahám už 3. váha sa mi moc nepohla, ale to aj pani písala, ale na cm mám dole.. neviem presne koľko, poriadne som sa neomerala, ale cítim na oblečení. Ale kto sa dá na to, musí s tým rátať, že je to na celý život, inak LOGICKY priberie naspäť. Niektoré jedlá sú iné, ale dá sa na to zvyknúť. Dokonca mi n adruhý krát už chutili.. Vyskúšala som už všeličo, ale toto je naj.. naozaj. Až teraz som pochopila systém chudnutia. Ale jeto pre tých, ktorý chcú naozaj schudnúť a majú pevnú vôľu🙂
@katty2012 ty kokos ved to je super 😉 slusny ubytok,si ma prefbehla...
Ja mam za sebou tyzden a schudla som tristvrte kila alebo kilo..tak som troska sklamana,kamaratka zacala neskir ako ja a uz ma dole 1,5kg
No davam pizor,jasne...dokonca pecibo obmedzujem,dam si miesto chleba kalerab...
A tak snad to bude lepsie...ak by som aj schudla kazdy tyzden kilo budem stastna
@senselinka
@senselinka
Velmi pomaly mi to ide dole..kamaratka zacala neskor a schudla raz tak
Tak mozno to je tym ze nemam ok tu stitnu zlazu plus produkujem mlieko stale
Dnes robim uhrabky,tak dufam ze ked mam rastlinny mozem kombinacia kapusta plus zemiaky 🙂
A otazocku mam,zajtra si chceme dat s muzom sampanske-mam radsej vino zvolit? Lepsi rastlinny den,ze?
chcem sa spýtať a vy držíte Mačingovú? lebo tu spomínate chleba a zemiaky a to sa vôbec nemôže..
@jopanka nie, uz nedrzime Macingovu, ale pokracujeme jej sposobom stravovania, tzv. semaforom.
Neboj, ja sa venujem Macingovej a jej celkovemu stravovaniu od aprila, dobre viem, co sa moze a nemoze 😉
@gabuchah Ale ved to su skvele vysledky!!! Hlavne sa neporovnavaj, to je najhorsie... Idealne chudnutie je 0,5-1kg za tyzden. A obcas zhres, inak ta to prestane bavit 😉
A ano, alkohol sa moze v sacharidovy den
@senselinka si zlata, veru,uz nejdem porovnavat,citim sa lepsie a hlavne radsej pomaly ale isto 🙂
A veruze zhresim ,odmenim sa 😀
Takze je jedno ci si dam sampanske alebo vino 🙂 super,hehe 🙂
@simonka18 ja som nedrzala, ale zavisi, v akom veku je dieta. Ak je uz prikrmovane, nemyslim, ze by to bol problem. Treba vyskusat, ako bude dietatko reagovat, ale podla AM je detox uplne v pohode pocas dojcenia
@senselinka no to je to prave,ze dieta ani nemusi reagovat..toxiny idu do mlieka..vraj...ale tazko povedat...
@simonka18 Moja svagrina (mala ale uz starsie dieta, cez rok urcite), vraj jej to pozitivne vplyvalo na mlieko, mala ho viac a malemu aj lepsie chutilo 🙂
to mozno len ten nazov "detox" znie odstrasujuco, ale tu nejde o ziadne utrpenie spojene s hladovanim, ci cistenie chemiou, ale o zdrave jedla a ich kombinacie, ktore ked liecia telo matky, urcite prospievaju aj detickam
keď máte skúsenosti od apríla s touto stravou, ja končím 28-čku o chvíľu a teraz sa ide na to 3-mesačné? ja tomu nejako nerozmiem🙂. ako funguje ten semafor? má sa opakovať 28 až pokiaľ nedosiahnem váhu akú chcem?
Ďakujem za radu
@simonka18 moj maly ma 17m a kojim ho este cez den. Pozri si tuto odpoved na mamile http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
@jopanka ano, pokracujem delenou stravou, teda semaforom podla Macingovej a davala som si detox este 2x, prvy raz po mesiaci, druhy raz po troch. Ono je to uz na kazdom, ako sa citi a ci a ako chudne

@gabuchah ano, to je v pohode 😉 Ja este davam mlete orechy 😊