icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gabuchah
4. mar 2017

@katty2012 teba by som potrebovala mat niekde blizko 🙂 normalne si ma teraz vyhecovala a nastvala som sa 🙂 fakt yz to je ciste zufalstvo niekedy a ked sa nahodou niekde vidim v odraze,na fotke.. Ach jo...
To by som potrebovala aby tu nic bebolo,aj chalanom mojim malym by prispelo,tiez maju naviac zopar kg..lenze u bas prejdes cez dvere a si u babky 😀
To sladidlo som si yz nastudovala,vdaka za typ,vobec som ho nepoznala a idem objednavat 🙂

gabuchah
4. mar 2017

@katty2012 a taky prepinak by som chcela..naposledy mi preplo ked sme zacinali,vydrzala som mesiac a pil ale 1,5-2kg ma proste,bohuzial,sklamali...

No nic,idem sa radsej nastvat a vyskusam par tvojich rad...
U mna je najvacsi problem cas...niekedy fakt musi varit mama co cele dni beham s malou,je akcna 🙂

zaiaa
6. mar 2017

ahoj ženy, dnes som začala s detoxom 🙂

senselinka
6. mar 2017

@zaiaa ahoj, ja som zacala v sobotu, takze dnes treti den. Velmi sa tesim a drzim nam palce 😉

zaiaa
6. mar 2017

@senselinka nápodobne 🙂

zuzkabreza
6. mar 2017

Zienky ja som tiez dnez zacala☺ a baby, macingova v knihe upozornuje, ze netreba riesit vahu ale ubudnute cm... tak sa nezabudnite zmerat pred a potom po 28 dnoch

senselinka
6. mar 2017

@zuzkabreza ja uz drzim detox 4x, mne uz sa merat nechce 😂
Ale ja to hlavne nerobim primarne kvoli chudnutiu, aj ked to je pri tom celom velmi fajn 😇

gabuchah
6. mar 2017

A ja zasa ze dnes natvrdo semafor..cely den sa drzim a vecer mi napise segra,ze pomazanka kvasnicova-o ktorej som si myslela ze je ciro rastlinna,obsahuje vajicka...tak zasa zajtra 🙂 achh jo

zaiaa
7. mar 2017

druhý deň je najlepší, keď sa vyčistia črevá a hneď je kilo preč :D ráno som chladničku upratala, všetko "zlé" nabalila mužovi do práce, nech to nedráždi :D

zaiaa
7. mar 2017

@zuzkabreza držím palce, ja som sa tiež nemerala, mám toľko tesného oblečenia, že budem rada, ak ho môžem znova nosiť 🙂

jaroe
7. mar 2017

ahojte, som na 8. dni, tie prve styri boli velmi tazke, myslela som, ze sa to ani neda vydrzat. Pecivo a sladkosti som uz mierne obmedzovala aj posledne roky ale to maso mi velmi chyba.O tyzden tam sice uz bude, ale bravcovne zial nie☹ Energie tiez nemam na rozdavanie, nevladzem ani cvicit. Je to normalne? Alebo by to malo uz odzniet? Inak som si celkom zvykla, chute sa zmiernili a verim, ze to dam do konca...

zaiaa
7. mar 2017

@jaroe ja som sa tak ďaleko nedostala, ale po prvom dni domov hneď šlofíka som si dala a druhý deň už nastupuje bolehlav. ani kávu by som nemala, tak som ju vynechala.... ale máš tretinu za sebou čo je super
👏

senselinka
7. mar 2017

@jaroe
@zaiaa ja teda unavena nie som vobec, neviem, ci je to stvrtym detoxom... Ale este mam aj dceru choru, v noci 8-10x hore, raz cikat, potom vodu, potom soplik, potom zas cikat... Potom len polaskat, a stale dookola az do rana. A napriek tomu ma ani cez obed nelame spat... Ale velmi vela pijem, fakt vela a dodrzujem detox mega poctivo, tak snad to aj efekt prinesie 😇

erechteion
7. mar 2017

Drží niektorá mamina detox spolu s manželom?

gabuchah
7. mar 2017

@erechteion katy2012 drzala 🙂

jakyra
7. mar 2017

@erechteion môj to vydržal tri dni a potom rezignoval 😀...a ja začínam tretí týždeň je to super,už sa teším na výsledky,už aj opasok na rifliach som viac utiahla 😀.. @jaroe viem presne čo opisuješ..keď som ho držala prvý krát minulý rok,tak ten prvý týždeň som myslela že mi hlavu roztrhne a že tá bolesť nikdy neskončí..a taká som bola nejaká slabá vyčerpaná energia 0 bodov..cvičiť som nevládala..teraz keď ho držím druhý krát,hlava ma bolela len ten prvý deň,ale inak je všetko ok 🙂..ktovie čím to je,že vtedy som sa cítila inak ako teraz..ale výsledky stoja zato 🙂

senselinka
7. mar 2017

@jakyra pri prvom detoxe ti odislo najviac bordelu, preto unava a bolesti. Ak si sa odvtedy stravovala rozumne, bordelu v tele uz nie je tolko, praveze prichadza neskutocna energia z ocisty 😍

erechteion
7. mar 2017

@jakyra My sme držali detox s manželom minulý rok. Veľmi ťažko to manžel zvládal, ale popri očiste schudol 9 kg, čo bolo super. Ja som neschudla vôbec. Ja jedávam celkovo málo, na obed mi spokojne postačí len polievka, niekedy, keď nemám chuť, na večeru si dám iba jalčko. Takže, ak som jedla podľa detoxu, nebola to pre mňa veľká zmena, a asi preto som sa na váhe ani nepohla. ALE..... trochu sa mi vyformovala postava....boky, bruško, čo bolo fajn. No prišla dovolenka.... ach jaj.....dopriali sme si aj grilovačky.....fajne jedlá....a tu sme obaja vyšli s váhou hore. Teraz držíme detox obaja 7. deň, manžel to sám chcel podstúpiť....a držíme sa. Hoci, myslím si, pre chlapa čo tvrdo maká je to riadna fuška stráviť deň na mrkvičkách či fazuľkách. 🙂

jakyra
7. mar 2017

@senselinka asi máš pravdu,lebo iné vysvetlenie ma nenapadá 🙂 ..po prvom detoxe som dlllllho delila aj som zhrešila samozrejme,ale vždy som sa vrátila k deleniu..vyhovuje mi pocit byť najedená a necítiť tažobu po ťažkom jedle..a kilá ktoré odišli sa nemali šancu vrátiť 🙂..teraz mi je super aj v bani by som vládala robiť 😀.. @erechteion tak to potom klobúk dole pred chlapom ktorý toto zvládne a má náročnú prácu..môj nemá náročnú ani ťažkú a tri dni a už bol hotový 😀..ale zase on to nepotreboval kvôli chudnutiu,on je štíhli,ale chcel dokázať že má pevnú vôľu 😀

gabuchah
7. mar 2017

@erechteion si si spomalila metabolizmus s prilis nizkym prijmom potravy,podvizivujes telo 😉 ja urobila to same a vecny problem s chudnutim...teraz to robim inak uz 🙂 detox sice zatial nezvladam,ale na semafor som sa dala uz druhy krat...
Drzim palce pri detoxe 🙂

zaiaa
8. mar 2017

pekný deň MDŽ nám 🙂 nech sme zdravé a krásne a máme zo seba radosť

zaiaa
10. mar 2017

tak ako sa Vám darí?
ja som bola druhý, tretí deň na samovraždu, neznesiteľná bolesť hlavy a únava :D ale už je to OK, piaty deň a 2,5 kg smetí je preč /áno viem, nemám sa vážiť 🙂 ale mne to nedá/ včera som si zašla aj zacvičiť, ale to bolo ešte nad moje sily, po 20 minútach poskakovania sa mi už zahmlievalo pred očami, držím si palce na víkend... budem musieť chlapcom doma navariť

jaroe
10. mar 2017

@zaiaa ja pokracujem, desiaty den, predvcerom som skoro prerusila, muz si varil klobasu, myslela som, ze pridem o rozum z tej vone. Ale odolala som, isla som do obchodu, kupila si spenat, fazulove struhy a detox. caj😀 Unavena som uz trochu menej tusim, ale nejake intenzivnejsie cvicenie si stale neviem predstavit.

zuzkabreza
10. mar 2017

@zaiaa ja dnes mam tiez piaty den a mam krizuuuu. ja som strasne na sladke, uz by som si odhryzla z cokolady🙂 nevirm ako dlho este vydrzim

@jaroe drzim palce, ja musim varit muzovi aj synovi, tuez su labuznici, aj sem tam nieco uoeciem. S klobaskou a tak by som memala problem, ale ked vidim sladke... hmm. A tiez by som nemala kavu podla mojej krvnej skupiny, ale bez tej by som to nedala. A cviceni 0bodov.

jakyra
10. mar 2017

@zuzkabreza poznám takú krízu,mne pomohlo že som si dala lyžičku medu a trochu orechov..nie je to čokoláda,ale pomôže to 🙂..aj ja varím pre rodinu aj pečiem,je to o pevnej vôli,je to ťažké,ale poviem si,že raz ten detox skončí a potom si dám za odmenu 🙂..držím ti palce,nevzdávaj to..ja mám ešte 9 dní do konca a chute sa mi ukľudnili aspoň trochu 🙂..ja by som kávu tiež nemala,ale bez nej to nezvládam 🙂

zaiaa
10. mar 2017

@zuzkabreza sušené slivky sa môžu 🙂 mne osobne je na raňajky veľmi sladké med aj ovocie aj hrozienka dokopy, tak med si nechávam na drinky a kúpila som si Caro, aj to pomôže s medom na zahnatie sladkej chuti a chuti po káve

mey_drobna
10. mar 2017

Caute kočky.. a skusali ste niekedy byť celý týždeň len na šťavách? Čítala som o tom teraz článok a vraj sa potom nie len chudne, ale môžu sa vyriesit aj zdravotne problemy ako alergie, ekzem. Mam dlhorocne problemy s ekzemom, chcela by som do toho ist, ale doma sa mi to asi nepodari.
Najdem partacku?
https://www.babickinazahrada.sk/home/detoxikacn...

zaiaa
10. mar 2017

@mey_drobna ja by som to nedala ani mimo domu 🙂 nemám k tomu veľkú dôveru, keď sú to šťavy, tak v tom nebude ani vláknina, ktorá je dôležitá aj zasýti. už tento detox je zaberačka a to môžem jesť kým vládzem...

mey_drobna
10. mar 2017

@zaiaa presne na tú vlákninu som sa pýtala aj priamo tých, čo to organizujú. ale tento pobyt je skor zameraný na ozdravenie a vláknina vraj zaťažuje trávenie, ktoré vtedy má byť úplne voľné aby sa regenerovali bunky a začali pracovať znovu naplno..takze vlaknina je v tomto pripade neziaduca..

zuzkabreza
10. mar 2017

@mey_drobna ja urcite ten pobyt nie, ale mozem ti povedat, ze aj mna trapi ekzem na rukach ale po piatich dnoch detoxu mi uplne zmizol. Uvidime co bude dalej.