icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

tesss
13. mar 2017

Pridávam sa kočky, dnes deň č.8...

zuzkabreza
13. mar 2017

@senselinka dakujem za info. Pekny vecer

zuzkabreza
14. mar 2017

Baby mam otazku. V knihe najedzte sa do stihlisti sa uvadza, ze v schodikovej metode chudnutia sa dodrziava pravidlo 5:2. T.j. po detoxe sa 3 mesiace drzi semafor, v ktorom sa 5 dni dodrziava semafor a dva dni sa moze jest na co mame chut. To sa mysli ze na co mame chut z tych jedal co su tam uvedene alebo vseobecne na co mame chut,? Napr. Chlieb s madlom a sunkou???🙂

tesss
14. mar 2017

@zuzkabreza Na čo máš chuť ako píšeš, chlieb, šunka, mäso, zákusok,....

senselinka
14. mar 2017

@zuzkabreza ono to nie je celkom pravda tak, ako si to napisala... Ak chces dalej chudnut, treba dodrziavat klasicky semafor, teda priwne delenu stravu, idealne jej recepty s drobnymi prehreskami, inak to velmi dolu nepojde. Sposob 5+2 je uz skor udrziavaci, ak mas hmotnost, po akej tuzis, tak cez tyzden delis a cez vikend hodujes 😂 A teda jes naozaj vsetko, na co mas chut. Ja som to robila tak, ze som dodrziavala delenku a jeden den v tyzdni som mala hodovaci. Nepribrala som, ale ani neschudla. Takze vsetko zavisi od toho, ako chces pokracovat a ci si spokojna 😉

jaroe
14. mar 2017

@senselinka takze 5 plus 2 by mala zabezpecit udrzanie vahy? Mne by uz aj stacilo co sa vahy tyka, som na 14 dni a uz nechcem chudnut. Ale asi treba dokoncit...Inak mne by vyhovovalo aj napr dve jedla denne delit a jedno nie. Ktovie, ci by aj to fungovalo na udrzanie.

senselinka
14. mar 2017

@jaroe detox urcite dokonci, to by bola skoda takto nechat... Predsalen, ma to aj ine ucinky okrem chudnutia 😉
A ano, 5+2 funguje na udrzanie vahy, vyskusaj, co bude lepsie vyhovovat tebe, ja som bola spooojna aj s tym jednym dnom. Nehovoriac o tom, ze mne travi pri deleni lepsie a nie je mi tazko z mnohych jedal

izabelka4
14. mar 2017

dievcata, ja dnes 13.den.
citim sa super, ale uz bojujem. musim vydrzat, snad zajtra masko povzbudi 🙂
i.

jaroe
14. mar 2017

@izabelka4 povzbudi neboj. Je to uz veselsie po tom druhom tyzdni

lily1983
14. mar 2017

Ahojte.pridam sa baby.dnes 9 deň zamnou a citim zmeny na satach.pred začatim som sa nevažila (nemam vahu😝 ) ale viem kolko zhruba som važila a ani som sa nezmerala..čo už.citim sa fajn a tešim sa že už bude aj maskooo🙏

izabelka4
15. mar 2017

@jaroe dakujem za povzbudenie 🙂
@lily1983 mne tiez nejde az tak o chudnutie, naozaj o "vymodlene dobro pre svoje telo".
na vahe za 2 tt. neubudol ani gram zo mna, hoci ja vidim velke zmeny a hlavne citim (mensie brucho, dokonca aj stehna o 1,5 cm uzsie 😀).
vcera som si robila na dnes na obed karbonatky- vonalo to paradne, uz nech je aspon 11:30 😀
tak nadalej si drzme palce!
krasny den 😍
I.

princeznatn
15. mar 2017

@lily1983 ahoj, držíme narovnako - dnes 10- deň a spokojná som tiež maximálne 🙂

zaiaa
15. mar 2017

jáááj dievčatá celé zle u mňa... druhý týždeň a dva dni som už miešala detox s kdečím čo bolo po ruke 50 na 50, s chorými deťmi lietačky po lekároch a už som odpadávala od hladu. teraz neviem, či začať na novo alebo dokončiť.... 😕 /inak výsledky sú, aj brucho sa sťahuje/

senselinka
15. mar 2017

@zaiaa ja budem asi za zlu 😂😇 Ale detox nie je v prvom rade o chudnuti, ale ociste tela. Ak ho akokolvek porusis, zahodila si vsetko. To nie je dieta alebo redukcna strava, ze dnes zjem tortu, zajtra si dam zeleninovy den a som na rovnakom, lebo som to uz napravila. Vramci detoxu si telo vsetucko pamata a kazdy prehresok ti spomali ocistu a tym padom aj chudnutie. Ja ked varim rodine, ani lyzicu neobliznem a ak musim, ochutnam na jazyk a vyplujem.
To neber ako vycitku, prosim, kebyze skoncim trebars v nemocnici s malou, tiez to asi zabalim. Proste nie vzdy su na to okolnosti.
Ak chces, potiahni dokonca, a!e uz to nebude detox, len vyvazena zdrava strava a o taky mesiac skus znova. Len skoda, ze mas za sebou tie tazsie dva tyzdne a uz si mohla ficat v tych lahsich 😭

izabelka4
15. mar 2017

@senselinka ja s tebou uplne suhlasim. Tiez som varila sosovicovy privarok a nevedela som, ci je dost octovy, ochutnala a vyplula som 😀 (som si myslela, ze k tomuto sa nikdy nepriznam 😀)
- a presne takto to aj beriem, nejde o vahu, ide o vnutro, co oko ani nemusi postrehnut (hoci ako pisem, moje oko uz postrehlo- ale to je asi priamo umerne tej discipline).

lily1983
15. mar 2017

Čafte, tak dnes to ide...mrkva a jabko môže byť, jem to celé doobedie...stále mi to toľko trvá..veď v práci som😉 A tiež som sa minle pozabudla a raz som skoro ochutnala obed čo som doma varila..a včera ma triaslo pri rezni, čo malá žula 😀 ale vydržala som 👏 ..kým sa hrach uvarí..
Dnes je prerkelt, to mám rada a zatiaľ najviac mi chutili cestoviny s karelábom..to je top u mňa zatiaľ..len bryndzu nedám..to viem, lebo ju nedám do úst bohužiaľ nechutí mi to ale že vôôôbec..neviem čo budem jesť 😖😢

senselinka
15. mar 2017

@lily1983 pozor, ranajky nemas jest cele doobedie, zjest rano a koniec, najest sa dosyta a nie to pojedat az do obeda! Ak si hladna, na desiatu si daj ovocie podla tvojej KS alebo susene slivky s orechami/mandlami
A miesto bryndze si daj ovci alebo kozi makky syr

lily1983
15. mar 2017

@senselinka ked mne rano doma nechuti a potom v praci nestiham 😢ale skusim sa polepšiť 😇

jaroe
16. mar 2017

zienky, ako pripravit pseno, aby nebolo take suche? Ci to sa neda a je proste take? Vobec mi to nejde dole krkom. Chut mi nevadi ale ta suchost...Volakedy davnejsie som ho skusala ako prilohu namiesto ryze a napriek tomu, ze som mala dost stavy, nebolo to ono. Chcela by som ho zaradit do jedalnicka, ale rodina by mi to asi neschvalila.

senselinka
17. mar 2017

@jaroe ja,si ho varim den dopredu a trochu akoby rozvarim, nadruhy den prilejem trochu vody edte a tak zohrejem. A dam tam lyzicku mandloveho masla. Ak je to pre teba aj tak problem, daj si kasu v instantnej forme, ja kupujem tuto

majuszka87
17. mar 2017

@senselinka a takato sa moze?..kde ju zozeniem?

senselinka
17. mar 2017

@majuszka87 pockaj, tuto si davam mimo detox, ta obsahuje aj kukuricu, sorry. Treba hladat kasu, kde je 100% pseno, napr. toto
http://www.zelenadebnicka.sk/kase-a-krupice/110...

A da sa kupit hocikde v biopotravinach, ale aj bezne v Bille,Terne, Tescu, hocikde
A ano, mozete nahradit pseno 100% instantnou kasou 😉

@jaroe

senselinka
17. mar 2017

Po dvoch tyzdnoch masoooo 😍😍😍
A polovica detoxu za mnou, ani neviem ako👌👍 Bez jedineho zhresenia, popri tom cvicim, beham, chodim na jogu... Ja budem taka zdrava 😇

lily1983
17. mar 2017

@senselinka Parádička...len tak ďalej. Veľa šťastia a zdravej stravy 👍👍👏👏👏😉

senselinka
17. mar 2017

@lily1983 dakujem 😘

lily1983
17. mar 2017

@senselinka Ja mám dnes špenátové cestoviny..sú skvelé 👏

senselinka
17. mar 2017

@lily1983 mnam, to velmi lubim. Ale ja som si vzdy pochutila na vsetkom z detoxu

tinushik
17. mar 2017

Baby idem na to! Kto zacina so mnou od pondelka??? 😀

zuzanat
18. mar 2017

@tinushik ja tuho premyslam, ze zacnem. Len musim niekde stiahnut jedalnicek

lily1983
18. mar 2017

Dnes som bola u mamky na navšteve a stúpila som na váhu..4 kg dolu..po 2 týždňoch.to je bonus pre mňa 👏