Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@bezaz ..super, že si vydržala!!!! 😵 😵 😵 😵 ......snáď sa k tomu aj ja dopracujem 😉 ........chodím neskoro z roboty 😝 ...potom rýchlo s úlohy, povenovať sa mladšej dcére, a keď baby zaspia rýchlo varím na ďalší deň 😝 ........našťastie jedlá sú rýchlo hotové, len čistenie a krájanie zaberie viac času 😒 ......
@summer_103 ja som A skupina, takze si mozem dat kavicku, som vcera studovala, dokonca aj pohar vinka 🙂
Ja som ten borsc este nevarila, ale teda ked tu pisete,ze je to fuj, asi ani nebudem. A spenat tiez radsej certvy, ten jedavam, z toho pretlaku ma napina od skolky.
@ivanazv Drzim palce.
@leninka75 ti poviem, keby mi nepomaha muz s pripravou, to cistenie je dost narocne.. nastastie mame vykonny robot, tak struhame na nom..
a deti nam vcera zjedli polovicu cviklového salatu, tak im chutil 😀 😀 perfektne boli
@kacka27 neviem, ako je to s tym borscom, ale v robote robili detox dve kolegyne a tie si pochvalovali, ze im to chutilo, tak asi indi-vindi
baby, mate niekto problemy, ze vas boli brucho? ani nie nafukuje, ale normalne krce v crevach.. to sa akoze cistia? 😕
@peta2999 Preco v pondelok? Zacni hned,alebo zajtra, ja som tiez vzdy presuvala vsetko na pondelok a potom do toho zasa nieco prislo,tak na dalsi pondelok atd... 😀
@leninka75 Kavu som si dala aj ja vcera,jednu, ale precitala som ze mozem kludne tak si dam aj 2, mna kava zasyti.
@zazvorka87 Na obed idem varit tiez fazulku, ale neviem ci pridam skoricu, skusim najskor na trosku...
@kacka27 No preto v pondelok,lebo jedalníček je od pondelka,a vždy si to prefotím nalepím na dvierka na linku,a viem čo mám kedy jesť.Minulý rok som začínala v utorok,alebo stredu a musela som si to prepisovať.Ja budem mať detox 3-4 krát,tak o to ze nezačnem sa nebojím 😉 Každý rok v januári si ho dávam.
@kacka27 ....my sme ten boršč mali včera..celkom nám chutil...muž zjedol dva taniere alebo skôr tanieriská 😀 😀 😀 😀 😀 ......a ja tiež jeden taký že kopcom 😀 😀 😀 😀 ......podľa receptu mi to prišlo ako dobrá gebuzina 😀 ..ale nakoniec sa to dalo 😉...a robila som polovičné množstvo...súhlasím s @bezaz každý má iné chúťky 😀 😀 😀
@zazvorka87 prave som sa naobedovala, celkom to slo, ja som si dala to vajicko a uz sa tesim na cviklovy salat 🙂
@miadomi ano moze sa,
nasla som to tuto
Kávičku si môžu dávať ľudia s A a AB krvnou skupinou. Samozrejme, sladiť by ste si ju mali medom. Krvným skupinám 0 a B odporúčam kávu nahradiť Carom.
Častokrát sa ma pýtate, ako je to s alkoholom. A a AB krvná skupina môže červené a biele suché víno. 0 a B krvná skupina môže červené suché víno, ale len občas a v malom množstve.
Čaj zelený áno – dve, tri šálky denne, každá krvná skupina.
Čierny čaj je prekysľujúci, podobne ako ovocné čaje.
Bylinkové čaje – áno, ale nepite ich dlhšie ako dva týždne. Po dvoch týždňoch ich vystriedajte iným druhom bylinkového čaju.
http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/28-dni
@leninka75
@bezaz tak skusim ten borsc uvarit, nikdy som nejedla ani ten "pravy" Dnes som sa tiez branila skorici ale dalo sa to zjest.
@peta2999 tak to super, ze sa uz po niekolky X na to davas. A ake mavas vysledky? Urcie sa do pondelka ese niekto prida, je to takto lepsie , ked vieme,ze niekto sa stravuje tak isto :D
Baby prosím vás do toho cviklového šalátu idú aké tie uhorky, Ja som tam šupla kyslé zavárané, ale teraz mi trklo či to nemá byt čerstvá šalátová? A aj mrkva s hráškom to má byt tá z pohára? Ako na zemiakový šalát? Dakujem.....až sa bojím večere dneska ☹
ahojte, ja som to daleko nedotiahla, musela som skoncit, lebo som teraz v skole a tam nemam ako konzumovat a pripravovat toto jedlo☹ a uz v piatok som mala velku krizu- to jedlo mi nereze..
ale budem vas aspon sledovat a drzat palce....
@monciky ahoj, to je skoda, akurat som ti chcela napisat ze ako sa ti dari... Ja sa drzim zatial dobre, jedine co mi nesedi je ten borsc, inak mi chuti a nie som hladna.
ahojte baby, ja nejdem presne podľa rozvrhu, takže oficiálne nerobím "detox" skôr sa snažím zlepšiť trošku svoju kondíciu a zdravie a preto sa stravujem podľa jej receptov 🙂 na moje prekvapenie mi to celkom chutí a niektoré recepty zvláda aj môj mm, chcem sa ale spýtať, papám tak 5 deň a stále ma dosť nafukuje, je to oki? má to tak byť alebo robím niekde chybu?
dievčatá tak aj ja sa k vám pridávam .... som na detoxe 17. deň, zatiaľ všetko v pohode, dá sa to vydržať. Brucho sa mi nafukuje stále, hlavne po raňajkách - jablko a mrkva- , potom to zasa prejde. Určite vydržím do konca, lebo má to ten efekt, čo sa sľuboval. Som plná energie, zlepšila sa mi pleť. Hladná nebývam vôbec, chuť na sladké nemám. Odporúčam naozaj vydržať. Prvé 2 týždne sú najhoršie, potom to už ide ľahko. Strava je pestrejšia.
Ja som dnes 10.den a mam krizu. To jedlo do mna vobec nejde...musim vydrzat,v nedelu je jonecne maso. 😉
@zazvorka87 ahoj, muz sa stravuje tymto sposobom a po prvom detoxe, schudol 15 kg - takze vydrz 🙂

Ahojte nezačínate niektorá od pondelka 20.1???