icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

boka79
12. máj 2017

@senselinka
Ahoj. Robíš to už dlho. Keď robím semafor. Tak musim tie tri mesiace k ďalšiemu deťoch?Abo môžem aj po dvoch?

dadulala
13. máj 2017

baby, mna ten detox nema rad, este len 5 den a uz mam dole 2 kg :( .Uz pri prvom som tak velmi chudla a musela som ho preto aj skor stopnut.Inak sa citim vyborne, uplne lahko, ziadne tazke brucho z jedla, prestala som byt hladna. Zjem toho dost, cely balik strukov, celu brokolicu, len sa obavam, ze kym prejdu este tie tri tyzdne budem mat 50 kg a to je fakt malo. Mam 168 cm,53 kg a uz teraz mi je par veci volnych.Ja to nerobim kôli chudnutiu, ale zdraviu,efekt je, len tie kilu idu rychle dolu...

danii1
13. máj 2017

@senselinka
@boka79 syr si dávam eidam alebo parmezán
a jogurty tiež 3,5%, keďže tie nízkotučné tiež nekupujem

janaochi
13. máj 2017

@dadulala hold, tak si musíš nájsť iný spôsob na detoxikáciu, nám ostatným to totižto tak dole nejde. 🙂

senselinka
13. máj 2017

@dadulala tak si stihla, je prirodzene, ze ak znizis rapidne prijem kalorii, schudnes... Skus to este tak, ze budes konzumovat vysokotucne syry, davaj si vela tuku, orechov, medu... a tebars ked je vajicko, kolko ich zjes, kolko syra? Desiatu, olovrant mas?

sonlique
13. máj 2017

@senselinka prosím ťa, vidím že si dosť zbehlá v Mačingovej, nevieš mi poradiť, čím by som mohla nahradiť v detoxe cukinu?

senselinka
13. máj 2017

@sonlique cukinu iba tekvicou, idealne vodovou, to je taka bledozelena, alebo zltou, ak uz ani to, ze byt aj na oecenie alebo hokaido, ale to skor vynimoce, ma uplne iny obsah vitaminov a hlavne cukrov.
Chces vymenit kvoli chuti, alebo nevies zohnat? Ak kvoli chuti, skus zmenit recept a upravu

dadulala
13. máj 2017

@senselinka dakujem za odpoved, desiatu mam ako rozdelene ranajky, vstavam totiz do prace o 5 tej, tak uz pred 6 ranajkujem a potom este okolo 9 tej.Potom o 12 tej obed, olovrant vecsinou iba ak orechy s medom, jogurt iba obcas a potom vecera. VAjicka zjem max, 2 a syru si davam pomerne dost. Ono ja hlad citim prve dva dni detoxu a potom uz nie, tak jem aj ked necitim vzdy hlad.Nejako sa moj zaludok vzdy rychle prispôsobi 🙂 .Ja pokracujem dalej, hadam to uz nepôjde tak rychle dole, predsa len uz v druhom tyzdni su aj cestoviny aj mäsko. Na tie karbonatky sa fakt tesim, velmi mi chutia 🙂

sonlique
14. máj 2017

@senselinka ďakujem ti, zameniť chcem kvôli chuti, neviem prečo ale cukinu proste nedám
Skúšala som ju aj podľa receptu v detoxe že snáď možno ale nie 😞 vôbec mi cukina nechuti preto chcem nájsť vhodnú náhradu.

senselinka
14. máj 2017

@dadulala ranajky si nedel, to nie je dobre, zjedz toho kolko zvladnes na jedenkrat a potom si daj desiatu, bud susene slivky, orechy a medalebo ovocie podla tvojej KS a olovrant si tiez davaj sytejsi, kludne aj syr so zeleninou, mozarellu trebars aj celu alebo aj pollitra jogurtu s orechami a medom.

senselinka
14. máj 2017

@sonlique a neskusala si ju spravit ako polievku, rozmixovat na krem a dat do nej viac cesnaku a nejaky vyrazny syr? To by si mohla dat...

danussskah
14. máj 2017

@sonlique Ja som ju tiez prvy den jedla s odporom..Potom bola v rozvrhu vecera a aj obed,taksom si ju vzala do prace.A kolegynka,ze ake mnamky si to varim..ze ma na to chut,ze si to tiez uvari...Ale celkom som to dala.No...bola som hladna tak som to zjedla...😂

danussskah
14. máj 2017

Ahojte..este sa predstavim...ja mam dnes 9.ty den...Celkom mi to ide,lubim zeleninu,ovocie,med aj orechy.Maso az tak nemusim,takze tento detox mi prisiel pre mna ako vhodny.Mrkva s jablkom mi liezla na nervy prvy tyzden,ale skor z toho dovodu,ze ma to nebavilo struhat.Nasla som na nete na stranke macingovej,ze sa da z toho spravit kolacik,vsetko zmiesat s dvoma vajickami a zapiect.Tak super!A chutilo.
Inak,ako sa mi zmenili chute..ja som milovnicka sladkeho a dnes som mala ranajky banan,kivi,orechy a med.No take sladkeeee mi to prislo.Musela som to poriadne zapit.😃

sonlique
14. máj 2017

@senselinka skúsila som ju nastrúhať a vieš čo bolo to lepšie 🙂 vynechala som sójovú omáčku a dala na to nízkotučný syr. Ešte ma napadlo či by som to nemohla zmiešať s vajíčkom a dať zapiecť? ďakujem veľmi pekne za rady, vyskúšam aj rozmixovať na krém nabudúce 🙂

sonlique
14. máj 2017

@danussskah tak ja som sa tiež prekonala, ale toto jedlo nebude patriť medzi moje obľúbené 🙂 s ostatným problém nemám, chutí mi to, dokonca aj tie raňajky - milujem tiež sladké takže nimi si to kompenzujem a stačí mi to, nemám tiež vôbec chute na sladké, čomu sa fakt čudujem, pretože toho som sa obávala ako to zvládnem bez čokolády 🙂 Ja som dnes 6 deň. zajtra končím prvý týždeň 🙂 tak držím palce nech to zvládneme až do posledného dňa, ja zatiaľ bez prehrešku, akurát si sem-tam dám trocha mlieka do kávy, lebo káva bez mlieka mi nechutí.

senselinka
14. máj 2017

@sonlique inak ja cuketu milujem, ale tato jej uprava, nic moc... Ale... skusila som raz tak, ze najemno nastruhat na tenucke kolieska, ako uhorku na salat, resp. polkolieska, v miske som premiesala so solou, oliv.olejom, susenym cesnakom a nahrubo struhanym syrom a dala piect na 200 st 25 minut a vyborne to bolo! Skus 😉

sonlique
14. máj 2017

@senselinka ďakujem vyskúšam nabudúce 🙂

dadulala
14. máj 2017

@senselinka OK, skusim, dakujem 🙂

laurika25
14. máj 2017

Baby, je tu niektora z vas, co ma vyoperovanu stitnu zlazu a dari sa jej schudnut, alebo aspon si udrzat vahu? Mam fajn postavu, no caka ma operacia stitky a zatial citam, ze vsetky baby hrozne priberaju😒

lienka182
15. máj 2017

Ahojte baby 😉 tak 28 dni za mnou. Aj to zbehlo 😄 schudla som 3 kila - uplne staci ja mam nizku vahu, z pasu asi 5 cm, z bruska 3,5cm , stehna 2,5cm, ruky 3cm 😍 mozno by to bolo aj viac, obcas sa mi nepodarilo vypit tolko vody, kedze mam malu dcerku 😕 ale ja som maximalne spokojna. Tesim sa, ze si upeciem kolacik, ktory je v knizke c. 3, pokracujem v zdravom stravovavi a tesim a na dalsie super recepty! Drzim Vam vsetkym prsty 😚

martinabreza
15. máj 2017

Žienky tie čo už máte po 28 poraďte čo raňajkujete či ste sa vrátili k tomu čo predtým.😕

senselinka
15. máj 2017

@martinabreza ak ti islo iba o detox a potom chces nabehnut naspat, rataj s navratom kil... Macingova odporuca pokracovat delenou steavou, teda podla nej semaforom, takze u mna ziadne ranajky ako predtym. Ak mam kytkove doobedie, idem cisto sacharidove ranajky, ak zvieratkove, tak mam bielkovinove ranajky. Prelistuj dozadu, pisala so tipy na vsetky druhy stravovania pocas dna

janaochi
17. máj 2017

baby, včera som skončila detox, schudla som 3,1kg, no a pokračujem semaforom. Tak nech sa darí vetkým, čo sa na to dali. 🙂

sonlique
18. máj 2017

@janaochi gratulujem k úspešnému koncu, ja som len druhý týždeň zatiaľ nič veľmi výrazné ale tak aspoň nie som po každom jedle nafuknuta a nemám ten hnusný pocit plnosti. Snáď sa mi ešte tie dva podaria dokončiť

danussskah
18. máj 2017

@sonlique Ja tiez koncim druhy tyzden...zajtra sa tesim na kuracie karbonatky,konrcne trochu maska..ale da sa to vydrzat bez masa..ja zmeny pocitujem..tak ja idem z velkej vahy a sirky..tak sa nejako zuzujem...😁

boka79
18. máj 2017

@janaochi
Ahoj to je super. Ja končím o tri dni.je nejaká stránka s receptami?nemám dvojku knihu

materina
18. máj 2017

@laurika25 neboj sa po operácii nepriberies. Aj mne ju vybrali... Váhu mám tu istú ako predtým

sonlique
19. máj 2017

@danussskah tak super keď vidíš zmeny 🙂 ja mám 64 kg, tak tiež by som mala z čoho ale na mne sa to drží zatiaľ :D len mi už prídu tie jedlá strašne jednotvárne a nejako mi prestávajú chutiť, čo som doteraz nemala, tak som zvedavá či dám ešte aj ten zvyšok, lebo keď povie niekto fazuľa alebo cvikla, kriví sa mi tvár :D

janaochi
19. máj 2017

@boka79 ja si hľadám recepty na nete, väčšinou si stále deň dopredu urobím jedálniček na ďalší deň.

boka79
19. máj 2017

@janaochi Mas nejaku stránku?