Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@senselinka
boze to je komlikovane 🙂
hej vlasske, ostatne mojej skupine nevyhovuju. Ok. diky. Musim si dvojku kupit.
pekny vecer
ahojte damy... prosim poradte mi... od pondelka sme sa dali s mm na tento detox.
Je pisane ze do vody moze zazvor, ale nikdy som zazvor nepouzivala - to ho vlastne do tej teplej vody len trocha ocisteneho surového nastruham ci ako?
A este mm - stazuje sa ze nema "silu" - co s tym? mam mu nabalit viacej vajec (nic ine ma nenapada), resp. co mozem pridat/urobit? dakujem.
@saurian zazvor len zalej vriacou vodou, ale po 5-10 minutach sced, lebo to stipe. Sama si vyskusaj pomer, aby to bolo pitne a chutne 😉
Muz jedava olovrant? Porcie ma dost velke? Kolko syra/vajec mu davas?
Nech je do maximalneho zadytenia, nesmie byt hladny. Doobedu nech jedava ovocie, prip. susene slivky a orechy, poobede aj pollitrovy jogurt s orechami a medom,pripadne mozarellu/syr so zeleninou, vecere nech si da aj dve, max vsak dve hodiny pred spanim.
Na energiu pomoze len med a orechy, ale to je zas vela kalorii... Treba poskusat 😊
@senselinka dakujem. no on vravi, ze hladny nie je, ale nema tolko silu (napr. jeden den kopal, iny rubal drevo ci bol cvicit...)...
ako on zje toho jedla fakt kvantum (asi 3-4x viac ako ja) - napr ked lusky tak cca 650g, davala som dve vajicka, dnes som mu nabalila 4, cvikl.salat zo 4 cvikiel, ten jogurt si dava pollitrovy, na ranajky je to z 3-4 jablk a 3-4 mrkiev a rovnako orechov do toho..., na desiatu supne balik sliviek s mandlami ci orechami.... a medu vykydal za 5 dni celu 7 dcl flasu... proste obrovske mnozstva. a to sa dnes odvazil a mal o 4kg menej ako v podnelok. on ma sice 95/90 kg, ale prakticky samy sval...
takze na olovrant moze miesto jogurtu aj mozarellu?
@saurian k zelenine sa dava na cca 400 g zeleiny 100 g bielkoviny, ci u s alebo vajcia, takze aj je vela zeleniny, davaj adekvatne k tomu bielkovinu. Na olovrant ludn moze syr, ci uz tvrdy, mozarellu, cotrage... a kludne aj tu druhu veceru.
Ono ak fyzicky pracuje, je normalne, ze mu to nestaci... Ale uz bude lepsie, pride masko 😉
@senselinka vdaka. no maso je az 14den...to je este daleko. no nic, ked to nepojde tak mi neostava ine ako mu pri narocnejsom dni pribalit aj lahsie chutne maso k obedu 😉 mmch nevies ci sa miesto hrozienok, sliviek moze aronia?
@saurian nie, mozu sa len slivky a hrozienka
Ahojte dievcata!
Tak v piatok som ukoncila detox...Som na seba pysna,ze som to vydrzala a nemala nejake extra prehresky.Ani mi neprislo,ze je koniec,ze sa mam vrhnut na nejake jedlo,ci sladkosti.Vobec.Mali sme gulas,ja nic.Len dnes som si dala malu zmrzku s detmi na mdd.Pokracujem dalej!
Schudla som okolo troch kil.Najskor som bola sklamana,myslela som si,ze to bude viac.Ale povedala som si,ze keby som takto pohodovo schudla kazdy mesiac tri kila,tak je to bomba..Zvykla som si velmi na tuto stravu,vyhovuje mi,milujem zrleninu,med a mak..takze pre mna ako stvorena.A boli to asi tri kila tuku,lebo to vidim na sebe,ten ubytok..boky,brucho,aj nohy,tvar,prsia.Takze som spokojna.Ak budem mat nejake otazky,ozvem sa!😃
Ahojte prosim mohli by ste mi niektora poslat jedálniček na 28 dňový detox? 🙂ďakujem
Kocky viete mi teraz niekto odfotit recept z knihy 2 stroganov z tofu?
@tarja677 jedalnicek bez precitanej knihy ti je zbytocny, potrebujes vediet aj vsetko okolo 😉
@tarja677 @senselinka ja mam stiahnuty z ulozto je tam cca prvých 50 stran knihy to v podstate na tych 28 dni staci (je tam vysvetleny zakladny princip, 28dnovy jedalnicek s receptami).
inak - dala som sa na to s mm dnes sme 16ty den a ja mam dole skoro 4kg, co je ze dost vela (predpokladala som pri mojej vahe tak realne max 1-2 kg; nesla som do toho kvôli kg), a mozem povedat ze nikdy som na objem take kvantum jedla nezjedla D-)
@senselinka mam dotaz. Spomínala si ze k zeleniny treba aj bielkoviny. Takze vždy musím dať napr. k fazlkovým luskom alebo brokolici strúhaný syr alebo vajce? Lebo pár krát som nemala chut na syr ani vajce tak som to mala bez. Bola to chyba ? A ešte dotaz v niektorých receptoch bol len bielok bez žltka. Ale ako som spomínala k luskom alebo brokolici ci k repovému salatu je vajce. Prečo niekedy treba len bielok a niekdy môžem celé vajce. Asi som slepá ale nenašla som to vysvetlené. Napr. bryndzu by som si radsej dala s celým vajcom ako len s bielkom. No a detox som skončila zhodila som 4 kilá. Zatiaľ som miery nemerala, nenasla som si na to cas. Ale na oblečení to cítim. Teraz mám knihu 2 ale uz sú tam len recepty. Mne viacej vyhovuje ak mám rozpis kedy co príp. ak si to troška obmením obed s večerou. Vieš mi poradiť tiež nejaký kľúč na ten semafor? Ďakujem 🙂
@mimikri ahoj, ano, k zelenine je dolezite dat bielkovinu, ale ak nemas chut, nenut sa. Ak si uz mimo detox, kludne zvol bielkovinu vo forme strukovin.
Vajicko sa dava vo forme bielku iba s bryndzou, je to kvoli tomu, ze bryndza je syta a vysokokaloricka a zltok obsahuje vela cholesterolu,takze aby sa odlahcilo travenie, je to lepšie takto. Mne osobne to tak velmi chuti 😊
Semafor, ktorym pokracujem, mam rozpis na 90 dni, opakuju sa tam recepty z detoxu, ale da sa to prisposobit. Ak chces, posli mi mail, poslem ti to
@senselinka ahoj prosím ťa nevieš mi poradiť či môžem užívať spalovac tuku LCarnitine mám dnes 2 deň detoxu? A nevadí že som začala prvý deň v utorok?....zatiaľ to zvládam celkom v pohode len ma bolí akosi hlava a som unavená😔
@senselinka knihu už mám 😁😋
@zuzy20 ja chcem tiez od zajtra detoxikovat, ale varim si sama
@mucilienka drzim palce ;) mozme si potom napisat ako sa dari ;)
Od zajtra zacinam🙂💪
@zuzy20 ved preto pisem. Treba podporu 😀
@mucilienka @kika441985 super baby tak uz sme v tom tri 🙂) pohodicka dneska len s tou vodou dajak meskam. Musim dobehnut pitny rezim.
@zuzy20 ja tiez viac vody inak som v pohode. Som cely den bola mimo kancel, tak tazko bolo pit...
Aka ste krvna skupina?
@mucilienka ja tiez dneska vo svungu v robote nebolo casu kedy pit... ale ak tak na moje pomery som toho vypila dost.. 🙂 ja som Becko skupina
Dobrý deň, vie mi niekto poslať link na PDF knihu, kde sa dá stiahnuť bez nejakej registrácie. Vopred ďakujem
@zuzy20 dnes som strasne hladna 🤐
@mucilienka v knihe je napisana aj gramaz, robis si podla toho? Lebo tie donaskove porcie su celkom velke a zatial uplne stacia.

@moschin0 ja myslim, ze mi len nesdalo ....skor myslim ci toho nebolo vela, ta zelenina, urcite by zdravemu cloveku stacili tri porcie..ale bolo mi v utorok este neskutocne..no prestala som. Stopla som to.. No nastastie som si objednala len na tyzden :D