Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@ivetaamartin Takze klasika, staci vodu ...som myslela ci nemusi byt prevarena, alebo s citronom, medom ..takze voda a finito. A kavu mozem aspon rano ? Nulka nema zakazane ? Uz si pripravena na zajtra? Dakujem
@senselinka Super, dakujem velmi pekne. Nebola som si ista tou kavou , dakujem 🙂
@jaccop no, veru bez kavy... A vodu skus prevarenu aspon rano 😉
@senselinka ok, takze predpokladam caro ..ako nahradu, ci aj to zakaz??? Pomooc....a predpokladam, ze staci ked ju prevarim vecer...rano prihrejem na letnu 🙂 dakujem
@jaccop caro mozes, ale len v sacharidovej casti dna, takze poobede uz nie a ak mas na ranajky jogurt, tak ani vtedy. Caro je totiz obilnina.
Ja som robila tak, aby som nezohrievala, ze vecer som prevarila pol litra a rano pol litra a zmiesala a tak vypila
Kolegynka teraz schudla s touto dietou cca 10kg, vyzerá úžasne a vravela, že to bolo úplne v pohode..
Dobré ráno, tak 28 dní je za mnou, -4kg, stehno a boky -2cm, bohužiaľ to moje popôrodné brucho sa ani nepohlo ☹. Len teraz ako ďalej? Môžem si dať znova 28-dňovy detox? Treba sa hneď napojiť alebo dať medzitým prestávku napr. týždeň?
@danii1 ak to zvladnes, daj si hned detox, ak chces pauzu, daj si mesiac delenu stravu podla AM a znovu detox. Je dost mozne, ze to brucho sa pohne prave teraz 😉
@senselinka ˇakujem, skusim vydrzat bez 🙂 uz som ranajovala- mnamka
@ivetaamartin Bre ranko, tak ako? Uz mas ranajky za sebou?
Ahoj, áno. Vypila som 0,5l teplej prevarenej vody a raňajkovala strúhané jablko s mrkvou.
Ahojte,akurat sa snazim stravovat podla semaforu. Mam len jednotku knihu, cize nejako sa z toho neviem vysomarit.
Ako to je so sojovymi produktami?
Teoreticky je to bielkovina - tofu , atd. Ale podla receptov to je zelene jedlo, co znamena sacharidove jedlo, nejako tomu nerozumiem.
Dakujem za pomoc
Aj napr.mrkvový perkelt môžeš zjesť s vajcom natvrdo,alebo volským okom,alebo praženicou-suroviny sí dodržané
@boka79 soja je strukovina, teda, sacharid a vsetko z nej vyrobene tiez. Takze sojove mlieko, natierky, tofu... Vsetko su sacharidy, teda kyticky.
Strukoviny v zelenom stave su neutral, teda mlada kukurica, hrasok, lusky a suche uz su sacharid - fazula, hrach, kukurica
@senselinka
Ďakujem.
@senselinka
Este sa opytam. Píše sa že syr len so zeleninou. Môžem so syrom a šalátom zopár orechov?
@boka79 urcite mozes. Len pozor, so syrom len vlasske a mandle, tie su neutral. Kesu, lieskove, arasidy... To vsetko su kyticky, teda sacharidy
Iba tala otazocka...pocas semaforu mozem popijat citronovu vodu v oba dni, ci iba v kytickove ked je v strave ovocie?
Dievčatá, takže, moja skusenost..keďže som dosť pracovne vyťažená, dala som si stravu doniesť od donašky Mačingova. Ranajky - mrkva OK, desiata kusok ananasu, o, obed brokolica so syrom - chitilo, pohoda....a olovrant som si dala zeleninovy salat plus am boli mandle....a do 30 min som vybehla s rodicovského a stravila na WC a vsetko zo mna vyslo von. Vyvratila som celodennu stravu do 18 hodiny postupne kompletne. V pribehu dna ma trosku prehanalo, ale to som brala v pohode, avsak to ako ma do vecera nadrapovalo ...nuz, neviem ci je toto v poriadku. Mate niekto obdobnu skusenost? Samozrejme....utorok som bola na vode, aby som sa z toho spamatala, takze nepokracovala som v stravovani. Dakujem za Vaše názory 🙂
@gabuchah citron je neutral, takze hocikedy
@jaccop mam za sebou 4 detoxy, ale nikdy sa mi to nestalo. Zrejme ti nieco z donaskovej stravy nesadlo 😔
@senselinka A kolko si celkovo zhodila za tie detoxy??A za aky dlhy cas?A dodrziavala si odstup tri mesiace?Dakujem za odpoved.
@danussskah neschudla som celkovo vela, mozno 10 kg a trvanie cca rok. Rozostupy som mala rozne, obcas mesiac, obcas styri... Ja som ho primárne drzala z inych, nie "chudnucich" dovodov, takze hmotnost som velmi neriesila
@senselinka Dakujem.
@senselinka N naozaj nechapem...a to mam pocit, ze ja znesiem vela a cokolvek 🙂

@jaccop tekutin by si mala vypit podla vahy, mozu byt 2l, ale aj 3,5l. Caj mozes len zeleny, pripadne bylinkove, urcite nie cierny ani ovocny, prekysluju organizmus. Kavu ako nulka nemozes vobec, ale... Ak to nezvladnes, tak aspon kvalitne preso bez nicoho len s medom. Vody by si mala vypit najprv nalacno 3x3dc prevarenej, co najteplejsej vdy, aku znesies, mozes so skoricou, medom, citronom... Pocas dna idealne prevarenu, vychladnutu vodu, ak nemas ako, tak aspon dobre odstatu