Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ja strikte dodržujem všetko podľa návodu...len tie kilá dolu nejdú..:( Nechápem. Síce - vody vypiť 3 litre to nedám! Nemám šancu toľko utekať na záchod. Avšak cítim sa veľmi dobre, fantasticky. Veľa elánu, energie...možno to príde.
Na raňajky si pečiem raňajkový koláč https://macingova.sk/recept/ranajkovy-kolac/ - ten mi chutí a mám ho aj na tri dni, už iba dosladím medíkom a mňam. Slnečnicové jadierka krásne chrumkajú 🙂
Som v treťom týždni. Pre mňa je tentokrát dôležité zotrvať aj naďalej a pokračovať v semafore. Tak si držme všetky palce.
Včera sa mi stala taká vec.... môj obed sa mojim nedopadtrením ocitol na zemi!! V práci! A to ešte taký komplikovaný - kuracie karbonátky. Tak som bola o .....
@zade mňam, tie sú fajinove... Ja si už všetky recepty zjednodušujem...podľa mňa sú zbytočne komplikované na prípravu
Baby tak ja hlaásim 8.deň. Takmer hneď mi zliezlo 1kg, ale to je u mna len voda, kvoli zlym navykom a zlemu pitnemu rezimu. To dalsie kilo zliezalo ako slimak, ale konečne ziezlo. Ono tu ale fakt nejde o váhu, ale o cm !!! Okrem toho ja detoxujem tak na 60perc. Dni zamienam sem tam + robim si vlastne jedla na sposob macingovej. Pozrite moj album "healthy food" 🙂 Ja som si vymyslela aj cisty vyvar a do neho nastruhat surovu zeleninu napr 🙂
Ja som len uplne na zaciatku cesty a stale stale mi robim problem pitny rezim.
Ale teším sa cítim sa veľmi fajn a pokračujem v ceste Ďalej. A pridala som aj trochu pohybu. Cvičím doma a keď sa mi podarí vo fitku kardio.
@zade neschudla si ani cm u obvodu ? niekedy je to komplikovane a dlhodoba praca...a pohyb mas?
ako vam to ide zeny? 🙂
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, dnes 10den detoxu, začala som minulý pondelok. Po týždni cca 2 kg dole, a v cm prsia -3cm,pod prsiami -3cm,pás -6cm, pupok 7cm, boky 1cm, stehno nič. Už sa teším keď si konečne oblečiem moj starý kabát do ktorého sa nezapnem. Jedla celkom zvládam i keď si niektoré upravujem, napr. ten mrkvový perkelt nemôžem ani cítiť, zato tu hraskovu polievku, mňam. Tak dúfam že to dám do konca, šla som do toho s kamoškou tak sa podporujeme,lebo sama by som to asi nedala😀
ja som zly priklad lebo po 5 dnoch som skoncila ale stale nejem biele pecivo a snazim sa zeleninove veci a schudla som 2 kg cvicim 3 krat do tyzdna. tak sa tesim sice dnes som mala narodky tak aj prehresky ale zajtra opat zdravsie. tak drzim palceky s Macingovou alebo bez nej hlavne aby sme jedli zdravsie a hybali sa viac
ahojte dievcata zaujala ma knizka pani Macingovej chcem to skusit len mam obavi z brokolice, spenatu a spargle v zivote som to nejedla okrem brokolice vcera som z nej robila polievku malemu chuti aj chlapovi mne vsak nie
@ondrusovalucia ťažko povedať... ja som pred prvým detoxom tiež viac zeleninu obchádzala ako konzumovala. Veľakrát je to aj o učení sa novej chuti a novým zvykom. Sú jedla, kt nikdy nebudem z chuti jesť... to je jasne. Ale mnohokrát je to len o prijatí nových chuti a zvykoch. Mne jedla z detoxu chutia musím povedať, ale tiež sondu nevedela predstaviť ako chrumem brokolicu... no teraz mi ozaj chuti 😁
@katussska24 ja mam rada zeleninu okrem spominanej plus este ma napadol kel, nezjem ani salatovu polievku ani salat ladovy v, zeleninovom.salate ale cisti salat popripade s octovo cukrovou vodou to ano no nic zozeniem knihu a idem na to 😉
Takže dnešným dňom mám za sebou 4 týždne, predsa len niečo šlo dole 🙂. Mínus 3kg, zároveň mínus zopár cm v páse, stehnách bokoch, cez bruško. U mňa to bude určite aj poruchou štítnej žľazy, a miernou úpravou, nakoľko mám prísnu bezlaktózovú diétu - ale nevadí. Bryndzu som nemohla, syr len omedzene, lebo mi robí zle aj veľa bezlakt. syra a taktiež je to prííííliš drahé. ALE cítim sa výborne, to je hlavné 🙂.
Hľadám sparing partnera na stravovanie podľa semaforu. Nájde sa niekto? Toto som vlsatne ešte neskúšala nikdy...
@zade ja by som išla podľa semafóru, lenže ja dnes začínam len 3 týždeň
Ahojte, ktorá z vás dnes začala, tak ako ja? 🙂
Trocha spoločnej podpory určite nezaškodí... 🙂
Ahojte tak od 9.1. Som držala Detox tak na 60-80perc 😉 varila som aj iné veci, schudla som z 66,1kg na 62,8kg k dnešnému dnu. Teším sa a už prechádzam na svoje jedla v kombi s Macingovou a jej receptami. Prvé dva týždne som sa ale snažila ísť podľa detoxu, dodali mi to príval energie a chuť ísť ďalej. Stále je Detox jedalncek take moje “ vodítko” 😉
Ahojte odkial mate recepty? Mate doma knihu ci cerpate z netu?
@sonah ja mám knihu, úplne prvu
Ja dnes tiež začínam tretí týždeň,tie včerajšie karbonátky boli výborné,dochutila som ich ešte cesnakom a cibuľkou a zelenou petržlenovou vňaťou,dnes som sa navarila viac než dosť aby som všetko pripravila na zajtra, akurát som dojedla bryndzu a tiež som si ju dochutila cibuľkou a troškou mletej červenej papriky.drzim vám všetkým palce nech to zvládnete a budú z nás kočky 💕💕💕
Ženy ako sa volá jej kniha?
@727simqa najedzte sa do štíhlosti
Ja tiez som zacala 9 dala som dole 3kg mam problem zo stitnou tak to ide tazsie zacala som aj rychlu chodzu kazdy den drzim sa tak tyzden ....snazim sa jest podla jedalnicka ale poviem aj zhresim dam si niekedy sladke aj pecivo 😣lebo inac by som to nedala ale racej pomalicky ako vobec drzim palce☺☺vserkym

@laurika25 2tyzden, 2.den...mala som mať brokolicou na obed, dala som si radšej boršč😁