Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@tobiaskababo to musi byt alergia fenistil alebo nieco treba
@maria1678 najedzte-sa-do-stihlosti (1).zip
najedzte-sa-do-stihlosti (1).zip
Baby aj vy ste take nafuknute. Brucho mam vacsie jak pred detoxom.ale drzim sa👍
@liliana189 neboj ono splasne, zelenina nafukuje, ja som prvé dva týždne mala preto hrozné "vetry"😁😁😁
Prvy tyzden za nami.a dnes same super jedla
Držte sa😉tento týždeň máme pestrejší. Potrebujem si oddýchnuť aj od mojej milovanej cukety😂
No mne brokolica aj cvikla uz vadia veru aj perkelt😂😂 ale co uz. Citim sa super. To dame! Na hrachovu som zvedava
😊hrachová je výborná, akurát som dovarila. Hlavne včera bola dobrá papina, cestoviny😍aj ja sa cítim super, aj som dostala pochvalu od sestry, že mám stehno, ako moja dcéra😂
Mne chuti vsetko okrem cvikloveho salatu,aj ked cviklu zboznujem ,ale nie na tento sposob,som si ju trochu upravila
@lulu1217 a kolko si zatial schudla?
@evellinka27 ja sa tiež snažím spraviť si ho zakaždým trošku inak, nech sa mi nezhnusí😀
@evellinka27 za ten minulý týždeň asi 1,5 kg
Ahojte, chcela by som vyskúšať detox od Mačingovej. viem, že to tu už bolo spomínané, ale môžem raňajkovať počas prvých 28 dní jej raňajkový koláč aj ked obsahuje vajcia a maslo? Ako je to s pitným režimom? Môžem aj kávu a suché víno? samozrejme s mierou. Dakujem za odpoved.
Kavu len ked musis a bez mliekaauta.vodu pi, kave nerataj. Vino podla krvnej skupiny biele al cervene a, suche max 2dcl. Jedlo by si nemala menit ako je uvedenemalej v detoxerobote. A kolacco urcite nie. Akako tosa chce niekto drzat. Treba toto dodrzat inak to straca vyznam
A prevarenu vlaznu vodu idealne 3a pol litramesiaca. Ochut si citronom al zazvorom.alčo medom. Kniha sa da stiahnutaj naa.s ulo zto. Treba si ju precitatdoktori naozaj
No co ako sa drzite? Ja som si nejak v pohode zvykla, len by som uz chcela byt dalej.nech vidim riadnu zmenu
@liliana189 ja sa musím priznať, včera som si dala kocku horkej čokolády. Ale inak to ide, už budeme v polovici, aj jedálniček sa zase spestrí. Aj už cítiš/vidíš zmenu?
@lulu1217 ja tiez ked mam chut na sladke ,tak si dam kusok horkej cokolady,ale inak v pohode
@evellinka27 tak super, že v tom nie som sama😂
No ja som okrem kavy neporusila nic. Ani len hryz. Prvykrat v zivote tak poctivo. Citim sa fajn aj lahsia ale chcem viac😂
@liliana189 to príde😉musí, za odmenu
Ja sa tiez citim fajn,plna energie,ale mam pocit ze som neschudla,bojim sa aj na vahu postavit...to ma demotivuje...uz mam 3 tyzden za sebou
@evellinka27 mne po 28 dnovom detoxe ukazovalo len 1.5 kg dole...cakala som viac pravdupovediac...ale ten pocit lahkosti, ziadn3 palenie zahy, ziadne nafukovanie - to je najvaaaaaaaac
@evellinka27 počkáš do konca s vážením? Či sa sa aj merala pred začatím?

@maria1678. najedzte-sa-do-stihlosti (1).zip