Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
ahojte
3den..... mrkvu som rano jedla 2hodiny som si vychutnavala 😅 , cuketu v tescu zase nemali 😝 na pecenej som si dnes fakt pochutila a manzel si ju dal s kaiserkou 🙂 ...
@summer_103 to maso by zaujmalo aj mna ale ja by som podla mojej chuti dala 1/3celeru a 2/3masa....
@zabka88 mna zatial nie mozno kym to prebehne vsetko crevami tak to pride aj na mna 😝
Dneska mam 14. den detoxu a váha mi posledné dni stojí, dokonca mam o pár deka naviac. Rozpis jedál dodržiavam presne, nemala som ani žiadne prehrešky, neviem čo sa deje baby 😠
@tanitta gratulujem k tomu kilecku, snad ti to pojde aj nadalej tak dobre 🙂 A hej hej trosku sa treba zatat, ja som zvykla jedavat sladkosti kazdy den, myslela som si, ze som uz od nich zavisla, a teraz dva tyzdne bez sladkosti, bez peciva a zijem :D takze vsetko sa da, ked sa chce 🙂
@summer_103 ahoj...nie je tam napísané viem...ja som nakrajala celé kuracie prsia na kusky a dala na noc do toho oleja s kurkumou.....potom som nastrúhala tú štvrtku zeleru, zmixovala,ale nie uplne na kašu....a upiekla z toho malé karbonátky...bolo to výborné...teda mne chutilo veľmi...... 🙂
ahojte tak mam uspesne treti den za sebou 🙂
mam jednu otazocku-kedy sa je ta bryndza? lebo ja co mam vytlaceny listok tak ju tam nemam napisanu za celych 28 dni?
Inak dievcence, zabudla som sa pozdravit, Ahojte 😉 Drzim s vami tento detox uz 11. Den. Este dva dni a davam si pauzu, lebo mi sem prileti mamina na jeden tyzden a viem,ze by som to porusovala. Za tych 11 dni som to neporusila ani raz a schudla som zatial 2.3 kila 😉 este dva dni vydrzim a potom po tyzdnovej prestavke idem od zaciatku. Nemozem tomu uverit, ze ja som vydrzala dva tyzdne bez sladkosti 🙂
baby, tak ja som to dnes už musela "zahustiť" t.j.zhrešila som a na obed som si dala ryžu.. dnes cestujem a to by sa nedalo, každú chvílu na záchod.. teda u mňa čistiace účinky maximálne... ale na večeru už mám prichystanú cuketku a na ráno nastruhanu mrkvu a jablčko ( na návšteve by sa nedalo..) ... skusim aspoň takto napoly... držte palčeky..
@zazvorka87 nevzdávaj to, ja som dnes vynechala obed, lebo sme boli v meste, tak som len slivky dzobala v aute a doma som si dala jogurt...a večer si robim cukinu.....známej sestra to drží a tiež 10 kg dala dole a prospelo jej to, ale ona išla asi z vačšej váhy....Neboj tento týždeň to vydržíme...
@zazvorka87 Nevzdavaj to!!! Musime to vydrzat,ved je to v pohode, hladne nie sme. Ja mam tiez obcas uz chut na nieco ine, uplne by mi stacil chleba s maslom, ale sak uz o 10 dni si mozme dat pecivo, co sme nejake padavky 😀
Tiez som myslela,ze to nedam,ked musim varit, este dalsie jedlo pre manzela, ale v pohode.No raz sme silne!!!
Ahojte.....tak ja dnes 15 deň...a je mi super....dnes bolo aj pečivo(graham.rožky) na ranajky...na obed mäsko...takže výborne....inak som sa nevažila ešte ani nemerala.....držím Vám všetkým ostatným palce a nevzdávajte to 😉
baby ahojte, ja vsetko dodrziavam presne, drzim to este len 4 den a nepocitujem ziadne vynimocne cistiace ucinky ako pisete vy 😀 . Myslite, ze je to tym, ze nepijem prevarenu vodu, ale Lucku alebo vodu z vodovodu??? Mna strasne z tej prevarenej vody napina, vime, ze je tam rada, ze sa moze dochutit citronom a medom. robite to tak aj vy. Dakujem a vsetkym nam drzim palce, budeme kocky 🙂
Pamatam si, ako som zhanala vsetky info minuly rok o tomto detoxe..ako som vaahala a rozhodovala sa. Dnes uz sa viem normalne stravovat a dalo mi to vela! ALE pozor... nekonci to 28. dnom. Kto sa chce po skonceni stravovat tak, ako pred detoxom..musi ratat s tym, ze stratene kila sa znovuojavia. Toto je zmena zivotneho stylu..
@fannynka ja pijem prevarenu vodu so skoricou, citronom a dopoludnia si pridavam ja med a velmi mi chuti, vyskusaj to takto 😉 Rano nalacno si davam teplu vodu s citronovou stavou a o chvilku uz letim na velku 😀

@zabka88 no mne tiež v črevách to vrie,samé škrkanie a nadúva ma 😉 a čakám kedy to víde už konečne von 🙂 potom asi bude pokoj, to je z tej zeleniny, črevá sa prečistuju