icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

maruskach
3. apr 2019

@basska32 ahoj Baska. Srdečne gratulujem. Ja som sa nevážila, nemerala, ale šli dole také 2-3 cm v páse. Pokračujem delenou stravou. Pa

loirenka
4. apr 2019

Dakujeem 🌞
@maruskach

monnaa
23. apr 2019

Ahojte, pridávam sa k Vám, som 6 deň 28 detoxu. Prosím Vás, je tu niekto, kto si pripravuje stravu do prace? Ako to zvládate? Lebo doma cez sviatky +prázdniny to bolo fajn, len sa bojím toho každodenného pracovného chaosu..... Ďakujem

matuska5554
10. máj 2019

Ahojte chcem začať od pondelka , 9 mesiacov po porode sa dostať do formy 😁 prida sa niaka spriaznena duša ??

chvostik1
10. máj 2019

@matuska5554 Vdacne 🙂

princeznatn
11. máj 2019

@matuska5554 ahoj ja som tiez 9 mes.po porode a zacala som 1.5. Detoxom. Dnes uz mam teda 11 den.

veselazuzanka
11. máj 2019

@princeznatn ahoj. Prosim ta a mozem jest kolko chcem? Lebo ona pise ze do max.sytosti. nehovorim ze tri taniere na obed,ale ci teda notmalna vacsia pircia moze byt. Cnes mam prvý den. A je ptoblem ked nrbudrm pit tak vela? Tebe sa ako dari?

princeznatn
11. máj 2019

@veselazuzanka ja uz toto drzim uf asi aj 10 krat. Papaaaaaaj kolko len chces....fakt vela. Nezabudni aj na olovrant a desiatu...kedysi ked som drzala prvykrat som nejedla a to bola chyba, bo som trpela pri tom...teraz je to uplne super a jedla si uzivam. Samozrejme dodrzujem jedla a ingrediencie, ale pripravu si robim tak aby mi chutilo. S pitim poradim len tolko, ze nalej si do dzbanu a ze snaz sa vypit. Ja niekedy pijem vela inokedy menej.

veselazuzanka
11. máj 2019

@princeznatn takze fakt mozem toho zjesť vela? Lebo chcem sskor tak aby som vydrzalas od ranajok do obeda a potom zas do vecere. Ci radsej aj desiatu a olovrant? Kolko si tuz schudla?

princeznatn
11. máj 2019

@veselazuzanka mozes kludne ranajky obed vecera, no su tam jedla, kedy som ja proste hladna a ta desiata a olovrant to uplne vyplnia. A ja si ich davam aj preto aby som bola v pohode a nesnivala iba o jedle ktore ma ist. Naozaj papaj vela, ja som navnadila minule aj priatela a proste riadne davky. Ja som schudla cca 4 -5kg a priatel 9,1kg. Ale vobec o vahu neslo, ale o to, ze som gate zapla. A inak napr.brokolica nafukuje, takze sa mozes citit nafucana a plna, ale to odide.

veselazuzanka
11. máj 2019

@princeznatn no dnes som mala brokolicu a teda riadne som nafuknuta. Prvy den za mnou celkom v pohode. Ti ste krás ne schudli. Mne staci dat dole 4 kg a budem spokojna. Hlavne z brucha😉

princeznatn
12. máj 2019

@veselazuzanka no ja teraz by som rada tiez z bruska trosku, lebo ostalo z tehotenstva, ale uz som s vahou v pohode, takze mozno este pridam brusaky. Ak budes nejake info kludne pis, tento detox mam fakt uz v sebe 😄

veselazuzanka
12. máj 2019

@princeznatn dakujem.si mila.akurat varim fazuľové struky. S pitim bude probkrm,sle budrm sa snažiť...

princeznatn
12. máj 2019

@veselazuzanka trosku pre inspiraciu...ja tie fazul.lusky si opeciem na panvici a su pripecene, davam vsetko co ma ist len nevarim ale opeciem a je to chutovo uplne o inom.

veselazuzanka
12. máj 2019

@princeznatn diky.skusim tak nabudúce...

matuska5554
12. máj 2019

@princeznatn pevne verím že to zmaknem lebo mam minimum spanku a potom od nesťastia a unavy žeriem 😊😁

princeznatn
13. máj 2019

@matuska5554 no ved preto je tam desiata a olovrant a to s tym sa uz sa da vydrzat...daj si med s orechom ked pride kriza na sladke.

evinku
13. máj 2019

Kočky, dnes som začala aj ja... Prvý deň za mnou.. Len ta cvikla mi robí problém... Mate typi, ako ju zvládnuť?... Poraďte, ako. Si ju robíte... Dakujem

veselazuzanka
14. máj 2019

@veselazuzanka no tak jedla mi celkom chutia.dnes stvrty den a v pohode.akurat som mala kavu jaxdy den rano,ale to hadsm tak nemoze vadit.teda sk by aj vadilo,tak jednu rsno si dsvat budem. Dnes cuketa.je to celkom mnamka. Ale nevirm,ci to x mnoztvami neprehsnsm,lebo nebyvsm nrjako hkadna a jem lrn ranajky,obed,veceru podľa rozpisu..amydlis,ze zsjtra namiesto strukov na veceru v piaty den si mozem dat cviklu? Urobila som jrj vela, je uvarena v chladnicke od prveho dna a bojim sa,aby sa neskaxila do piatku,kedy ju msm jest..

veselazuzanka
14. máj 2019

@princeznatn tebe som vyssie pisala. Ty si dodrzala uplne to poradie jedal? Ja raz neviem odhadnut množstva

princeznatn
14. máj 2019

@veselazuzanka ako nemala by si to menit. Ale a ak to 100% nedrzis, lebo su aj take zasadove, tak sa nic nedeje. Ale skus dodrziavat ak mozes, max ked niutne potrebujes tak vymen v ramci dna. Repu kazdu jednu ked uvarim dam do alobalu a tak par dni vydrzia v pohode v chladnicke.

princeznatn
14. máj 2019

@evinku no s nou moc nevycarujes, ta je zakladom dohto stravovania, preto ak niekto ju nelubi, tak zamenit sa neda. Ale ak jej mam plne zuby na kocky, tak si ju nastruham, alebo na platky. Ked chces mozes mixnut a vypit a ten syr spapaj samostane. Ja napr.ten salat mam rada ak do uhorky zakusujem ako v salate. A nezabudni dochucocat. Sol a korenie a oliv.olej na repu vela si ho daj...mnamka. macingova odporuca vela oliv.oleja, tak sa toho neboj.

evinku
14. máj 2019

@princeznatn ďakujem za info... Fakt je ze ju. Moc nemusím, preto mam. Z nej. Obavy... Ďakujem. Za tip, vyskúšam

veselazuzanka
14. máj 2019

@princeznatn dakujem. Ach dbes vecer som si dala par orechov. Ale som pažrava...

princeznatn
14. máj 2019

@veselazuzanka ale to vobec nevadi vzdy lepsie ako..... ja ked mam krizu a chcem sladke tak si tie orechy dam s lyzicou medu, daj si to bez vycitky ak to potrebujes.

princeznatn
14. máj 2019

@evinku
@veselazuzanka a ked chcete tak napiste to co vam ide dalsi den, nech vam napisem ako sa to da inak...moj prvy detox bol utrpenie...a pritom su to fakt mnam jedla ak si ich spravite podla chuti.

veselazuzanka
14. máj 2019

@princeznatn ja zajtra obed cuketa a vecer struky. Cuketa mi dnes na veceru chutila a struky si pisala,ze opecies? A predtym uvaris? Si zlata,ze nam radis. Len neviem fakt,ci nejem moc,ked nie som nejako hladna zatial. Ani desiatu a olovrant mi netreba...

princeznatn
15. máj 2019

@veselazuzanka nie hodim ich rovno zamrazene na panvicu trosicku vody, ale ani to nemusis a potom ten olej.

veselazuzanka
15. máj 2019

@princeznatn dakujem. Vyskusam😉

lapla
20. máj 2019

Ahojte...mozem jest batat? Ja ho strasne lubim, v knihe som nic o nom nenasla...