Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@princeznatn nastastie uz koncim tento tyzden...
@lapla tak potom ako chces dalej pokracovat? Bud semafor, alebo 5+2.... pripadne zemiak ona este riesi podla krv.skupiny....pre mna ako nulka zemiaky nie su vhodne.
@princeznatn chcem semafor. Mne tie jedla velmi chutia, sim stastna, ze alergia na jablka scasti zmizla - alebo uz viem, aky druh jablk mi vyhovuje. Som tiez nulka, klasicke zemiaky mi ani velmi nechutia, ale bataty mnaaam. A co hokaido? Mozme? Cucoriedky? Ale celkovo moj najvacsi problem je pit tolko vody
ahojte, odhodlala som sa aj ja, a pridavam sa k vam, dnes prvy den. Som sedem mesiacov po porode a vaha je 114 kg, takze cele zle 😒 budem sa pri vas motivovat 🙂
@snif vitaj...mne jedla velmi chutia, mam rada zeleninu. Mala som alergiu na jablka, no ked som zistila, ktore jablka mi pasuju, s radostou som isla do toho. Mam dole len 3 kg za 3 tyzdne, ale citim na pase, ze som schudla. Som plna energie, po jedeni sa mi nechce spat,ako to bolo predtym
@lapla ak budes dodrzovat zivocisne a rastlinne, tak mozes, pokial nie su napisane v krv.skupine. Sama vies co Ti robi dobre. Napr.ja viem ze jahody by sme nemali, ale ked je sezona dam si doobeda, proste len logicky a so zdravym rozumom sa to da.. ja zemiaky napr.mam rada, ale je mi z nich tazko, tak ich minimalne davam...pečivo velmi lubim, ale viem ze to je to z coho priberam...tak len raz zacas.
@snif jéeeej ahoj, ja som uz 9,5 po porode...takze vyvaram uz dvojmo, aj ked niekedy jej dam aj z tejto stravy. Tesim sa, ked pride kriza, tak pis... motivujeme
Ahojte, aj ja som sa konečne odhodlala a dnes 4.deň
Ako vam to ide dievcata?
Ja dnes piaty den, a uplne slaba, kruhy sa robia pred ocami, hlava sa mi kruti...pijem dost, aj jem do syta, ale po ranajkach uplne zle. Zatial najhorsie znasam cuketu 😂 nula bodov, mozem zjest aj tri a nezasytim sa. Tesim dnes na tie lusky na veceru snad sa mi polepsi.
ahojte. prosím vás, nemáte niekto knihu v elektronickej podobe? prípadne napísať rozpis 28 dní? ďakujem
@sarah00 ja som nasla aj takyto album 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/imanuel/album/28...
Od zajtra začínam pridá sa niekto? Je to boj aké verím ze to dám 😉🤣
@marika05 ja by som sa aj pridala, ale v tomto teple sa mi nechce vyvarat tie jedla, takze o zelenine bude leto, ale asi od septembra idem dotoho.
@princeznatn ja idem skúsiť uvidíme 👍😉
Ahojte...ktora dalsia kniha od Macingovej je dobra? Mam len tu 1, chcem nove recepty
@princeznatn ahoj...zistila som, ze batat 0 mozu, ale so zeleninou
Ahojte... Je tu trochu mrtvo 😜Ako sa držíte v lete? Mne váha stojí, ale cítim, že som pribrala. Od zajtra idem do toho znovu 💪po troch mesiacoch, ale nie som taká nabudená ako prvý krát. No dúfam, že to dám🙏 Snáď už skončia tieto grilovacky a guláše a iné prasacie dni 🐖
Ahojte.Mna by zaujimalo z akeho mnozstva si pripravujete stravu.
Aky syr si kupujete a kde celkovo robite nakup??
@jajena toľko otázok a žiadna odpoveď 😁prepáč, chodím sem malo. No ja som mala prvý detox v máji a cítila som sa vtedy super, a to som dala dole len necelých 5kg. Potom som chcela opäť v septembri, ale keď musím variť na dvoje, tak ma to nebaví stať pri hrncoch. Ale čo bol hlavný problém - nebolo to v mojej hlave. Prvý krát to išli lahucko, bola som tak nastavená a odvtedy sa nejako neviem dokopať. Váha sa mi drží, ale na objeme cítim, že som nabrala.
Ahojte, zacina niekto 6.1.2020?

@lapla pocas 28dnoveho detoxu nie.