icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

princeznatn
20. máj 2019

@lapla pocas 28dnoveho detoxu nie.

lapla
20. máj 2019

@princeznatn nastastie uz koncim tento tyzden...

princeznatn
20. máj 2019

@lapla tak potom ako chces dalej pokracovat? Bud semafor, alebo 5+2.... pripadne zemiak ona este riesi podla krv.skupiny....pre mna ako nulka zemiaky nie su vhodne.

lapla
20. máj 2019

@princeznatn chcem semafor. Mne tie jedla velmi chutia, sim stastna, ze alergia na jablka scasti zmizla - alebo uz viem, aky druh jablk mi vyhovuje. Som tiez nulka, klasicke zemiaky mi ani velmi nechutia, ale bataty mnaaam. A co hokaido? Mozme? Cucoriedky? Ale celkovo moj najvacsi problem je pit tolko vody

snif
21. máj 2019

ahojte, odhodlala som sa aj ja, a pridavam sa k vam, dnes prvy den. Som sedem mesiacov po porode a vaha je 114 kg, takze cele zle 😒 budem sa pri vas motivovat 🙂

lapla
21. máj 2019

@snif vitaj...mne jedla velmi chutia, mam rada zeleninu. Mala som alergiu na jablka, no ked som zistila, ktore jablka mi pasuju, s radostou som isla do toho. Mam dole len 3 kg za 3 tyzdne, ale citim na pase, ze som schudla. Som plna energie, po jedeni sa mi nechce spat,ako to bolo predtym

princeznatn
21. máj 2019

@lapla ak budes dodrzovat zivocisne a rastlinne, tak mozes, pokial nie su napisane v krv.skupine. Sama vies co Ti robi dobre. Napr.ja viem ze jahody by sme nemali, ale ked je sezona dam si doobeda, proste len logicky a so zdravym rozumom sa to da.. ja zemiaky napr.mam rada, ale je mi z nich tazko, tak ich minimalne davam...pečivo velmi lubim, ale viem ze to je to z coho priberam...tak len raz zacas.

princeznatn
21. máj 2019

@snif jéeeej ahoj, ja som uz 9,5 po porode...takze vyvaram uz dvojmo, aj ked niekedy jej dam aj z tejto stravy. Tesim sa, ked pride kriza, tak pis... motivujeme

a21
23. máj 2019

Ahojte, aj ja som sa konečne odhodlala a dnes 4.deň

snif
25. máj 2019

Ako vam to ide dievcata?
Ja dnes piaty den, a uplne slaba, kruhy sa robia pred ocami, hlava sa mi kruti...pijem dost, aj jem do syta, ale po ranajkach uplne zle. Zatial najhorsie znasam cuketu 😂 nula bodov, mozem zjest aj tri a nezasytim sa. Tesim dnes na tie lusky na veceru snad sa mi polepsi.

a21
25. máj 2019

@snif ja dnes šiesty deň, ale mám chuť sa na to vykašľať, ale no môžem keď už som to tu zverejnila... 🙂 Cuketu ja môžem, ale pri luskoch sa musím premáhať,aby som ich dala do úst

lapla
26. máj 2019

@snif
@a21 nevzdavajte sa....ked vam nieco nechuti, nejedzte to. Ja mam po 28.dnoch dole len 4kg, ale mam stihlejsi pas a to som sa nemerala, ale vidim to. Kozmeticka mi pochvalila plet, ze co som zmenila a to vsetko len strava. Mam vela energie, nie som poobede ospala.

sarah00
3. jún 2019

ahojte. prosím vás, nemáte niekto knihu v elektronickej podobe? prípadne napísať rozpis 28 dní? ďakujem

a21
3. jún 2019

@sarah00 klikni si na str. 3, tam je rozpis

snif
3. jún 2019
marika05
30. jún 2019

Od zajtra začínam pridá sa niekto? Je to boj aké verím ze to dám 😉🤣

princeznatn
30. jún 2019

@marika05 ja by som sa aj pridala, ale v tomto teple sa mi nechce vyvarat tie jedla, takze o zelenine bude leto, ale asi od septembra idem dotoho.

marika05
30. jún 2019

@princeznatn ja idem skúsiť uvidíme 👍😉

lapla
3. júl 2019

Ahojte...ktora dalsia kniha od Macingovej je dobra? Mam len tu 1, chcem nove recepty

lapla
3. júl 2019

@princeznatn ahoj...zistila som, ze batat 0 mozu, ale so zeleninou

lapla
21. aug 2019

Ahojte... Je tu trochu mrtvo 😜Ako sa držíte v lete? Mne váha stojí, ale cítim, že som pribrala. Od zajtra idem do toho znovu 💪po troch mesiacoch, ale nie som taká nabudená ako prvý krát. No dúfam, že to dám🙏 Snáď už skončia tieto grilovacky a guláše a iné prasacie dni 🐖

jajena
4. nov 2019

Ahojte.Mna by zaujimalo z akeho mnozstva si pripravujete stravu.

jajena
Autor odpoveď zmazal
jajena
4. nov 2019

Aky syr si kupujete a kde celkovo robite nakup??

jajena
4. nov 2019

@lapla Lapta--- citim s tebou.Clovek by aj nejedol,ken co ked vela krat jeme aby sme hostitela neurazili.Drzim palce.

jajena
4. nov 2019

@lapla ako si na tom,vidim ze od kedy si zacala,ubehlo vela mesiacov preto mi neda sa opytat ako si to zvladla a ake mas pocity.Ja som zacala prave dnes.

jajena
14. nov 2019

@janielikk ahojcek.Chcem sa opytat ze ako si na tom po 6.rokoch??

lapla
16. nov 2019

@jajena toľko otázok a žiadna odpoveď 😁prepáč, chodím sem malo. No ja som mala prvý detox v máji a cítila som sa vtedy super, a to som dala dole len necelých 5kg. Potom som chcela opäť v septembri, ale keď musím variť na dvoje, tak ma to nebaví stať pri hrncoch. Ale čo bol hlavný problém - nebolo to v mojej hlave. Prvý krát to išli lahucko, bola som tak nastavená a odvtedy sa nejako neviem dokopať. Váha sa mi drží, ale na objeme cítim, že som nabrala.

jajena
16. nov 2019

@lapla Ahojcek
Tak to ma mrzi,to je asi najhorsie ked sa citis ze si pribrala.ja este dva dni a mam polovicku za sebou.Drzim sa a velmi ma to bavi.Tiez varim dvojmo a vobec ma nelaka zhresit.Len obcas som dost hladna a tak si davam dva obedy alebo dve vecere.

lenkaj910
2. jan 2020

Ahojte, zacina niekto 6.1.2020?