icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

jeanettka
2. jan 2020

@lenkaj910
Ja sa pridám

lenkaj910
2. jan 2020

@jeanettka super, potrebujem mat kamosku na ten detox, lebo sama to nedam. Mam 10- mesacneho neposednika, kojim a zeriem veeeela sladkeho. A teraz cez sviatky za 2 tyzdne +2kg..ciste nenazrane 🐷... 😭..uz 2x som drzala macingovu, a stale som dala dole po 5kg. Ale to uz bolo daaaaaavno. Teraz kebyze sa mi podari aspon 3 tak budem stastna... Len je to narocne s tym sladkym pre mna. Nic nespim, maly sa vela budi v noci tak sa napchavam sladkym..som na vsetko sama.. takze budem. Viac motivovana ked pojdeme do toho spolu 😉 .. dnes som si bola nakupit 💪💪

nanenka
2. jan 2020

@lenkaj910 Aj ja chcem začať 6.1.2020. Už som pevne rozhodnutá.

lenkaj910
2. jan 2020

@nanenka ja mam problem s viacerymi jedlami tam. Mrkvovy perkelt, lusky fazulove, cviklovy salat..ale mam pocit ze chyba je v tom, ze to neviem dobre dochutit, pretoze mrkvu cviklu mam rada..

nanenka
2. jan 2020

@lenkaj910 Ja som ten detox už kedysi dávno držala, vydržala som celých 28 dní a celkom v pohode, celkom mi tie jedlá chutili. Možno ich naozaj zle ochucuješ. Ja to mam vytlačené z netu, ale to som si ešte vtedy dávno vytlačila a tam sú aj recepty, ako tie jedla urobit a dochutit.

lenkaj910
2. jan 2020

@nanenka ja mam knihu, drzala som to 2x. Ale to pred rokmi... Vydrzala som a aj schudla, preto tomu verim 💪

lenkaj910
2. jan 2020

@nanenka prave to bude tym dochucovanim, snad teraz sa mi podari vychutit hh..no hlavne potrebujem partacku/cky na psych.podporu a motivaciu kazdodennu.

jeanettka
2. jan 2020

@lenkaj910 držím palce áno starostlivosť o deti,povinnosti okolo domácnosti ... Si pýtajú svoju daň,u mňa sladké rovnako, ja mám 70kg, nedávam si cieľ koľko chcem dať dole kíl skôr úbytok CM na brušku a bokoch,plus nezabudni že treba cvičiť

nanenka
3. jan 2020

@lenkaj910 No veru, keď má človek psychickú podporu, tak to ide lahšie. Ja budem začínať s dosť vysokou váhou - mám skoro 120 kg a sama sa už cítim velmi zle, tak idem na to. Popritom budem 3x do týždňa chodiť cvičiť. Verím, že výsledky sa čoskoro dostavia.

jeanettka
3. jan 2020

Začínam zajtra,mám všetko na prvý týždeň nakúpené 😉

nanenka
3. jan 2020

@jeanettka Tak ja začínam až v pondelok, ešte si musim nakúpiť na prvý týždeň. Držme si palce !😉😉😉

lenkaj910
3. jan 2020

@nanenka
@jeanettka
Ja tiez v pondelok. Mam 59kg, +9kg od svadby, ale funim strasne, velke brucho po porode ostalo. No tazko mi je a po sviatkoch uplne, nic zdrave som za par tyzdnov nezjedla. A oblecenie, nic neobleciem, to ma serie najviac, :/

nanenka
4. jan 2020

@lenkaj910 Veď ani ja nič neoblečiem, respektive som v tom ako jaternica. A o mesiac ideme na svadbu, tak aby som sa zmestila do šiat.

lenkaj910
4. jan 2020

@nanenka tak si tu mozme napisat, ako nam to ide, ako chuti, ako to zvladame a podporovat sa ;)

nanenka
6. jan 2020

@lenkaj910 No ako zvládaš prvý deň ? Ja celkom v pohode, po raňajkách som bola úplne preplnená, naozaj najedená do sytosti . Aby som nezabúdala pit vodu, do telefónu som si nainštalivala aplikáciu, ktorá mi pripomína pravidelne piť vodu.

lenkaj910
6. jan 2020

@nanenka ahoj, ranajky su super, ja ich zboznujem. Obed som si malo urobila 🙈🙈 tak som si na olovrant dala biely jogurt s medom a mandlami ako pise v knihe. Vecera fajn. Ale este som si dala hrst orechov a hrozienok 🙈😄 ta chut na sladke je masaker tazke ovladat. Ja zase mam problem, ze pijem velmi vela vody. Aj cez 5litrov dokopy za 24 hod. Co sa ani neodporuca. No napr. Aj v noci vypijem pohar po kazdom kojeni ,lebo som stale smadna , no a kojim veeeeela.🙈😄😄 Ale celkovo prvy den uplne v pohodicke, troslu hlad medzi jedlami, ale nic strasne. 💪

jeanettka
6. jan 2020

Moja aktuálna váha je 68.8 kg, mám v pláne cvičiť každý deň 30min doma okrem nedele a keď počasie dá tak plus beh 5km minimálne

nanenka
7. jan 2020

@jeanettka Super ! Ja sa citim taká lahšia, ale tak dnes ešte len 2.deň, tak nechcem sa ešte vážiť. Ale zatiaĺ to ide celkom dobre, vobec nie som hladná.

lenkaj910
7. jan 2020

@nanenka ja tiez zatial som syta stale, jedla chutili... Uvidime dalej.. 💪

jeanettka
7. jan 2020

@nanenka super

lenkaj910
7. jan 2020

@jeanettka tebe ako to ide

jeanettka
7. jan 2020

@lenkaj910 dnes mám strašnú krízu,v súvislosti s prácou,mrcha má chytila dnes,nič moc verím že zajtra bude fajn

lenkaj910
7. jan 2020

@jeanettka och.. no snad sa z toho vyspis a bude dobre 😉

lenkaj910
8. jan 2020

@jeanettka
@nanenka
Ako baby?
Mne dnes chutilo,ale zhresila som poobede, nemalA som jogurt tak padli za obet susene banany,,, vyhovaram sa na unavu, nespime kvoli zubom 🤦

jeanettka
8. jan 2020

@lenkaj910 ja tiež 🙂 podvečer jeden jogurt

nanenka
8. jan 2020

@lenkaj910 Ja som dnes ráno neodolala zvedavosti a odvážila som sa. Výsledok za 2 dni úbytok na váhe 0,8 kg. V jedle dnes v pohode, na desiatu som si dala sušené slivky a mandle, pretože ja chodím do práce , pracujem v teréne a obedujem vlastne až keď prídem domov z práce, dnes to bolo o 16.00 hod.

lenkaj910
8. jan 2020

@nanenka mna tiez trha na vahu 🤦😄

nanenka
9. jan 2020

@lenkaj910 No čo, vážila si sa ?😉

lenkaj910
9. jan 2020

@nanenka hej 😄 0.3kg dole... A cuketu som podusila na cibulke a k tomu volske oko ale nic moc 😒

jeanettka
9. jan 2020

@lenkaj910
Ja cuketu nakrájame,dám vajce mlieko syr a zapeciem