Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@jeanettka super, potrebujem mat kamosku na ten detox, lebo sama to nedam. Mam 10- mesacneho neposednika, kojim a zeriem veeeela sladkeho. A teraz cez sviatky za 2 tyzdne +2kg..ciste nenazrane 🐷... 😭..uz 2x som drzala macingovu, a stale som dala dole po 5kg. Ale to uz bolo daaaaaavno. Teraz kebyze sa mi podari aspon 3 tak budem stastna... Len je to narocne s tym sladkym pre mna. Nic nespim, maly sa vela budi v noci tak sa napchavam sladkym..som na vsetko sama.. takze budem. Viac motivovana ked pojdeme do toho spolu 😉 .. dnes som si bola nakupit 💪💪
@lenkaj910 Ja som ten detox už kedysi dávno držala, vydržala som celých 28 dní a celkom v pohode, celkom mi tie jedlá chutili. Možno ich naozaj zle ochucuješ. Ja to mam vytlačené z netu, ale to som si ešte vtedy dávno vytlačila a tam sú aj recepty, ako tie jedla urobit a dochutit.
Začínam zajtra,mám všetko na prvý týždeň nakúpené 😉
@nanenka ahoj, ranajky su super, ja ich zboznujem. Obed som si malo urobila 🙈🙈 tak som si na olovrant dala biely jogurt s medom a mandlami ako pise v knihe. Vecera fajn. Ale este som si dala hrst orechov a hrozienok 🙈😄 ta chut na sladke je masaker tazke ovladat. Ja zase mam problem, ze pijem velmi vela vody. Aj cez 5litrov dokopy za 24 hod. Co sa ani neodporuca. No napr. Aj v noci vypijem pohar po kazdom kojeni ,lebo som stale smadna , no a kojim veeeeela.🙈😄😄 Ale celkovo prvy den uplne v pohodicke, troslu hlad medzi jedlami, ale nic strasne. 💪
Moja aktuálna váha je 68.8 kg, mám v pláne cvičiť každý deň 30min doma okrem nedele a keď počasie dá tak plus beh 5km minimálne
@lenkaj910 Ja som dnes ráno neodolala zvedavosti a odvážila som sa. Výsledok za 2 dni úbytok na váhe 0,8 kg. V jedle dnes v pohode, na desiatu som si dala sušené slivky a mandle, pretože ja chodím do práce , pracujem v teréne a obedujem vlastne až keď prídem domov z práce, dnes to bolo o 16.00 hod.

@lenkaj910
Ja sa pridám