Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@lenkaj910
@nanenka borsc ked spravis viac netreba davat do mrazaku ale staci este horuci dat do pohara, zavriet vieckom, nechat vychladnut a dat do chladnicky. Takto aj so zeleninovou ( mas jedlo hned ked nahodou nestihas). Ten med, ze si zjedla viacej nevadi, orechy tiez v poho, na hrozienka treba dat pozor, tam je cukor.... vsetko pojde, ked v tom vydrzite. Drzim palec.
Cawte, no ako?? Konecne som dojedla tu zeleninovu polievku...uz mi liezla krkom..vcera 2 misky dnes na obed 2 i vecer 2 😄😄😄 som navarila jak pre celu ulicu hh... Uz sa znova tesim na maso 😍😍😍
Ahojte baby.aj vidite uz velke zmeny na vasom tele? Ja veru este nie.tak neviem ci to pride al.nie 😔. Vcera som si na veceru nedala bryndzu. Bola som na skolení.tak som zjedla len zel.salat a vecer so mala karbonatky zo salatom.co uz.😞
@lenkaj910 no pekne veru.to nic moc.mne sa zda ze nieco islo dole zo stehien.no necitim nieaky velky ubytok.citim sa taka vycerpana momentalne a take krizove obdobie mam ze by som uz jedla aj nieco ine.😞 snazim sa odolavat,tak dufam ze to nedokaslem.kamosla mi veru tiez hovorila ze po 2 tyzdnoch jej to islo rapidne dole.a my teda ako sa zda.nic moc🤦♀️
Tak ja som sa dnes odvážila a mám tiež o 1 kg viac ako v sobotu. Ale bola som aj včera cvičiť, mám dosť svalovicu a svaly majú vačšiu hmotnosť ako tuk a ešte mám aj mrchu a vtedy mávam o niečo viac na váhe, tak uvudíme čo bude ďalej
Tak baby, ja som sa dnes odvážila, celkovo od začiatku -3,7 kg, ale som sa aj merala a mám -8 cm v páse. 🤗🤗🤗 Tak je skutočne o tých cm. Celkom ma to teší !
Baby asi som tu jedina co zhresila.vcera 1 cistu palacinku a dnes dzemovu.blba som.tak to tu vonalo🙈 no pokracujem dalej.vysledky nebudem mat urcite velke.vidim len na stehnach ze par cm islo dole.vaha len 2kg zatial
Ja chcem zostať aj po detoxe na Mačingovej strave a isť podla semaforu a podla schodíkovho postupu .
Baby ja dnes mam meeeega chut na sladke, cokoladu, keks, daco faaajne sladke, med nepomaha. Drzim sa ...ale nonstop na to myslim...alebo pizzu, kebab, hranolky..boze dnes kriza uplne 😵

@lenkaj910 @nanenka @marfy
Ahojte mne je od včera tak zle neviem či žalúdočné problémy alebo nejaké ženské, nemám silu si niečo variť, dám sa dokopy a uvidím či budem pokračovať