icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

jeanettka
20. jan 2020

@lenkaj910 @nanenka @marfy
Ahojte mne je od včera tak zle neviem či žalúdočné problémy alebo nejaké ženské, nemám silu si niečo variť, dám sa dokopy a uvidím či budem pokračovať

nanenka
20. jan 2020

@jeanettka No tak sa daj pekne do poriadku. Ja som sa v sobotu tak divne cítila, ani tekutiny som nepila až tolko a dnes mi prišla mrcha a to 10 dní skor.

marfyy
20. jan 2020

@jeanettka aj mne je dnes nieako divne.uplne som slaba.pila som dost.boli ma hlava.takto mi este nebolo.mozno to mam oslabenu imunitu al.co.neviem ci aj vidiet ze idu cm dole.teraz sa mi ani nezda.nechcem byt skepticka.snad zajtra bude lepsie.😔

marfyy
20. jan 2020

@nanenka fuha o 10 dni skor? Bude to spojene s Macingovou?

nanenka
20. jan 2020

@marfyy Čiastočne asi ano, ja vždy keď som sa prestala prejedať a dávala som sa trochu do poriadky, tak aj mrcha prišla niekedy skor. Určite to u mna súvisí s tou celkovou zmenou stravovania a cvičenia.

princeznatn
21. jan 2020

@lenkaj910
@nanenka borsc ked spravis viac netreba davat do mrazaku ale staci este horuci dat do pohara, zavriet vieckom, nechat vychladnut a dat do chladnicky. Takto aj so zeleninovou ( mas jedlo hned ked nahodou nestihas). Ten med, ze si zjedla viacej nevadi, orechy tiez v poho, na hrozienka treba dat pozor, tam je cukor.... vsetko pojde, ked v tom vydrzite. Drzim palec.

lenkaj910
22. jan 2020

Cawte, no ako?? Konecne som dojedla tu zeleninovu polievku...uz mi liezla krkom..vcera 2 misky dnes na obed 2 i vecer 2 😄😄😄 som navarila jak pre celu ulicu hh... Uz sa znova tesim na maso 😍😍😍

nanenka
22. jan 2020

@lenkaj910 A mne tá polievka celkom chutila. To bola zasa taká zmena.

marfyy
23. jan 2020

Ahojte baby.aj vidite uz velke zmeny na vasom tele? Ja veru este nie.tak neviem ci to pride al.nie 😔. Vcera som si na veceru nedala bryndzu. Bola som na skolení.tak som zjedla len zel.salat a vecer so mala karbonatky zo salatom.co uz.😞

lenkaj910
23. jan 2020

@marfyy ja 2 cm z brucha ale vaha o 1 kg viac...ano viem, ze sa nemam vazit. Ale o chvilu koncim 3.tyzden a cakala som vacsie zmeny...uz len preto, ze pred rokmi som s detoxom schudla po 5 kg 🤷

marfyy
23. jan 2020

@lenkaj910 no pekne veru.to nic moc.mne sa zda ze nieco islo dole zo stehien.no necitim nieaky velky ubytok.citim sa taka vycerpana momentalne a take krizove obdobie mam ze by som uz jedla aj nieco ine.😞 snazim sa odolavat,tak dufam ze to nedokaslem.kamosla mi veru tiez hovorila ze po 2 tyzdnoch jej to islo rapidne dole.a my teda ako sa zda.nic moc🤦‍♀️

lenkaj910
23. jan 2020

@marfyy dnes vecera, kuracie (morcacie som nemala) v orechoch a cvikla bohuzial zavarana, zabudla som uvarit. 🙈😄ale pochutnala som si👌

nanenka
23. jan 2020

Tak ja som sa dnes odvážila a mám tiež o 1 kg viac ako v sobotu. Ale bola som aj včera cvičiť, mám dosť svalovicu a svaly majú vačšiu hmotnosť ako tuk a ešte mám aj mrchu a vtedy mávam o niečo viac na váhe, tak uvudíme čo bude ďalej

marfyy
23. jan 2020

@lenkaj910 mnam vyzera to dobre.ja som o dna dni pozadu.tak sa tesim.aj zajtra na to pseno. Len nech ozaj vidiet nieco ze schudneme.to by ma stvalo keby nie😞

marfyy
23. jan 2020

@nanenka moze to byt tym ze mas mrchu plus to cvicko do toho.no veru uvidime co dalej .snad sa to pohne smerom dole.ba vahu kaslat ale vyzorovo v cm.

nanenka
25. jan 2020

Tak baby, ja som sa dnes odvážila, celkovo od začiatku -3,7 kg, ale som sa aj merala a mám -8 cm v páse. 🤗🤗🤗 Tak je skutočne o tých cm. Celkom ma to teší !

lenkaj910
25. jan 2020

@nanenka to je super!!!.. este tyzden pred nami, som zvedava na konecny vysledok. Ja az take vyrazne vysledky nemam 🤷

davido
25. jan 2020

@nanenka wau gratulujem ti!! ☺️ Prosím ťa ja končím druhý týždeň, stále mám pocit že som nafuknuta ako balón, tiež si sa tak cítila??? Dodržiavam všetko do bodky, tak neviem 😟 😟

nanenka
25. jan 2020

@davido Ano, ešte aj teraz po niektorých jedlách som nafúknutá, ale to postupne prestane. Len musíme vydržať !😉😉😉

marfyy
25. jan 2020

Baby asi som tu jedina co zhresila.vcera 1 cistu palacinku a dnes dzemovu.blba som.tak to tu vonalo🙈 no pokracujem dalej.vysledky nebudem mat urcite velke.vidim len na stehnach ze par cm islo dole.vaha len 2kg zatial

nanenka
25. jan 2020

@marfyy No čo už, ale nevzdaj to, aj keď si zhrešila. Každá máme niekedy slabé chvílky !

marfyy
25. jan 2020

@nanenka urcite nevzdam .aj ked ma to dobre stve.no idem dalej.ked sme zvladli 1 tyzden .musime to dobojovat a aj po 28 detoxe sa snazit.nechcem jest ziadne peciva a chleby.max raz za cas sojove rozky.
Ty teda super vysledok.len tak dalej .👍

nanenka
25. jan 2020

Ja chcem zostať aj po detoxe na Mačingovej strave a isť podla semaforu a podla schodíkovho postupu .

marfyy
25. jan 2020

@nanenka ja tak isto.inak to pojde hore raz dva.boze dnes na veceru som mala to morcacie vo vlazskych orechoch.to ake dobre bolo.mnam🙈 len nikde som nezohnala dnes pohank.vlocky.🤦‍♀️co si mam dat.? Nieake ine ranajky z jedalnicka bude asi naj alternativa.

lenkaj910
25. jan 2020

@marfyy pohankove vlocky som kupila v kauflande, aj pseno.
@nanenka podla semaforu pojdes cisto recepty z jej knihy? Mam prvu aj druhu knihu, v tretej su tiez len recepty? oplati sa dokupit? alebo mi stacia tieto 2?

nanenka
26. jan 2020

@lenkaj910 No neviem čo je v jej knihách, ja mam len stiahnuté z netu , že vraj jej knihu, je tam tento detox a potom nejaké recepty na ten semafor. Len tiež som už rozmýšlala čo je aj v tej druhej a tretej knihe.

nanenka
26. jan 2020

@lenkaj910 Prosím Ťa kolko strán má prvá a kolko strán druhá kniha ? Chcela by som vedieť, že to čo mám z netu, čo to vlastne je. A ano, chcem ísť iba čisto recepty z jej knihy.
Inak baby, dnes som si zabudla dať na obed ešte cviklu. Dúfam, že to nie je taka chyba.

lenkaj910
26. jan 2020

@nanenka 1-174
2-207

lenkaj910
27. jan 2020

Baby ja dnes mam meeeega chut na sladke, cokoladu, keks, daco faaajne sladke, med nepomaha. Drzim sa ...ale nonstop na to myslim...alebo pizzu, kebab, hranolky..boze dnes kriza uplne 😵

nanenka
27. jan 2020

@lenkaj910 No u mňa sa zatial neprejavujú chúťky. Ráno, keď si dám tie sladké raňajky, tak zatial mi to sladké stačí.