Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte, no jasnacka pokracujeme dalsim tyzdnom, tesim sa trosku na zmenu, zajtra cestoviny 🙂
@zazvorka87 No este tyzden to budeme musiet bez maska vydrzat .
@nikusa9 Drzim palce.
@soniatko ja to skusim na el. grile.... 😉 .... ked pridem na tento den 🙂
@kacka27 aj ja zajtra cestoviny uz sa tesim ze ina chut.... 😅
baby normalne som dnes musela na silu zjest veceru18°°(cviklovy s vajcom) nie ze by mi to nechutilo ale normalne odobeda 12.30 som este bola plna 😕 😕 .... bola by som radsej bez vecere no bojim sa ze vaha pojde dole na ukor svalovej hmoty potom ked budem vynechavat... aj vy mavate take pocity plnosti??
prave som vravela mame ze vobec ani namam chut na chlieb(ktory ja veeelm rada som jedla)....
@petulik123 sestra to mala tiez,vyhodila za to kopec penazi a neschudla ani gram a tie tabletky green coffe detto.
@soniatko dal dole 8 kg, ale na bruchu a na tvari mu to bolo velmi vidiet...teraz ked si spomenie na fazulove struky, tak mu je na nic, ani mrkvu s jablkom nemusi, ale je odhodlaný..myslim, ze to opat da az do konca...len je s tym dost babracka, tak ani na to sa velmi netesim xx 😉
@nikusa9 ved to...pripravovat tie jedla je hrozne. Stale som len pri sporaku. A este ked vatim muzovi zvlast a malej tiez niekedy zvlast. Nastastie,dalsi tyzden su jedla,kt.budu moct jest aj oni . Dnes som muzovi naservirovala kur.zelerove karbose a zjedol ich.ale samozrejme,so zemiakmi a tatarskou.
A tvoj muz pekne schudol. Aj mna by tolko potesilo. A ak sa smies este opytat,dodrziaval to uplne striktne slebo aj zhresil?
@soniatko asi zalezi od tela
@petulik123 urcite ze ano...
@soniatko vtedy chodil do roboty, tak som vsetko musela skatulkovat, ranajky aj obed, som bola z toho na nervy 😀 prisla som z roboty a zase nieco pripravovat...ja som aj chcela obcas nieco aspon vymenit, ked som nestihala, ale on si to riadne kontroloval a chcel vseeetko presne ako ma byt..co som bola prekvapena, lebo on a zdrava strava velmi ee...ale ked ho ludia chvalili, ze ako schudol, tak vies "narcis" rástol a chcel viac a viac zhodiť 😀 a ja som bola po tej strave staaale hladna.. ☹ tak uvidime, ale muz to da, pokial budem varit on bude jest len to co mu dam 😀 😀
ahojte.........dnes som 6- ty den, boze baby mne to jedlo vobec nechuti ☹ Pritom nie som ziadna cica vyberava v jedle a brokolicu, cuketu a podobne zalezitosti robievam bezne, lenze nie kazdy den a okrem toho nic......Tie ranajky prvy den super pochutka, ale kazde rano to iste, ledva to do seba dostanem. Zatial nevidim ziadne ucinky, ak neratam tie negativne- vyhadzala sa mi brada- na mojej cistej pleti 😀 😀 😀 a mam neuveritelne suche, popraskane pery, ze vraj je to z toho, ze mam malo tukov v potrave. Ani nie som nejako extremne hladna, len tie jedla nie su bohvieako chutne a zabija ma aj cvilovy salat, pritom cviklu milujem, ale ta kombinacia 😢.Dufam, ze vy ste na tom lepsie. Nie, nezabalim to, uz len preto, ze si vsetci doma myslia, ze sa na to ,,vyprdnem! Ahojte a drzte sa 🙂
ahojte dnes zacinam a popravde tesim sa,len aby som bola taka natesena aj na konci 🙂
ahojte , ja dnes mám 6. deň 🙂
ahojte babay, ten nizkotucny syr aky kupujete?
caute kocky, tak aj ja dnes zacinam 🙂 mam 70kg/160cm, uvidime, ako to pojde. najhrosie je, ze ja mam asi 6kg na bruchu, mam ho po 2 detoch obrovske. tak snad to pomoze. cvicit budem na stepperi. drzme si palce 🙂
Ahojte kocky, tak som sa dnes odvazila odvazit sa po 14 dnoch detoxu 😀 mam -2 kg takze som happy, myslela som ze zo mna neubuda. Takze aktualne 163 cm a 61 kg.
Slavnostne zacinam dnes 3 tyzden bez porusovania 🙂 a tesim sa na kuracie karbonatky ktore mam na obed.
@diorka ja si kupujem eidam s 30% obsahom tuku, ale su aj menej tucne, no vzdy su tam pridane nejake nie prilis lakave aditiva alebo je vyrobeny v PL a to si radsej kupim slovensky.
@fannynka vsetko je v hlave, je to aj o odhodlani a nastaveni myslenia.. skus sa na to pozerat tak, ze to robis pre svoje telo, ktore sa potrebuje zbavit skodlivin a toxinov ziskanych z nezdravej stravy... Ja som kedysi cviklu nemohla ani citit, ale predstav si, ze mi ten salat zachutil. Nemozes mat malo tuku v strave, ak sa riadis odporucaniami v knihe, t. j. dostatok olivoveho oleja, orechy /obsahuju velmi vela zdraviu prospesneho tuku/ atd. Prejavy ako cistenie pleti, bolesti hlavy, su prejavy detoxikacie, aj plet sa cisti... mne sa tiez prvy tyzden spravili hrozne dva vredy na brade (oblast travenia) potom zmizli a odvtedy nic! aj ked za normalneho stavu by som okolo ovulky mala vyhadzanu celu bradu...Hlavu hore, vydrz, pridu aj chutnejsie jedla na radu 😉 drzim palce 🙂
@fannynka tak to nie je bohvieco, ze ti to tak nechuti 😝 u nas vyhoda, ze to strasne chuti detom, vsetky tie salaty, takze musíme robit toho viac, aby si aj deti mohli dat 😀 vcera vyjedali mrkvovy perkelt ako o dusu, aj kalerabove cestoviny sme museli robit naviac, lebo ked to videli, tak tiez chceli jest.. takze vecerali mrkvovy perkelt s kalerábovými cestovinami
@diorka ten 30% z lidla, ten sa aspon obsmietol okolo mlieka, lebo kleopatra a podobne uplne nizkotucne su rastlinne a tie mi teda chutovo moc nesedia
Tak dnes konečne iné raňajky, žiadne strúhanie 😉 a na obed cestoviny....sa tešim... 🙂
podla mna je dolezitejsie zlozenie syra, aby tam nebolo kopec chemie, ako to, kolko % tuku ten syr obsahuje... uplne suhlasim s @summer_103

aj my od zajtra s muzom nastupujem, manzel to uz raz absolvoval, ja som nevydrzala....tak uvidime ako teraz dopadneme 🙂 🙂 🙂