icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

janielikk
autor
25. sep 2013

@ivankaalenka no, to mne tiez, ale na prvy tyzden mam este zasoby 🙂
hrozne v tomto state, clovek musi rozmyslat, ci ma na stravu, neznasam to, a to nie som z tych, co kupuju kostiky a ine drahe lakocinky...

upra
25. sep 2013

@hanka_xy mne sa akosi viac páči vlado Zlatoš

happysmile
25. sep 2013

ahojte dievcata, tak ja som dnes bola na nakup a zajtra zacinam. knihu som si tiez len stiahla... takze zajtra rano sa pomeram, zvazim, (mozno aj pofotim 😅 ) a ZACINAM! 🙂
drzite mi prstiky, nech to zvladnem 😉 😀

ivankaalenka
25. sep 2013

drzim paste...davaj priebezne vysledky, nech nas inspirujes 🙂

janielikk
autor
25. sep 2013

@laila22 nie, dufam, ze neodpovedam neskoro 🙂 brokolicu treba povarit 15 min., ako asi vsetku zeleninu v tomto detoxe. Tak, dá sa zjesť aj surová, ak sa stalo, dúfam, ze chutila 🙂

janielikk
autor
25. sep 2013

@upra V.Z. s manzelkou minu na stravu rocne cez 8 tisic... to som citala na ich stranke... tak to by som si radsej kupila auto, mat tie prachy 🙂
ale on tiez odporuca upravu stravy smerom k zelovocu a hydinarnam 😉 a to tu mas tiez

janielikk
autor
25. sep 2013

@happysmile ja by som sa tiez pofotila, ale to by ste si povedali, ze zachranili Willyho 🙂 🙂 🙂

happysmile
25. sep 2013

@janielikk ved o to ide aby si videla vysledky 😉 pockaj aka budes stastna ked si po 28 dnoch porovnas fotky a povies si "paaaani, uzasne! ten detox stal zato 🙂 "

happysmile
25. sep 2013

@ivankaalenka dakujem...
u mna vysledky asi nebudu take markantne, lebo cvicim 5x v tyzdni. nemam nadvahu, len potrebujem zredukovat to, co cvicenim nejde. ale priebezne budem informovat, ze ako sa citim a ako to zvladam 😅

happysmile
30. sep 2013

@janielikk @ivankaalenka tak ako zienky zacali ste? ja mam dnes uz 5den... drzim palce! aaaaa pite vela vody 😉 🙂

juliakocka
30. sep 2013

ahoj kočky ja tiez zacinam zajtra

janielikk
autor
30. sep 2013

no a ja som po extrakcii zuba, este to mam otvorene, tak papam len kasicky a stavicky.... a ta fazulka sa tak nahladko rozmixovat neda. 😢

juliakocka
30. sep 2013

práve idem na nákup, tak sa tesim......len dufam, ze to vydrzim...musim sa detoxikovat, lebo mam strasnu plet, som unavena, depresivna.........a nebude mi luto ak aj schudnem 🙂

janielikk
autor
2. okt 2013

Dam sem jedalnicek aj na druhy tyzden, alebo uz mate knizku stiahnutu?

ixi
2. okt 2013

ja som mala macingovu dala som to cele chudla som aj potom dala som dolu 10kg a x znamich v mojom okoli to drzalo a schudli 😵

happysmile
2. okt 2013

zienky drzi tento detox okrem mna este niektora? zajtra idem do druheho tyzdna 🙂 isli dole aj kg aj cm, tak som v celku spokojna, ale uz sa tesim aj na ine jedla ako mrkvu, cviklu a zelenu fazulku 😕 😅 😀

lucymk
3. okt 2013

@janielikk ahoj.prosim na akej stranke si si stiahla ten jedalnicek?neviem to dajak najst.dakujem

happysmile
3. okt 2013

@lucymk knizku si mozes stiahnut na ulozto.sk a je aj zamknuta skupina na FB. ked sa do nej prihlasis, tak su tam jedalnicky, recepty, aj fotky a pani Macingova tam osobne radi dievcatam, ktore drzia detox a chudnu 😉 🙂

janielikk
autor
3. okt 2013

@happysmile Ja idem od zajtra uz naostro, len vydrzat.
Jedalnicek aj recepty su na ulozto.sk, ja mam takto stiahnutu celu knihu.
Ked budem mat tak hodinku free, dopisem to tu, dam to do uvodneho textu.

lenkove
5. okt 2013

Babule, ja sa k vám chcem pridať.. Chudnem od nového roka, schudla som 6 kíl, ale to je máličko, že ano.. Ja na to idem veľmi pozvoľna 😀 Ešte 8 by som chcela do konca roka... Teraz som chorá, mám aj členok boľavý, veľmi cvičiť nemôžem.. Ten detox sa mi celkom pozdáva, no uvidíme.. Čakám od neho výsledky 😀
Inak, má zmysel ho začínať keď viem, že cca o dva týždne ho na víkend poruším, keďže ideme mimo, kde nebude možnosť si navariť, ani doniesť stravu?

happysmile
5. okt 2013

@lenkove tak ta medzi nami vitam 🙂
ja by som kludne zacala. ten vikend by som sa skusila stravovat podla semaforu v knihe a ked by to neslo tak aspon by som obmedzovala priliz tucne a aj sladke jedla. a potom normalne v pondelok pokracoala v dalsom dni ktory je na rade.
hlavne sa nedaj odradit, ak sa zacnes prvy tyzden citit nejako zle. telo vtedy odburava toxiny, takze si treba povedat "len vydrzat!" 😀 na dalsi tyzden uz bude lepsie...
drzim palce! 🙂

maznacik007
5. okt 2013

😒 😒 😒 😒

maznacik007
5. okt 2013

ten prispevok bol omyl teraz som si ho vsimla ..... prepacte kocky ja som vas citala, chcem sa pridat k detoxu a maly mi toto popridaval a odoslal... teraz sme sa vratili a nasla som to tu ... 😅 😅 😝
tak prepacte ak sa da tak sa pridavam .... od zajtra idem na to ...

vahu mam vysoku ani nebudem radsej pisat ... cvicit velmi nemozem len dlhe prechadzky a plavanie ale len znak mam problemy s chrbticou.... tak idem si to prestudovat ... 😉

tessa
5. okt 2013

@maznacik007 nemaj strach z vysokej váhy...ja som tiež začínala s váhou 121kg a to vážne... 😒 Za 2 detoxy po sebe som dala dole 11kg, potom schodíkovou metodou dalších 5kg... Má to význam, vidím to na sebe aj na mužovi, ten dal dole 20kg ale ja som sa viac tešila centimetrom, ktoré ubudli, ako tým kilám 🙂

p_etrisha
5. okt 2013

Ahoj kocky 🙂 Ja som detoxovala vo februari...Dala som dole 12kg,citila som sa bozsky 🙂 V marci som ako bonus otehotnela,takze po porode dam zas! Vam drzim palce 😉

lenkove
5. okt 2013

Baby, ja som si našla veľa negatívnych recenzií, že je to hladovanie a nie je dostatok bielkovín... Tak neviem, mne sa to nezdalo až také drastické, no, prvý týždeň je tých bielkovín menej, ale potom sa to navyšuje 😅 či čo...

@maznacik007 už som sa bála, že ťa tá cvikla vystrašila 😎

maznacik007
5. okt 2013

@lenkove inak ta cvikla moze byt normalne z obchodu taka konzervovana? ak teda nezozeniem cerstvu ...

no hadam to par vydrzim nejako ... 😅

lenkove
5. okt 2013

@maznacik007 no teraz je sezóna, zoženieš ľahko, v bille. tesco majú isto aj v malých zeleninách.. Ja som si knihu ešte nedoštudovala, ale podľa mňa je lepšia čerstvá.. Načo prijímať zbytočne cukry navyše v zaváranine...

tessa
5. okt 2013

zaváraná cvikla stratila všetky vitamíny...p. Tonka odporúča variť čerstvú cviklu 😉