icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

kacka27
22. jan 2014

@soniatko raz som mala taku horku cuketu, ze som ju musela vyhodit, vraj ked je velka je horka, tak kupujem take mensie, zatial boli dobre.

soniatko
22. jan 2014

@kacka27 praveze ja kupujem tiez tie mensie ...ale asi to bude zimou. 😒

leninka75
23. jan 2014

@karinka6 ..blahoželáááááám!!!...krásne centi ti odišli 😵 😵 😵 😵 😵

leninka75
23. jan 2014

@zazvorka87 ..tie farby znamenajú stravovanie podľa semafora.....čo sa k čomu hodí a čo naopak spolu nejde 🙂 ...................kombinácia červená (bielkoviny) - zelená (sacharidy) = NIE, červená (bielkoviny) - oranžová (ovocie) = NIE, zelená (sacharidy) - oranžová (ovocie)= ÁNO, červená (bielkoviny) - žltá (zelenina) = ÁNO, žltá (zelenina) - zelená (sacharidy) = ÁNO, žltá (zelenina) - oranžová (ovocie) = NIE..............v podstate je to klasická delená strava 🙂

dudri
23. jan 2014

dnes sa začínam 2.detox, už sa teším, nemusím rozmýšľať čo budem variť.
predtým som pila zelené smoothie (zelené listy/špenát, rímsky, ladový šalát, púpavový list, rukola, petrž.vňať, datelina.... + ovocie+voda)
dlho som hľadala knihu oddelenú stravu, ze smie len zeleninové zelené listy spolu s ovocím. 😉
len výnimka zelenina +ovocie . vhodne len listové zeleniny, mrkva, cvikla.

sempro
23. jan 2014

Dobré ránko, tak dnes 17. deň detoxu. Na raňajky som si dala pšeno s orechami, slivkami a medom. Mňam 🙂

karinka6
23. jan 2014

@sempro vyzerá to super ja som dnes mala na ranajky to isté len to nevyzeralo tak pekne, ale zjedla som.

sempro
23. jan 2014

@karinka6 ďakujem pekne, no musím si to vždy nejako naaranžovať, aby aj oči jedli, ale potom keď si dám lyžičku tak zistím že je to ozaj dobré.. 🙂

summer_103
23. jan 2014

@sempro ahoj, moje pseno nevyzeralo tiez tak pekne, ty ho mas niecim zaliate, alebo zmixovane? V recepte bolo 100g ale mne to bolo vela, nezjedla som vsetko.

sempro
23. jan 2014

@summer_103 pšeno som rozmixovala tyčovým mixérom, dala do taniera a posypala pomletými orechami, nakrájanými slivkami a medom. Robila som to z cca 50 g, lebo 100 g je pre mňa tiež veľa, takto to mám akorát do hlbokého taniera a najem sa do sítosti 🙂

summer_103
23. jan 2014

@sempro dakujem za super navod, nenapadlo mi zmixovat to na kasu... tak nabuduce robim podla teba 🙂 Dnes hlasim 18.den 😎

sempro
23. jan 2014

@summer_103 no tak 18. deň mám zajtra a teším sa 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
summer_103
23. jan 2014

@zazvorka87 super, drz sa dalej 🙂 ja popijam vodicku s medom, citronom a skoricou. Inak kivi ja vooobec nemusim, ako decko som sa ho prejedla a uz peknych par rokov nebolo v mojom jedalnicku vobec zastupene... Ale kombinacia s bananom, medom, orechmi a skoricou je taka uzasna, ze urcite v tom budem pokracovat aj dalej.

milocka29
23. jan 2014

Ahojte dievčence, Dufam že Vam nevadi že som sa pridala k Vam, keďže ja som nielen mamička ale aj šťastna babička. Dnes som na detoxe 11 deň a aj vďaka Vam zvladam to super a citim sa vyborne. Aj kilečka a centimetre idu dole. Chcem sa ale opytať aj keď s predstihom na morčacie rezne, ktore budem mať sice až v nedeľu, či sa maju vypražať na olivovom oleji alebo iba opiecť na suchej panvici.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
milocka29
23. jan 2014

@zazvorka87 vďaka, tiež si myslim že opekať na suchej panvici asi by sa pripalili tie orechy. Ja som včera bryndzu kupila v Lidli, neviem či sa môže nahrada cottage. Tiež by som ho radšej, mam ho veľmi rada, Sice aj bryndzu, ale takto som nikdy ešte neskušala. Dufam že zachuti. Zatiaľ mi všetko chuti.

summer_103
23. jan 2014

@milocka29 ahoj, tu je vitana a podporovana kazda, nemamicka mamicka aj babicka 😉 Ja som dnes 18. den a dnes mam mat prvy krat morcacie rezne, ty mas asi iny rozpis? Ja ich budem robit na olivovom oleji (obycajnom, nie extra panenskom), oleja sa netreba bat v tomto detoxe..

summer_103
23. jan 2014

@zazvorka87 neviem ci sa moze cottage syrom, citala som kozi syr ako nahradu pre tych ktori ziju v zahranici a tam bryndzu nedostat

eluma
23. jan 2014

Ahojte. Tak ja sa pridávam, ale začnem až 1. feb. to je akurát 28 dní. Teraz sa psychicky na to pripravujem, bude to asi fuška. PRIDÁ SA NIEKTO ku mne?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
milocka29
23. jan 2014

@summer_103 ja rezne budem mať v nedeľu a to bude 14 deň. Ja mam knihu Najedzte sa do sytosti. Ja len už teraz slintam na tie rezne, kedže ja som mäsožrava a teraz som asi prvykrat tak dlho bez neho, ale sa to v pohode da.

milocka29
23. jan 2014

@zazvorka87 kozi syr si ochuť soľou, čiernym korenim a mletou červenou paprikou a je vyborny, podobny ako ovči. Dobre vedieť, ak mi ta bryndza nebude chutiť tiež si dam taku nahradu.

summer_103
23. jan 2014

@milocka29 no t ie knihy su rozne, je aj rozsirene nove vydanie a to co mam ja je Najedzte sa do stihlosti, nie do sytosti. Aj nedavno tu dievcata pisali rozdiely, myslim ze v jednej knihe sa nenachadza vobec bielko s bryndzou.
Ja mam 14. den kuracie karbonatky s celerom.

kacka27
23. jan 2014

@karinka6 wau pekne ti to ide, to som zvedava na moje 😀

karinka6
23. jan 2014

@milocka29 určite použí olej najlepšie olivový

bezaz
23. jan 2014

baby, tak sme mali na veceru ten cviklovy salat so slivkami a super, nam to chutilo 😀 este by som pridala viac cesnaciku, pohodka 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená