Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@summer_103 Aj ja mam Najedzte sa do štihlosti 🙂 , to len ja jej hovorim do sytosti. Ja idem na tu bryndzu s vajičkom, dam vedieť ako chutila.
ja mám celkom rada bryndzu, ale tak s tými bielkami mi fakt nešla :( takže ja nabudúce radšej ako pomazánku spravím a s pažítkou 😀
baby ja veceriam o 15,30 😕 😕 potom uz nic.. a vobec nejem ani jogurt ci orechy.... nebyvam hladna 😨 😨 ..... 😝
dnes som mala na obed brokolicu apoobede teda veceru 😀 lusky s vajcom
varim tak ze uspim vecer maleho a stepujem pri sporaku robim si obed a veceru naraz i ranajky na druhy den aby ked pridem domov mohla som hned jest....a nezdrzovat sa...
@milocka29 no klasika soľ, trošičku červenej mletej papriky a pažítku Inak ja som vyskúšala minule ten cviklový šalát a malá si robila praženicu a tak mi zavoňala tak si hovorím že vajce jak vajce tak som si z jedného na olivovom spravila praženicu osolila a jaké to bolo super s tou cviklou 😀
ja mam knihu do stihlosti.. tam je aj rozpis schodikovej metody...... len neviem ci je to uplny rozpis a ci ma aj zvlast knihu schodikovej metody.. ma ju niekto?? ci si ju mam kupit len chcem vediet aby sa vlastne neopakovalo to iste co v stihlosti....
Tak to ja o 15.00 ešte len obedujem 😉 , nakoľko ja aj neskoro raňajkujem, preto aj ta večera je u mňa okolo 19-20.00 😀. Ale že večera môže byť aj 2hod. pred spanim a to ja chodim veľmi neskoro.
Dievčence tak bryndzovu večeru mam ako tak za sebou, zjedla som koľko sa dalo ale popravde vôbec mi to nechutilo, keby tak s kuskom dobreho chlebika 🙂 tak to by sa dalo. Manžel skonštatoval, že zajtra bude mať na raňajky ako pomazanku na pečivko.
@tanitta v knihe schodikova metoda je rozpis jedal na 70 dni s receptami a da sa stiahnut na ulozto.
@summer_103 vdaka a nema nahodou link? ja som tam uz pozerala ale nejak som sa nedopatrala... 😕
@milocka29 bryndzu mam rada tak dufam ze ju dam tesim sa na nu len zaroven aby som nakoniec nebola sklamana.... a da sa z toho vobec najest??? 😨
ja som dorobila cuketu, bananove ranajky a hraskovu polievku(ak sa to da polievkou nazvat 😀 )
@tanitta aj ja mam bryndzu rada, ale toto mi nechutilo, ale som tlačila a myslela aka je to dobrotka 😖 a dala som si k tomu jeden list činskej kapusty, akože chlebik 😠 . Nezjedla som veľa, tak teraz asi budem len vodu piť a tu som si ochutila medom a citronom. V noci budem častym navštevnikom WC 😀 .
dievcata, dnes som skoncila treti den, jedla mi chutia, len ta cvikla .... 1x bola super, ale 3x za 3 dni, no stacilo 😒 Len mam brucho ako balon, zeby z tej vody?
Dobre ranko dievcata, ja si dnes pochutnavam na pohankovych vlockach so struh. jablckom. Chuti mi to velmi. Len som prekvapena z toho mnozstva. Tie recepty v knihe mohli byt teda lepsie prepracovane... dala som namocit 100g vlociek podla toho rec. a je to strasne mnozstvo, vzala som si do prace len polovicu a ani tu nedokazem zjest.. Je to take cudne, ze jeden den mame na ranajky 150g jogurt a druhy den mnozstvo ako pre 4 osoby...
Ja som tiez stale ako balon, len rano to byva lepsie. Inak vcerajsie morcacie prsia v orieskoch boli vyyyborne, velmi som si pochutila, mozete sa tesit 😉
ránečko!!.....
@summer_103 ..a veru sa mi zdalo, že som do tých vločiek niečo zabudla dať 😅 😅 😅 😅 ...jablko 😉 😉 😉 😉 .................
..dievčatá pochválim sa 😀 😀 😀..včera sme mali rodičko a maminka, s ktorou som sa dlhšie nevidela ma pochválila, že ako som pekne schudla 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ................moc to potešilo, povzbudilo do ďalšieho boja s kilečkami 🙂
@summer_103 dakujem za odkaz aspoň to nemusím hľadať a zíde sa mi to kedže teraz mám 4 týžden detoxu a rozmýšlala som čo dalej.
@sempro na zjedenie 🙂 ja som si podusila cibulku na troske oleja a na to dala tuniaka. Nechcela som aby zo mna v praci niekto citil cerstvu cibulu 😀
@summer_103 to je tiež super nápad 🙂 ja mám veľmi rada cibuľu 🙂 takže toto jedlo môžem
@sempro Nooo vyzera to chutne, tam som sa ja este nedopracovala, my sme dnes mali cestoviny so spenatom, prave som ich dojedla , boli velmi chutne 🙂
@zazvorka87 ja chodim 3x do tyzdna do fitka, ale to som chodila aj predtym. Teraz chodim hned rano a ranajky si davam az ked pridem domov. Vraj svalova hmota by ubudat nemala len tuk, tak snad neprides o svalstvo 😀
@zazvorka87 ja cvičím Jillian večer 🙂 prečo by si nemohla cvičit?
@zazvorka87 aj ja cvicim 🙂 nevidim v tom ziadny problem 😉

@ivanazv čo sa týka tej kombinácie že cvikla a slivky ... tak toto ja tiež nemusím slivky áno ale do mrkvy a jablk ale cviklu som 1x jedla len čistu soľ, rasca a korenie toto som v pohode jedla ale teraz som začala tento týž. po 3mes. prestávke a už som si urobila ten šalát uhorky /ale kyslé/ hrašok a mrkvu ale to som si uvarila mrazenu a čuduj sa celkom to bolo dobré a dokonca aj na druhý deň. Inak ja som si až teraz po 2x všimla že to čo mám jeden deň na večeru tak mám na druhý deň na obed 😀 kým som bola doma a nechodila do roboty tak mi to dajak ani nedošlo 😨 Inak tie zámeny sa môžu robiť lebo nebudem predsa jesť banány a kiwi ak som na ne alergická takže ja som si upravila tento týž. po svojom a prestriedavam na preskočku ostatné - jablká a jogurt. Tiež nejecte niektoré jedlá ktoré máte podľa KS v nevhodných zameňte to za niečo podobné. 🙂 Držím palce