icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lenuska74
23. jan 2014

@ivanazv čo sa týka tej kombinácie že cvikla a slivky ... tak toto ja tiež nemusím slivky áno ale do mrkvy a jablk ale cviklu som 1x jedla len čistu soľ, rasca a korenie toto som v pohode jedla ale teraz som začala tento týž. po 3mes. prestávke a už som si urobila ten šalát uhorky /ale kyslé/ hrašok a mrkvu ale to som si uvarila mrazenu a čuduj sa celkom to bolo dobré a dokonca aj na druhý deň. Inak ja som si až teraz po 2x všimla že to čo mám jeden deň na večeru tak mám na druhý deň na obed 😀 kým som bola doma a nechodila do roboty tak mi to dajak ani nedošlo 😨 Inak tie zámeny sa môžu robiť lebo nebudem predsa jesť banány a kiwi ak som na ne alergická takže ja som si upravila tento týž. po svojom a prestriedavam na preskočku ostatné - jablká a jogurt. Tiež nejecte niektoré jedlá ktoré máte podľa KS v nevhodných zameňte to za niečo podobné. 🙂 Držím palce

milocka29
23. jan 2014

@summer_103 Aj ja mam Najedzte sa do štihlosti 🙂 , to len ja jej hovorim do sytosti. Ja idem na tu bryndzu s vajičkom, dam vedieť ako chutila.

lenuska74
23. jan 2014

ja mám celkom rada bryndzu, ale tak s tými bielkami mi fakt nešla :( takže ja nabudúce radšej ako pomazánku spravím a s pažítkou 😀

milocka29
23. jan 2014

@lenuska74 a pridaš ešte niečo do tej bryndze okrem pažitky? Či to nebude na večer veľmi ťažke. Tiež sa nejak neponahľam na tu večeru, radšej popijam vodu.

tanitta
23. jan 2014

baby ja veceriam o 15,30 😕 😕 potom uz nic.. a vobec nejem ani jogurt ci orechy.... nebyvam hladna 😨 😨 ..... 😝
dnes som mala na obed brokolicu apoobede teda veceru 😀 lusky s vajcom
varim tak ze uspim vecer maleho a stepujem pri sporaku robim si obed a veceru naraz i ranajky na druhy den aby ked pridem domov mohla som hned jest....a nezdrzovat sa...

lenuska74
23. jan 2014

@milocka29 no klasika soľ, trošičku červenej mletej papriky a pažítku Inak ja som vyskúšala minule ten cviklový šalát a malá si robila praženicu a tak mi zavoňala tak si hovorím že vajce jak vajce tak som si z jedného na olivovom spravila praženicu osolila a jaké to bolo super s tou cviklou 😀

tanitta
23. jan 2014

ja mam knihu do stihlosti.. tam je aj rozpis schodikovej metody...... len neviem ci je to uplny rozpis a ci ma aj zvlast knihu schodikovej metody.. ma ju niekto?? ci si ju mam kupit len chcem vediet aby sa vlastne neopakovalo to iste co v stihlosti....

milocka29
23. jan 2014

Tak to ja o 15.00 ešte len obedujem 😉 , nakoľko ja aj neskoro raňajkujem, preto aj ta večera je u mňa okolo 19-20.00 😀. Ale že večera môže byť aj 2hod. pred spanim a to ja chodim veľmi neskoro.

milocka29
23. jan 2014

Dievčence tak bryndzovu večeru mam ako tak za sebou, zjedla som koľko sa dalo ale popravde vôbec mi to nechutilo, keby tak s kuskom dobreho chlebika 🙂 tak to by sa dalo. Manžel skonštatoval, že zajtra bude mať na raňajky ako pomazanku na pečivko.

summer_103
23. jan 2014

@tanitta v knihe schodikova metoda je rozpis jedal na 70 dni s receptami a da sa stiahnut na ulozto.

tanitta
23. jan 2014

@summer_103 vdaka a nema nahodou link? ja som tam uz pozerala ale nejak som sa nedopatrala... 😕
@milocka29 bryndzu mam rada tak dufam ze ju dam tesim sa na nu len zaroven aby som nakoniec nebola sklamana.... a da sa z toho vobec najest??? 😨
ja som dorobila cuketu, bananove ranajky a hraskovu polievku(ak sa to da polievkou nazvat 😀 )

milocka29
23. jan 2014

@tanitta aj ja mam bryndzu rada, ale toto mi nechutilo, ale som tlačila a myslela aka je to dobrotka 😖 a dala som si k tomu jeden list činskej kapusty, akože chlebik 😠 . Nezjedla som veľa, tak teraz asi budem len vodu piť a tu som si ochutila medom a citronom. V noci budem častym navštevnikom WC 😀 .

diorka
23. jan 2014

dievcata, dnes som skoncila treti den, jedla mi chutia, len ta cvikla .... 1x bola super, ale 3x za 3 dni, no stacilo 😒 Len mam brucho ako balon, zeby z tej vody?

tanitta
23. jan 2014

@diorka ja som si ten salat normalne davala na teplo ohriaty so syrom... chutilo mi to lepsie 😉 ja som stale ako balon 😀 .... hlavne uz teraz na vecer a rano brucho viac splasnute...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
summer_103
24. jan 2014

Dobre ranko dievcata, ja si dnes pochutnavam na pohankovych vlockach so struh. jablckom. Chuti mi to velmi. Len som prekvapena z toho mnozstva. Tie recepty v knihe mohli byt teda lepsie prepracovane... dala som namocit 100g vlociek podla toho rec. a je to strasne mnozstvo, vzala som si do prace len polovicu a ani tu nedokazem zjest.. Je to take cudne, ze jeden den mame na ranajky 150g jogurt a druhy den mnozstvo ako pre 4 osoby...
Ja som tiez stale ako balon, len rano to byva lepsie. Inak vcerajsie morcacie prsia v orieskoch boli vyyyborne, velmi som si pochutila, mozete sa tesit 😉

leninka75
24. jan 2014

ránečko!!.....

@summer_103 ..a veru sa mi zdalo, že som do tých vločiek niečo zabudla dať 😅 😅 😅 😅 ...jablko 😉 😉 😉 😉 .................

leninka75
24. jan 2014

..dievčatá pochválim sa 😀 😀 😀..včera sme mali rodičko a maminka, s ktorou som sa dlhšie nevidela ma pochválila, že ako som pekne schudla 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ................moc to potešilo, povzbudilo do ďalšieho boja s kilečkami 🙂

sempro
24. jan 2014

dobré ránko vám všetkým prajem, dnes ráno super truper raňajky...biely bio jogurt, med, orechy, hrozienka a škorica, riadna mňamka 🙂
všetkým nám držím palce v ďalšom chudnutí, nech máme dostatok motivácie...

ivanazv
24. jan 2014

@sempro aj ja som mala dneska takéto ranajky, ale teda ja som to zmutkala všetko dokopy a vobec to nevyzeralo dobre, ale chutilo super....musím si to začat pripravovat aj ja tak pekne 😀 aby sa aj oči najedli 😉

karinka6
24. jan 2014

@summer_103 dakujem za odkaz aspoň to nemusím hľadať a zíde sa mi to kedže teraz mám 4 týžden detoxu a rozmýšlala som čo dalej.

sempro
24. jan 2014

tak pridávam fotku dnešného môjho obeda. Tuniak v olivovom oleji s cibuľou a cviklou.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
summer_103
24. jan 2014

@sempro na zjedenie 🙂 ja som si podusila cibulku na troske oleja a na to dala tuniaka. Nechcela som aby zo mna v praci niekto citil cerstvu cibulu 😀

sempro
24. jan 2014

@summer_103 to je tiež super nápad 🙂 ja mám veľmi rada cibuľu 🙂 takže toto jedlo môžem

kacka27
24. jan 2014

@sempro Nooo vyzera to chutne, tam som sa ja este nedopracovala, my sme dnes mali cestoviny so spenatom, prave som ich dojedla , boli velmi chutne 🙂

@zazvorka87 ja chodim 3x do tyzdna do fitka, ale to som chodila aj predtym. Teraz chodim hned rano a ranajky si davam az ked pridem domov. Vraj svalova hmota by ubudat nemala len tuk, tak snad neprides o svalstvo 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ivanazv
24. jan 2014

@zazvorka87 ja cvičím Jillian večer 🙂 prečo by si nemohla cvičit?

ivetah
24. jan 2014

@zazvorka87 aj ja cvicim 🙂 nevidim v tom ziadny problem 😉