Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
dievčence aj ja dnes super raňajky jogurtik s prilohami, obed cestoviny so špenatom, vyborne 😝 ale tiež mi zvyšilo, asi si ich dam na večeru, lebo ja hrach nemusim. Dufam že veľmi nezhrešim, či? 😒
baby dnešná moja večera, bože tak som si pochutnala, bola to riadna mňamka 🙂 cviklový šalát a morčacie prsia obalené v mandľových lupienkach a v orechoch.
@zazvorka87 zatiaľ som striktne dodržiavala, tak teraz zhrešim. Mne sa už asi aj mozog vyčistil 😀 lebo už som sa v nedeľu chystala na reznik, ale mam kuraci karbonatok, čo je tiež určite super 🙂 hlavne konečne mäsko.
@milocka29 alebo ich odloz na zajtra a na veceru si daj csoi lahsie😉....
jadnes cuketa uz som ju drhla nelezie mi dole krkom ale tat verzia bola fajne😉.... ale prepadol ma taky hlad ze som predchvilkou zjedla 1/2bryndze s lyzickou 🤐 zhresila som....sak uz pojdem do 3tyzdna po vikende 😎
vaha -3kg ... pas mi moc nejde dole som rovna ako valec od vrchu az dole 😅 ... boky -3cm ....
dnes som na obed dala hraskovu(som si prehodila veceru a obed).. ... aj vam ostava v polievke take supky sice jemucke ale v krku skriabe aj ked sa to mixne? ja som to musela precedit cez sito na 2x......inak polievka potom ostala uplne super ako kremova a to co som precedila som zase mixla a kto chcel dal si zvlast do taniera kasu
@zazvorka87 Haha 😀 ze Shrekovu polievku, no dobry nazov si tomu dala 😀
Moc som jej neverila, ale nakoniec sa to celkom dalo zjest.
@sempro Rezne vyzeraju uzasne, nevedela som si to predstavit…dakujeme za fotodokumentaciu 🙂
ahojte preve varim za velky hrniec borscu 😀 budem ho jest aj 3dni chuti mi davam si doneho aj lyzicu jogurtu 🙂 som schopna ho zjest za 2taniere... vecer dam bryndzu s bielkami....
ahojte, mne borsc absolutne nechuti, ani nikomu doma, a to som recepturu dodrzala. Dnes na obed to bolo lepsie ,cestoviny so spenatom ,dala som si na to aj vlasske orechy oprazene na teflonovej panvici a olivovom oleji,bezne si tak nahradzam slaninku a je to mnamka 🙂 myslim, ze som az tak nezhresila, kedze sa orechy mozu doobeda pojedat 😉 . Inak 12-ty den a stale iba kilo a pol dole, takto to mam od 3 dna.Ale doobeda si davam slivky plus orechy a poobede kazdy den biely jogurt s medom a orechami. Zeby to bolo tym???????? Mate niektora taky maly ubytok vahy? Na cm boky- minus 2 cm, pas 1 cm.
dievcence, ja uz mam pricinu, preco som skoncila po 5 dnoch, dalej by som asi ani pokracovat nemohla, kedze uz chudnut nemozem, zistila som, ze cakam babo 😎 😎 😎
takze Vas sledujem a drzim vsetkym palce🙂
pa
@monciky nooo to veru ziadne detoxy a chudnutie 🙂 Gratulujem a vsetko dobre prajem 🙂
@fannynka Ja som si dala poobede jogurt tak 2-3 x inak doobeda vobec nic, nie som hladna.Nevazim , nemeriam,az sa tym zbytocne nezatazujem 😀
Ja mam dnes namiesto Borscu, hraskovu od vcera, predtym som mala 2 dni po sebe borsc, tiez mi to nejak nereze,nabuduce si tu cvilku dam potom samotnu.
@fannynka my sme borsc minule nevarili, lebo sme mali strasne vela jedla z predosleho dna, takze dnes premiera, ale nam zatial chutilo hadam vsetko, aj detom, tie dnes mali k mrkvovemu perkeltu zemiacky varene a boli spokojne, aj hrachovej polievky musim robit viac..
@monciky no pekne 😀 gratulujem 😵
@zazvorka87 uz sa tesis na zajtrajsie kura?? lebo my strasne, ani by som nepovedala, ze mi niekedy bude chybat maso 😲 ale je super, ze muz so mnou zvladol uz 2 tyzdne, vobec som to necakala
@bezaz no to by aj mne chutili tie zemiaciky s perkeltom 🙂 Obdivujem tvojho muza, ze to zvlada, lebo oni asi menej vydrzia , co sa tyka obmedzeni v jedle- aspon ten moj urcite 😀 .
@kacka27 si dobra, ze to zvladas bez tych jogurtov, ja by som to nevydrzala od obeda do vecere bez toho. Pre mna je ten olovrant asi najchutnejsie jedlo dna 🙂
Caute dievcence. Tak tyzden oddychu od detoxu za mnou a od zajtra zacinam od zaciatku. Velmi sa uz tesim na ranajky. Nech sme do leta stihlosky 😉
Dievcata,ktore ste len zacali,alebo uz nevladzete a chcete to vzdat.VYDRZTE TOOO!najlepsi detox na svete!mozte jest do prasknutia a tie recepty su mnaaaam 🙂 ja som nastastie nildy dietovat nemusela,toto som brala len ako precistenie,napriek tomu mi z bruska odislo 8cm 😎 genialne.drzkajte sa!
@mdurickova ďakujeme za podporu, určite potešila 🙂
ahojte
idem do dalsieho levelu... karbonatky 😀 😉 ........ rekapitulacia.... po 14dnoch -4kg 😕 😕 vychodzia vaha 67kg
@zazvorka87 ja som robila so surovym, pomixovala som maso, potom zvlast zeler a zmiesala som to. V karbonatkach nebolo citit kde je len ta chut mierne zelerova