Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@kamilkak a vzdy si schudla rovnako?ja ho drzim teraz druhy krat.tak reku ci sa mozem tesit opat na ubytok vahy🙂
cukina sa ešte dala, ale pre mňa boli najhoršie fazulové lisky. Teraz som už po detoxe a pechádzam na semafór.
@noemka2006 - pri prvom mi išlo dolu 6 kíl , teraz 9 kíl 🙂
@kamilkak super..a potom prvom si ich nabrala nazad?lebo ja hej...bola som moc leniva a vyzierala sa..
@petrabalaz ja mozem vsetko okrem cukety🙂a neskutocne sa tesim na biely jogurtiiiiiiiiiiiik🙂
@noemka2006 - ja som bola lenivá , necvičila som , moc som nevyžierala , až cez Vianoce :(
@kamilkak no uvidim ako sa zadari mne🙂tak drzim nam palceky🙂
@noemka2006 ale ved biely jogurt mozes stale. medzi obedom a vecerou. ja si davam s orechami, medom skoricou skoro kazdy den. lebo od obeda do vecere nevydrzim.
@petrabalaz no ja zatial vydrzim..tak sa radsej neprejedam..🙂ale urcite pride kriza😀
@noemka2006 no ja teda nevydrzim. obedujem o dvanástej a veceriam az o osmej. takze eeee. to by som nedala. o stvrtej si dam jogurt a ficim do vecere. 😀
@petrabalaz ja mam obed okolo 12tej a veceru okolo 5tej,potom uz nic🙂
ahojte kocky.. je tu niektora ktora drzala macingovu viac krat?.....
@avanka
17 kg?? Vaaau, gratulujem 🙂 Ja som dnes na 16. dni a prave si ma velmi motivovala aby som vydrzala do konca a este aj dalej 🙂 Spolu s detoxom som prestala aj fajcit (po cca 10 rokoch) a je pre mna absolutne nepochopitelne ze som od zaciatku nemala ani raz chut zapalit si. Takuto skusku mojej pevnej vole som si dala, tak uz len vydrzat :D
baby ako ste zvladli jesť posledne dva tyždne v detoxe.príde mi to veľa tak som si začala vyberať len jeden chod.
Caute zienky 🙂 no ja som po detoxe teraz 2hy týždeň, robím semafor, zatiaľ mám 7kg dole a včera neuverite, ale na večeru som si musela dat bryndzu s bielkami 🙂 som dostala na to chut.
caute baby ...čo tak založit skupinu CHudneme s A.MAčingovou?..cca2 r. dozadu som ju drzala...schudla som8kg detoxom...chystam sa na nu...tak sa da stravovat celoživotne...hoci Dukanovkou len dočasne...schudnut....a konec
Caute baby, dnes koncim 28-denny detoxikacny program. Nevydrzim do rana, a tak som sa vazila a merala uz dnes.
Vysledok :
vaha - 9kg
prsia - 10cm
pod priami - 8cm
pas -22 cm
boky - 15cm
stehno -7cm
ruka / paze/ - 5cm
Konfekcne som isla z cisla 48 na 44. 😀 Som maximalne spokojna, zajtra mam zacat semafor.
@andie25 ahoj, drzis semafor presne podla podla knihy, alebo nejako upraveny na vlasnu podobu? Chcela by som ho skombinovat s 90 dnovou dietou / 1 den - bielkovinovy, sacharidovy, uhlohydratovy a ovocny den, opakovat do okola/ a vylucit neprospesne potraviny podla krvnych skupin, len neviem ci je to dobra napad. 😕 Budem vdacna za kazdy postreh. 😉
@mashka Krásny výsledok! Super! No ja idem podľa receptov z knihy plus vynechavam pre moju krvnu skupinu neprospesne potraviny. Väčšinou na raňajky mavam pšeno alebo pohanku, raz do týždňa celozrnne rozky s medom a orechami a grep stavu. Na obedy zvyknem mat sacharidovu kombináciu so zeleninou a večer bielkoviny. Myslím ze kľudne to mozes takto a nemusíš ísť na diétu, vies aby si nebola hladna.

@noemka2006 no mne ta cukina teda chutila. no ale chuti to aj mojmu muzovi. a dnes - piaty den som ju musela robit dvojnasobnu. tak neviem,ci sa mam z toho tesit, alebo plakat 😀. pomaly mi kradne zo vsetkeho, co si urobim. ranajky mi dnes jedol tiez, mrkvovy perkelt po mne dojedal a povedal, ze nabuduce mam urobit viac. som mu na zaciatku vravela, ze nech ma v tom podporuje, ale takto som az nemyslela. 😉