icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

yvetulka
24. apr 2014

@danijela tak ja som mala o 30 kil viac a o 3 cm menej, takže u teba to hroza isto nebude, aj ked mi vahu nikto neveril, tipovali mi do 90, ale vaha neklame.

danijela
24. apr 2014

no na mne je to brucho najhoršie, to mi každý hovorí, že ja ked priberiem tak najprv je to vidiet na bruchu, a už ani nohavice mi nie sú dobré, tak som z toho dost frustrovaná...

tanitta
24. apr 2014

@petrita00 ahojky ja som orechy velmi vela ak nepadlo 5kg za 28dni 😎 😀 medu mozno 2 x 7dcl ja to nedavam na lyzice ale lejem odhadom...niekedy robim viac tak aj preto viac miniem... ked robim mrkvac pre 5ludi tak take dobre 2hrste orechov a odhadom 10PLvelkych medu....zase podla sladkosti jablk

kiki68
24. apr 2014

ja som na tom krasne schudla,ale hlavne opeknela 🙂 na mna to ucinkovalo na 100% a v podstate sa toho aj drzim stale.

hviezda321
25. apr 2014

Tak dnes mam 4. den a zatial uplna pohoda. Hlava ma nebolela, len minimalne. Kavu som nahradila zelenym cajom. A cuduj sa - nechyba mi. Ale myslim si, ze je to tym, ze tentokrat som sa na toto dobre psychycky pripravila a tak nejako s chutou si predstavujem, aka budem potom pekna 🙂 Drzim vsetkym palce.

luciahaluskova
25. apr 2014

Kocky prosim vas,ak som este od obeda do vecere hladna co si mam dat?doobeda su to susene slivky ale neviem co poobede.Dakujem

traffic
25. apr 2014

@luciahaluskova jogurt biely s mandlami a medom

luciahaluskova
25. apr 2014

Dakujem,utekam si kupit 🙂

citronius
25. apr 2014

Ahojte, baby, ktoré potraviny vlastne môžem jesť hocikedy a bez obmedzenia? Ako je to s kávom a suchým vínkom? Ďakujem

yvetulka
25. apr 2014

@hviezda321 preco si sa vzdala kavy? tu mozes, len bez mlieka a cukru. ja som si do nej na odporucanie Mačingovej davala sojove mlieko, to sa moze a v pohode, tak mito zachutilo, ze sa ku kravskemu mlieku uz veru nevratim

yvetulka
25. apr 2014

@citronius alkohol je pocas detoxu zakazany a kavu mozes, ale bez cukru a mlieka, to mozes nahradit sojovym, je to skvela nahrada. teda aspon pre mna

citronius
25. apr 2014

@yvetulka a čaje?

kamilkak
25. apr 2014

@citronius - biely jogurt s medom , zeleninka

yvetulka
25. apr 2014

@citronius tie mozes, kolko vladzes, su dokonca ziadane, hlavne zeleny a bylinkove, aj zihlava je velmi dobra pri detoxe

tamichloe
25. apr 2014

baby mate tu najnovšieu knihu?Harmónia zdravia, krásy a vitality...potrebujem ten receptik na chlieb,čo je vhodny pre všetky krvne skupiny

danijela
26. apr 2014

tak dnes 5. den a cítim sa super aj recepty mi sedia akurát tá zelená fazuľka s tou škoricou mi moc nechutí, tak som škoricu v recepte vynechala, myslíte,že keby som si tieto recepty z 1. týždňa dala 2x po sebe, že je to zlé? pretože nie som hladná a veľmi mi tá strava chutí 🙂

hviezda321
27. apr 2014

@yvetulka nuz ja to vnimam skor ako taky jarny detox, a kava odvodnuje. Zeleny caj nie. Robim to pod kontrolou mojej vyzivovej poradkyne zo Sveta Zdravia, a ona mi povedala ze radsej bez kavy. Proste aby sa telo lepsie ocistilo. A veru uz vidim ze to zacalo 🙂))

aristokratka
28. apr 2014

tak dnes sme s mamou zacali detox prave ranajkujem ale neide mi to dolu krkom mam sucho v ustach asi som si tam nemala davat ten med nie som zvyknuta na sladke ranajky...

petrita00
28. apr 2014

Dnes zacinam 7 den, vsetko je super vsetko dodrziavam, ziadne prehresky a cuduj sa svetu nic som neschudla ☹ . Dufala som , ze aspon kilecko ked kazdy schudol najma v prvom tyzdni z vahy. A to aj cvicim poctivo...urcite to nevzdam a vydrzim ale ma to mrzi...moze to byt sposobene kojenim ?

zuzanarichard
29. apr 2014

@petrita00 ahoj,nemyslím si,že by to spôsobilo kojenie...aj ja kojím,malý má 3 ,5mesiaca...ja som 12 deň,a zatial je dole len 2,5 kila,to je na nervy!!

petrita00
29. apr 2014

@zuzanarichard moj ma 2 mesiace....zazrakom dnes dole kilo asi to bude sposobene zihlavovym cajom, tefa som sa asi len odvodila ☹ . Je to na nervy to mas pravdu. Tak tuzim mat aspon 5 kg dole. Z akej vay ides ak sa mozem opytat? Aj ked ja som dost velka tak by to mohlo ist lepsie ...

tanitta
29. apr 2014

@petrita00 skor to pojde dole v 3 a 4 tyzdni ale podla mna nie az tak rapidne 😎 .....ale nevazte sa merajte sa 😉 ... ja som sla dole 3,5kg na cm cca o 5cm zovsadial.(prsia,boky pas)...stehno 2cm

yvetulka
30. apr 2014

@petrita00
@zuzanarichard jaj baby, nevazte sa, presne to macingova zakazovala, ma to svoje opodstatnenie. ja som vcera skoncila detox a mam - 6 kg, -5 cm z prs a po -4 cm z pasu a bokov, stehno -2, lytko tiez. pre mna super, pretoze od ziadnej diety som este neschudla. dnes prachadzam na semafor na 4 tyzdne a potom sa znova tesim na detox, nevzdavajte sa a nevazte pocas detoxu, az po skonceni. drzim vam palce

zuzanarichard
30. apr 2014

@petrita00 ahoj,idem dole z váhy 67,5 kg...dnes ráno bolo na váhe 64,9,skoro som odpadla🙂))to sa dievčatá nedá,nevážiť sa🙂))))ja som pred otehotnela s váhou 61,8 kg,takže už len tri kilá a som na pôvodnej váhe,ale chcem potom súvisle prejsť na delenú stravu,tá je pre mňa ako stvorená...a chcem dať dole od tej pôvodnej váhy ešte aspoň sedem kíl,54 kíl som mala presne pred dvoma rokmi,keď sa mi muž vrátil z AFG🙂)))

zuzanarichard
30. apr 2014

@yvetulka tak to je super,že sa Ti podarilo schudnúť...mne práve najlepšie idú dole kilá pri delenej strave...ja zase ďalšie dva roky dúfam nebudem musieť jesť tieto hnusné jedlá ako je brokolica so syrom,alebo repa,fuj🙂))ešte to dávam,ale už to asi dlho nevydržím🙂))najviac sa teším na tretí týždeň na raňajky:!!!🙂)

yvetulka
30. apr 2014

@zuzanarichard tak brokolica, mrkvovy perkelt a zelena fazulka - to ti je iny hnus. mimochodom, bola to moja naj zelenina. prave preto som sa dala od dnes na semafor, potom si dam asi znova detox, nejak to vydrzim hadam a ak nie, tak som z netu stiahla receptar na delenu stravu na dalsie tyzdne, tak sa tesim velmi. delenu stravu som nikdy predtym nemala a celkom ma oslovila a hlavne, ked tak lahko zislo kil a zovsadial v priemere po cm, tak to potesi

zuzanarichard
30. apr 2014

@yvetulka delená strava je fantastická,ja som pri nej schudla dosť vela,za dva mesiace 9 kíl a to som jedla všetko🙂)a nerobí mi problém jesť mäso so zeleninou bez prílohy ako sú zemiaky alebo ryža....tento detox je posledný čo držím,lebo tie jedlá mi idú fakt krkom a predstava,že ich ešte budem musieť niekedy jesť ma desí🙂)

yvetulka
30. apr 2014

@zuzanarichard vsak to asi aj ja. asi nebudem mat odvahu a zaludok zopakovat ho znova 😅 , to radsej budem na nejakych stavach. ale ked budem nonstop na delenej, myslim, ze este zhodim, samozrejme v ramci racionalnej stravy. uvidime, ako to bude vyzerat po osmych tyzdnoch

petrita00
1. máj 2014

@zuzanarichard vaaav tak to je teda super ze ti to ide tak dole...ja som sa dnes opat vazila a mam ako pred detoxom...ma porazi ☹ a aj som sa pomerala a nic a to uz mam 10 den...

zuzanarichard
1. máj 2014

@petrita00 neboj,pojde to!!!!