Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@laily4 Čo som čítala, tak Mačingová písala, že to nevadí a môže sa začať s detoxom aj počas kojenia. Ja by som asi ešte počkala aspoň do 5 mesiaca, keď začneš s príkrmami. Radšej by som len vylúčila pečivo, sladkosti, pila aspoň 2-3litre vody denne a tie kilá pôjdu aj samé dole. A keď začneš prikrmovať, vyskúšala by som aj detox 🙂
@zazvorka87 ja som sa každý deň odmenila a dala som si nejaký zákusok alebo niečo chutné ku káve. Hádam ma tu neukameňujú, tu to neberú tak vážne ako na fcb 🙂 Skončila som s detoxom v nedeľu a dala som dole 8 kíl a z v.44, ktorá mi bola tesná, som prešla na 42 a dokonca som natiahla aj 40 😵
ja som robila detox počas...sú to samé zdravé jedlá...aj tak musíš nazačiatku vynechať skoro všetko kvôli bábätku..tak prečo nezačať zdravo......bábätku neuškodíš, akurát dodáš vitamíny sebe aj krpcovi
nie je to diéta
Ahojte, máte niekto skúsenosť so zápchou a nafúknutím pri držaní tohto detoxu? Už som zúfala, 6. deň detoxu za mnou, brucho ako balón, 4. deň zápcha... V živote som takúto dlhú zápchu nezažila, cítim sa naozaj zle. Samozrejme pijem veľa vody, aj pohár citrónovej nalačno.
Zažili ste niekto takéto problémy? Prešlo to?
Do detoxu som išla kvôli prečisteniu tela, nie chudnutiu. Recepty mi chutia, aj jablkovo-mrkvové raňajky, ale hrozne mi chýba čerstvá zelenina a ostatné ovocie, cereálie, celozrnné pečivo...
@zazvorka87 No včera som si dala na večeru šalát zo surovej zeleniny a dnes ráno po týždni kávu a už som ok... :D Brokolicu aj strúčiky mám veľmi rada, ale asi ich môžem jesť menej často. 🙂
Držím palce všetkým, ktorým tento detox vyhovuje.
ahojte baby mam jednu otazku snazim sa chudnut drzim dietu a vcera vecer som dostala menstruaciu a dnes ked som sa postavila na vahu tak pozeram ze mam o kilo viac ako vcera nakolko som sa vcera po tyzdni vazila a dnes neviem preco ale mala som nutkanie sa odvazit a vaha ukazuje viac precoooo?
Ahojte 🙂 Detoxovala som pred tehu (dala som 12kg dole), potom som si vypapkanie ospravedlnila tehu, a doteraz som stale mala cas 😠
Ale od pondelka pekne opat raz 🙂 Vaha ide dole (ma ist z coho, tak celkom rychlo), akurat neviem, ako je to s kavou? Lebo kazdy den si jednu-dve supnem...Sice s mliekom, ale prestala som cukrit....
Je to v pohode? Alebo je to tym padom zbytocne...Nie uplne, ale tak...Chapete... 😀
Vdaka za odpovede
@xstelinka ja sa k tebe od pondelka pridávam 😀
@rjanuska01 super, drzim nam palce....uz si ju niekedy skusala?
@xstelinka hej ale nedotiahla som to do konca ☹ vydržala som len nejakých 15 dní, a ty ako? 😀
@rjanuska01 pred mesiacom som dala 1.tyzden uplne poctivo, 2. uz bol tazsi a potom som skoncila 😖 bolo to narorocne, zosuladit rodinne oslavy a stravu.
@xstelinka tak to sme na tom podobne 😀 😀 😀 možno spolu nám to pôjde lepšie 😉
@rjanuska01 urcite 😀 mala si jedlo co si nemusela? Fazulove lusky mi velmi nechutili, ale vzdy som ich poctivo zjedla. Kazdy den na ranajky jablko s mrkvou, s tym som nemala ziadny problem, to mi velmi chutilo a robim si to aj teraz niekedy, a to plati aj o mrkvovom perkelte 😀
@xstelinka no moc nemusím červenú repu ale tiež som ju jedla poctivo ale s čím som mala problém bol ten boršč, ten mi akosi nešiel dole krkom 😖 😖 , mrkva s jablkom v pohode ale ja som si to všetko dokopy mixovala 😀 , lusky som mala celkom rada aj brokolicu 😀
@rjanuska01 chces vyslovene detoxikovat alebo aj chudnut? Ja aj chudnut 🙂 uz treti den cvicim. A vdaka tym dvom tyzdnom co som detoxikovala som sa naucila pit kavu s medom 🙂 predtym som ju pila s mliekom, bolo skor ako kakao a strasne ma nafukovalo, casto som bola aj zahlienene, teraz s tym nemam problem 😎
@xstelinka ja tiež aj chudnúť 🙂 a čo cvičíš? ja 30 DS som už druhý level 😀, ja kávu nepijem len čaj 🙂 a ten nesladím
@rjanuska01 caje pijem tiez, ale tie nesladim vobec. Vcera a pred vcerom som bola na rotopede(bicykli), a dnes som zacala s 30 DS. Tak spotena som uz dlho nebola, a vecer dam este rotoped 😀 dufam, ze zajtra vstanem 🙂
Ahojte, zajtra zacinam, ak mozem jednu zaciatocnicky otazku - tu mrkvu a jablka na ranajky si mozem nastruhat aj na viac dni dopredu alebo to treba kazdy den na cerstvo? Som rozmyslala, ze nastruham a hadam to v chladnicke vydrzi, nie? Dakujem 🙂
@laily4 ahoj, ja som začala s macingovou týždeň po tom, čo som prišla z pôrodnice, tam som nechala 10kg a domov som si priniesla ešte ďalších 10kg 😝 teraz mám za sebou detox + semafor, od zajtra začínam znovu detox, doteraz som schudla tých tehotenských 10kg, uvidím ako to pôjde teraz, na mliečko to nemalo žiadny negatívny vplyv, synček je plne kojený a priberá za troch 😀 pri narodení mal presne 3kg, teraz má niečo cez 7kg, má 4m1t 😉
baby, mám jednu otázočku, posledný mesiac sa mi výrazne zhoršila kvalita pleti, objavili sa vyrážky na tvári, môže to mať súvis s macingovou? ja sa utešujem, že by to mohol byť sprievodný jav čistenia sa organizmu a len dúfam, že je to prechodný stav, nemáte skúsenosti? 😕
@radikuk ja si mrkvu nastrúham na pár dní dopredu, v chladničke to vydrží, jablčka tak na 2-3dni
@rjanuska01 ja som cvičila 30DS pred pôrodom, dala som dole 5cm z bokov, pásu aj stehien, prsia som si nemerala, lebo som stále kojila, ale vtedy som nijako neupravovala stravu, až teraz po pôrode a tiež začínam cvičiť, ale zatiaľ sa mi nedarí nabehnúť na režim, že každý deň, cvičím tak obdeň, každý deň sa snažím aspoň brucho si odcvičiť, pri 2 malých deťoch sa mi zdá, že pohybu mám dosť, chudnem vďaka macingovej, tak sa snažím skôr len posilňovať 😉
Prosim Vas vie mi niekto poradit, ci detox podla Macingovej pomaha otehotniet?

Ahojte baby, neviete mi poradit ako je to s detoxom pocas plneho kojenia? Mozem zacat aj ked ma babo len dva mesiace? Dakujem 😉