icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

bambulka68
8. okt 2014

@tanitta mne bolo 1 vecer zle..na grcku :( vcera uz ok,ale ja skoro vobec nejedavam :( nechuti mi,teda aj by chutilo,ale tato strava nie :( a tie ranajky :( no drzim sa zubami nechtami,treba mi dat dole "z kazdej casti" :D

gucciok85
8. okt 2014

u mna to je ok, som 5 den . nie som nafuknuta no v pohode. Za tych 5 dni co som nejedla chleba sa citil ovela ovela lepsie

bambulka68
8. okt 2014

ja som dnes musela vecerat polievku zeleninovu.. chybala mi..dost ze som bez chleba :( ak sa mi podari aspon kusocek dat dole,budem rada 🙂

tanitta
8. okt 2014

ja som dnesny den prezila omnoho lepsie.. dufam ze prva kriza je za mnou.... dokonca som si pochutila na cviklaci....a strukoch 😀 .... na zajrtra uz mam upecenu cviklu a mrkvovy perkelt....
@bambulka68 prvy tyzden polievka nie je... ono to ma svoju postupnost ak chces detox ak chces len nejak schudnut tak by som sa asi takto netrapila 😉 a skusila by som skor nieco delena strava ..male mnozstva castejsie porcie...

bambulka68
8. okt 2014

praveze neviem,co by som uz skusila.. nic mi nesadlo :( nevies o niecom,co na 100% pomoze???? 🙂

tanitta
8. okt 2014

@bambulka68 😀 keby som to na 100%vedela mam aspon este o 10kg menej 😀 u mna je to cisto len o pevnej voli.....o nicom inom....a ked sa clovek da na to ze aj cvicit aj stravu upravit podla mna by to slo....ale ako pisem na jedine co som dokazala je macingova.....aj ked je to divne pretoze tu sa neje skoro nic 😀 teda u mna plati radsej skoro nic ako jest pravidelne

bambulka68
9. okt 2014

@tanitta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 u mna tiez radsej nic... a ja to nezvladam :( veeelmi mi chyba chlieb,predtym som musela mat kazdy jeden den :( som hotova :( neviem,do kedy to zvladnem :( no budem sa snazit drzat sa co najdlhsie 🙂

gucciok85
9. okt 2014

@bambulka68 chlieb je droga, ked uz jest tak 1-2x do tyzdna, Tiez som jedavala kazdy den chleba niekedy aj 3 x. no aj tak som sa citila. &Ked uz budem jest chleba tak ten sodovy kde nie je drozdie

bambulka68
9. okt 2014

@gucciok85 ja si kupuvam len spaldovy..

gucciok85
10. okt 2014

@bambulka68 no to je nieco lepsi ako klasicky

gucciok85
11. okt 2014

Vcera som mala mat biely jogurt s orechmi a medom,ale dala som si pseno so susenymi slivkami medom a orechmi,lebo ma zacalo predvcerom hrdlo boliet, tak som to takto vymenila. teraz mam 8 den. Vcera som mala borsc coho som sa obavala ale mne strasne chuti, a kedze z toho je vela tak aj dnes si dam na veceru aj ked mala by byt hrachova polievka,ale zas co bude s tym borscom,clenovia rodiny to nezjedia. A dalsia vec je ta ze dnes a zajtra mame oslavu. Oslavujeme moje narodky. Takze musim prichystat pre hosti nieco. Rozhodla som sa ze nebudem piect, ale spravim take zdrave gulky s tvarohu poliate kvalitnou cokoladou a druhe budu tiez raw gulicky. ale su aj ine zakusky,jedna znama poslala. Ale vobec som nemala na ne chut, aj ked vyzerali dobre :P. Ale v nedelu porusim detox. lebo ked budeme s hostami spolu obedovat nebudem jest mrkvovy perkelt a oni fajnove masko, to mi bude blbe. Ale tento detox sa mi paci. Brucho mam splasnute a to je dobree znamenie

bambulka68
12. okt 2014

ja som to vzdala.. to nebola strava pre mna :(

bambulka68
12. okt 2014

@tanitta nasla som nieco,recepty sa mi viac pozdavaju 🙂 pustim sa do toho.. http://www.zdravie.sk/forum/1479713/zaujimava-t...

bohumila1988
13. okt 2014

@bambulka68 Ahoj, moj priatel pre par rokmi drzal tuto "super" dietu a teda nic moc... jojo efekt bol kvalitny!!! to nie je vobec rozumne stravovanie...ranajky ako zaklad dna je kava? to teda nedoda potrebne ziviny... je to skor hladovanie dopoludnia....

bambulka68
13. okt 2014

@bohumila1988 mne to nevadi,ja neranajkujem (viem,ze to nie je dobre :/ ale jednoducho mi nechuti), neranajkujem nic,teda len caj,a kedze kavu nepijem,dam si len caj,citala som,ze je dobry zeleny.. vyskusam,a ak nie,tak sa vzdavam :D :D

mirkakab
19. okt 2014

ahojte, stravujem sa takto už druhý týžden a mešká mi menštruácia už 4-tý deň, môže to byť z detoxu? Ďakujem pekne..

ask
19. okt 2014

@mirkakab 🙂 🙂 🙂 Ja som sa takto stravovala 4 tyzdne a menzes mi neprisiel... ale po case prisiel krasny vlasaty chlapcek, nebude to tiez takyto pripad? 😉

mirkakab
19. okt 2014

@ask no dúfam že nie 🙂

mirkaferko
19. okt 2014

@ask 🙂 🙂 a ja som si myslela, že len na mňa takto zapôsobila.... 🙂 ale vidím, že v tom nie som sama ;)

miki060707
20. okt 2014

Tak aj ja idem nato od dnes...uvidíme, min. rok so to držala a fajn...ale akosik som sa rozjedla...tak zase idem bojovať...

ask
20. okt 2014

😎 😀

danuella
20. okt 2014

aj ja a viac mojich kamosiek otehotnelo po macingovej aj ked sa predtym nedarilo 🙂

iva.jurkova
21. okt 2014

ahojte 🙂 ja som sa začala podľa mačingovej stravovať včera a úplne v pohode 🙂 akurát večer ma trochu bolela hlava, ale to preto, lebo som si nedala kávu... dnes som si spravila ráno pressko s troškou medu a cítim sa super 🙂 jedlá mi vyhovujú a chutia, cviklový šalát je jedna mňamka, jedla by som ho na raňajky, obed aj večeru 😀 😀 😀 dúfam, že mi odhodlanie vydrží, jediné, čo ma odrádza je, že treba často variť....

zgurkaa
21. okt 2014

@iva.jurkova mna hlava bolela 2.,3., a 4. den, potom to preslo, ale to je preto ze sa telo cisti, ja som to mala aj pri prvom detoxe pred par rokmi. Ja mam dnes 5. den, zacala som piatok, lebo som rano nezapla nohavice, co mi v maji boli ok 😀

sepelka
21. okt 2014

ahojte baby, nemáte niektorá na predaj knihu najedzte sa do štíhlosti?

miadomi
21. okt 2014

Čavte kočky, tak od zajtra začínam tento skvelý detox znova 🙂 v januári som ním schudla 4 kg, tak dúfam, že aj teraz sa niečo podarí
@tanitta ahoooj, my sme držali spolu aj v zime, sranda, že sa tu opäť stretávame 😀

tanitta
21. okt 2014

@miadomi 😉 ahoj teraz je dobre obdobie aj co sa tyka dostupnosti produktov... aj ceny.... je sezona jablk cvikli kalerabov-gigantov....orechov....no popravd eja som po 2t skoncila a presla som na schodikovu metodu od macingovej.... resp. stravujem sa zatial len tak... co m vyhovuje aj z dlhodobejsieho hladiksa bo tie recepty z knihy su chutne a zdrave 😉 bastime cela rodina....
tak kocky drzte sa 😎

bambulka68
21. okt 2014

@sepelka kristy86 ma

bohumila1988
21. okt 2014

@sepelka aj ja mam...sice starsie vydanie ale mam...ak mas zaujem...

sepelka
22. okt 2014

ďakujem vám za ponuky, už mám knihu 🙂