icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

mirkakab
22. okt 2014

tak začala som tretí týžden, a už 6 dní mi mešká menštruácia. Neviem či mám ísť lekárovi, tehotná nie som, alebo mám tomu nechať volný priebeh, poradťe 🙂

kristy86
23. okt 2014

@sepelka Ahoj, mam uplne novu knihu, v prilohe je pexeso, poslem postou, cena 10 €

sepelka
23. okt 2014

@kristy86 ďakujem, už mám 🙂

miadomi
26. okt 2014

No kočky ako sa darí? 🙂 Ja mám dnes piaty deň, na obed bola vynikajúca cuketka a na večeru ma čakajú fazuľkové lusky. Detox je super, aj jedlá mi chutia, len je trošku problém nosiť si vždy to jedlo so sebou všade. Čo je však pozitívom pre mňa je, že necítim vlčí hlad aj keď mám medzi jedlami väčší odstup 🙂

zgurkaa
26. okt 2014

Ja mam dnes 10. den a zatial v pohode, aj ked uz by som si dala aj masko 🙂 , chlieb mi zatial vobec nechyba, ale ani predtym som ho vela nezjedla. Ja mam knihu stiahnutu este z prveho detoxu.

@mirkakab mne prisiel menzes zase skor, urcite sa neboj pride....

bohumila1988
28. okt 2014

Baby pocas 3. tyzdna som vobec neschudla ... ma s tym niekto skusenost? mozem robit niekde chybu? Diky

andy175
28. okt 2014

@danuella ahoj! chcem sa ťa opýtať, či si presne dodržiaval ten detox... teda všetky jedlá tak, ako sú napísané, alebo si si to aj obmenila niekedy... lebo aj ja sa snažím otehotnieť a skúšam všeličo a teraz mačingovú... len niektoré jedlá mi fakt nechutia a potom radšej nejem ako by som to mala porušiť! 😒

danuella
28. okt 2014

no ja som to aj obmienala , podla toho co som mala navarene. to s tym tehotenstvom neviem ci ma nieco do seba ale naozaj v mojom okruhu sa tehulkovalo po macingovej vo velkom. tak drzim palceky
@andy175

miadomi
29. okt 2014

@bohumila1988 Ahoj, ja som tiez este v januari pocas 3.tyzdna neschudla, ale myslim, ze u mna to bolo aj kvoli tym zelerovym hranolkam, nerobili mi dobre. Merala si sa? mozno aspon cm zisli nejake 🙂

bohumila1988
29. okt 2014

@miadomi zatial nie, ako na veciach citim ze som schudla v pase stehnach a aj hrudi... a co ten 4. tyzden? to sa rozbehne? a po detoxe si sa vratila k povodnej strave?

miadomi
29. okt 2014

@bohumila1988 Super gratulujem, ono este to kilecko myslim schudnes, kym ti skonci detox 🙂) Ja som v zime schudla 4 kg, ale potom ako pises, vratila som sa k povodnej strave. Ale aj ked som sa vratila k povodnej strave a jedla som fakt uplne vsetko a kolko som chcela, nevratili sa vsetky 4 kg naspat ale asi iba nejake 2-3 max, cize jojo efekt nebol.
Dneska mam 8. den, a nedodrzujem to vobec presne podla rozpisu, pretoze mi napr. nechuti uz vobec vecerat. Ked si varim obed, vacsinou to mam na dve porcie, cize tu druhu si dojem okolo 5-6 poobede a veceru uz varit ani nemusim, ked tak si supnem biely jogurt s medom, alebo caj s medom. A asi to az tak nevadi, lebo uz mam kilo dole.

bohumila1988
29. okt 2014

@miadomi Tak super... mne niektore jedla z toho fakt chutia, takze s nimi budem zrejme aj ptom pokracovat... tak snad to bude priatelne...ja totiz potrebujem dost schudnut a toto malo byt tak na zaciatok detox a nastartovanie sa.

luba41
29. okt 2014

baby...nepotrebujem schudnúť, ale potrebujem "očistiť telo"..odporučili by ste mi knižku na detox? prípadne nemá niektorá na predaj? a potom sa k vám pridám 🙂

miadomi
29. okt 2014

@bohumila1988 Tak to velmi drzim palce 🙂 Urcite sa ti to podari, ked si odhodlana

babo78
30. okt 2014

@luba41 Ahoj poslala som ti postu🙂

krukkkkpa
2. nov 2014

babenky ahojte , aj ja som sa dala na tento detox...dnes mam za sebou 14ty den, zatial všetko v pohode len aj mne na večeru nechuti jesť to čo by som mala,navarim si na obed a delim ho na dva chody, tri dni mi už vaha stoji,ale snad sa to znovu pohne , začinala som na 79,8 a mam zatial 74,2kg takže som spokojna zatial ...chcela by som sa opýtat či je hlupost ist do druheho detoxu hned po prvom ,žeby som vynechala tu schodikovu čast....zatial vam všetkým držim palce pa

krupkkka
3. nov 2014

ahoj janielik možeš sa pridat ku mne ja som dnes 14ty den na detoxe celkom sa da len ma odradza že tak vaha ako prvý tyzden nejde teraz dole☹(((

zgurkaa
3. nov 2014

Ja som 18 den, mne sa vaha za tie dni pohla len o 0,5 kg dole, ale cm sli dost dole. Na kazdeho to vplyva inak a zavisi to aj od povodnej vahy 🙂

krupkkka
3. nov 2014

mhhh asi maš pravdu zgurkaa...ja som v celku spokojna len som si myslela že to pojde dole ako v prvý týžden ...ja aj na cm citiť všade hoci škoda že som sa nemerala pred detoxom.... dnes som mala taku krizu že porušim ale neporušila som idem dalej a uvidim po 28 dni kolko bude dole kg ozvem sa držkajte sa všetci pa

lenkaleg
4. nov 2014

ahojte baby. chcel aby som sa spytat na tento detox od Macingovej. Drzim to zatial len stvrty den, no prvy den to bolo hroza , stale hladna ale cim dalej je to lepsie, tesim sa, ze uz bude cuketa a nie cvikla 🙂.
Ale chcem sa hlavne spytat, ze to ozaj nic nemozem? Zatial som to dodrzala, len sa chcem spytat, ci si nemozem dat ani bobulku hrozna alebo par mesiacikov mandariniek....co vy na to? dakujme

luba41
4. nov 2014

@lenkaleg ak som to dobre pochopila, tak na desiatu si môžeš dať ovocie -najlepšie podla krvnej skupiny a na olovrant zase zeleninu a syr podla KS..nie hladovať..ja som sa začala orientovať podla tých KS..a na detox sa chystám možno už budúci týžden..

krupkkka
4. nov 2014

možeš kludne podla KS jest to ovocie a to kolko chceš držim palce

luciaq
4. nov 2014

ja som na druhom kole detoxu od vcera. zatial fajn, len moj problem je v pitnom rezime. malo pijem,ale ucim sa 😉

lenkaleg
4. nov 2014

@luba41 dakujem krasne

lenkaleg
4. nov 2014

@krupkkka dakujem krasne

krupkkka
4. nov 2014

luciaq smiem sa opýtať...ten druhy detox máš hned po prvom či po tých 3ch mesiacoch??? ja som dnes 16ty den prvy detox, chcela som ak skončim tento prvý detox možem si hned dat za nim druhy?? či je to blbost a treba sa stravovať po dobu troch mesiacov podla semaforu a pak dat druhy detox??? dakujem vopred

lundadno
5. nov 2014

Baby vsetkym vam drzim palce,aby ste to dotiahli do konca 😉 Macingovej ocistu som brala pred dvomi rokmi a velmi mi pomohla aj zo zdrav.hladiska, mala som lepsie vysledky krvnych testov, citila som sa plna entuziazmu, zlepsila sa mi plet atd. a hlavny vysledok bol, ze isli kilecka dole 🙂 Za dva tyzdne som schudla 5 kg a citila som to najma na problemovych partiach...... Po tych 28 dnoch kury som sa snazila drzat vahu a vela jedal som si robila z knizky. Po dlhsej dobe zacinam dnes prvy den a uz teraz sa tesim na zmenu, pretoze po porode isli kilecka hore 😖 Este raz vam vsetkym drzim palce 😉

kamilkak
5. nov 2014

@lenkaleg - ja som jedla ovocie , aj kávu som pila

lenkaleg
5. nov 2014

@kamilkak kávu pijem tiež. Ovocie som nevedela či môžem. keď mi je náhodou zle od hladu,tak si dám pár bobule hrozna. Aké každým dňom to je lepšie a lepšie s tým hladom. Už si telo asi zvyká🙂. ale nikdy sa veru netuším na tie raňajky. Dala by som si niečo slané🙂)))

lundadno
6. nov 2014

@lenkaleg Ja som kavu pila v minulom detoxe, teraz nepijem, lebo podla krvnej skupiny by 0 nemali pit kavu 😢 je to pre mna tazke, pretoze kavicku milujem a este k tomu so smotanou 😀 Ovocie si mozes dat podla tvojej krvnej skupiny kolko chces, tak ked si hladna do toho 😉 Prvy tyzden je najhorsi, ta mrkva s jablkom mi pojde uz hore usami 😀