Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte. To mate vsetky tu knizku, alebo ste to niekde vycitali na nete? Ja som dnes treti den a je to moj prvy detox. Tak sa pytam, lebo ja som to nasla len na nete.
@obycko ja mám doma knihu
Ahojte, nemáte niekto na predaj knižku? ďakujem
@bopa - ahoj , teraz nedržím , ale absolvovala som to celé 2x a úspešne. Tak ti držím palce.
Samozrejme,že som si strúhala jablčko a mrkvu večer , nachystala do 3 dozičiek a raňajky som si jednoducho hotové iba vybrala z chladničky 🙂 Mimochodom,aj teraz papám mrkvu s jablčkom a medom, škoricou, už som to dávno nemala.
🙂
Nemáte niekto tu knihu na predaj - rozsirene vydanie a v slovenčine?
ahojte kočky....ja fungujem na detoxe dnešnym dnom už 4 tý týžden takže posledný....veľa veci som nedodržiavala napr. nepila som tolko vody , zamienala som si ranajky alebo som častokrat nemala chuť na nič večer tak som si vyberala jedlo na obed či si dam obed alebo večeru,napr. niektoré jedla som si urobila raz a nikdy viac ako fazulove lusky či pohánkove vločky...napinalo ma z toho......po 6tich od druheho porodu sa mi nedarilo schudnut tak som už skusila tento detox a nikdy som tolko neschudla ako teraz a hlavne že som vydržala..je pravda že som aj detox dvakrat porušila ale zase som pak v pohode prešla na druhy den spať k detoxu, začinala som s vahou 79,7kg a dnes som sa važila a mám peknych 73,5kg veľmi ma to prekvapila citim sa skvele a dufam že dva tri mesiace vydžim aj ten semafor a dam sa potom na druhy detix a ked budem ma ť tych mojich niekdajšich 59kg budem rada tak sa držkajte všetky
Ja mam vo stvrtok posledny den detoxu, vaha nesla moc dole, cca 1-1,5 kg, co nie je vela, ale ja som isla z vahy 58,3 kg pri vyske 174 cm, mne islo o cm, nevedela som zapnut nohavice co som si kupila po prvom detoxe pred 3 rokmi, vtedy som schudla z 61 kg na 57 kg a z konfekcnej velkosti L na XS, takze tento detox je jednoznacne o centimetroch. Kazdemu drzim palce a prajem vela trpezlivosti, vysledok sa urcite dostavi 🙂 😉
ahojte baby, od dnes detoxujem, nepridate sa niekto ku mne, nech v tom nie som sama ?
ahojte, ja by som chcela tiež zacať s detoxom alebo dietou ale mám slabu volu. dnes je pondelok tak to skusím. je niekto kto v´by dnes tiež začínal?
Mam knihu na predaj, v cestine...
@jarus21 ahoj, ja som zacala v stredu , takze dnes je to 6.den.....uuf, ale tych jablk s mrkvou a s medou mam uz na ranajky ozaj dost 😝 Prve dva dni boli asi najhorsie, furt som mala pocit, ze som hladna, ale dajak som vydrzala. U mna je najhorsie vylucenie kavy, kedze som velka kapucinarka 🙂 . A ty sa ako drzis ? Dodrzujes poctivo ?
@princezna777 tak co, ako to ide ?
@aladarka no jasné že poctivo .-)...ale nie, fakt sa držím. odopieram všetky sladkosti ale najviac ma stoja tie kávičky. Prvé štyri dni mi šlo hlavu rozdrapiť ale odolala som a nedala som si ani jednu. Akurát neviem či neporušujem nejaké to pravidlo v strave že toho syra si dám viacej ako by sa asi malo. Zatial mi najvačší problém robí asi ten cviklový šalát, inak všetko zrúbem ako nič.
ahojte kočky je tu niekto kto sa stravuje podla semaforu??? ja mam druhy den podla semaforu. som po 1vom detoxe citim sa skvele a dole mam 8 kg.pokračujem semaforom držim palce všetkým
@aladarka ja som tak ako ty, začali sme spolu. Ja som si najprv stiahla knihu a až potom som našla tuto diskusiu, ktorú som čítala do nejakej 15tej strany...Teším sa na cestoviny a konečne maso. Ja som raz držala dukanovu dietu, dosť som po nej rýchlo schudla ale potom som otehotnela tak som skončila. Tento detox je také zdravé chudnutie...našťastie aj chutné.
@jarus21 mne to spomenula kamoska, tak som si tiez stiahla knihu a rozhodla sa, ze idem do toho ( kedze som na materskej tak mam cas si chystta vsetky tie jedla - inak pozeram, ze mas marcove babatko ? Ja januarove 🙂 ) Aj ja som rada, ze od dnes bude pestrejsi jedalnice, ale hlavne - rano som sa postavila na vahu a -2kg 😲 , takze som veeeeeeeelice spokojna, ked dam este 3kg dole, tak budem mat vahu jak pred detmi 😵
@jarus21 no dole pod kazdym tvojim prispevkom ti pise, ze mas 3 deti, cakas babatko a termin mas v marci 2014 😉
Inak ten dnesny borsc bol aky mnaaaaaaaaaaam, dva taniere som otocila 😀 , to budem urcite varit aj po skonceni detoxu. No a cestovinky s karelaaaaaaaaabom.....jedna baaaaaaasen 😵
@jarus21 nie, v minulosti som parkrat skusala obmedzovanie v strave, vzdy som co-to schudla, no ale potom som sa prestala kontrolovat a islo to pomalicky hore. Najlepsie sa mi osvedcila krabickova dieta, nosili mi to kazdy den do roboty, takze som s tym nemala ziadne prplacky, ale teraz na materskej si to nemozem dovolit 😝
A to vazne mas 3 babatka ? Trojicky ???
Detox podla macigovej: ake porcie jedavate? A co na desiatu a olovrant? Niekde som citala, ze na desiatu orechy alebo ovocie a poobede jogurt s medom. Je to spravne? Dakujem za vysvetlenie.

Baby od zajtra ideme so susedkou tiež nato..chce sa pridať aj mm 🙂 len malému budem variť jeho stravu.. Chcem sa spýtať, či to držal vo vašom okolí aj nejaký chlap, či to zvládol 🙂 a ešte keďže chodím do práce, tak môžem si raňajky a v podstate celé jedlo na druhý deň nachystať večer predtým?